Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ντ. Μπάκογιάννη: Νέες μειώσεις θα οδηγήσουν σε κοινωνική έκρηξη

«Η τρόικα πρέπει να καταλάβει ότι περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, θα οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη και θα καταστρέψει οριστικά την ελληνική οικονομία», υπογράμμισε σε δηλώσεις από το Ηράκλειο, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ηράκλειο: Πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δωμάτιο οίκου ευγηρίας στην περιοχή Τάλως του Ηράκλειου, με αποτέλεσμα δύο ηλικιωμένες να υποστούν ελαφρά εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα.

Η φωτιά περιορίστηκε άμεσα με την επέμβαση της Πυροσβεστικής και δεν επεκτάθηκε στο κτίριο, ενώ μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Οι αναγνώστες μας προτίμησαν επίσης

Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ από την Ντόρα Μπακογιάννη

Από το Ηράκλειο ξεκίνησε, ουσιαστικά σήμερα, την προεκλογική εκστρατεία του κόμματός της η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη που βρίσκεται στο Ηράκλειο, για περιοδεία και επαφές, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου επεσήμανε ότι δεν διάλεξε τον εύκολο δρόμο του λαϊκισμού αλλά τον δρόμο τον δύσκολο, όπως είπε, τον οποίο θα συνεχίσει να πορεύεται.

Παράλληλα επανέλαβε την βεβαιότητά της για την είσοδο του κόμματός της στη Βουλή ενώ άσκησε σκληρή κριτική στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...