Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Παρουσίαση των θέσεων της ΔΗ.ΣΥ. για το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση

Συνέντευξη τύπου για θέματα Παιδείας παραχώρησαν στους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, και εκπρόσωποι των νέων της ΔΗ.ΣΥ. Ηρακλείου την Παρασκευή, 19 Αυγούστου, και ώρα 12.00, στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο Βουλευτής εξέθεσε τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την αναμόρφωση της Ανώτατης Εκπαίδευσης, ενώ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες προτάσεις που έχει καταρτίσει και καταθέσει η ΔΗ.ΣΥ. για το ζήτημα των μεταρρυθμίσεων του πλαισίου λειτουργίας των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανάγκη επίλυσης συγκεκριμένων προβλημάτων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης, όπως την κάλυψη των κενών εκπαιδευτικού προσωπικού, τα ζητήματα σχολικής στέγης, αλλά και τη εξασφάλιση της μεταφοράς μαθητών απομακρυσμένων περιοχών των νομών της χώρας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Νέα έφοδος αστυνομικών στα Ζωνιανά με ένα τραυματία...

Ένα αστυνομικός τραυματίστηκε, ένας δέχθηκε χαστούκι και μία χασισοφυτεία επιμελώς ξεριζώθηκε από τους ίδιους τους καλλιεργητές της. Όλα αυτά δεν αφορούν σκηνές από αστυνομική ταινία αλλά από μία αληθινή αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό χασισοφυτείας που πραγματοποιήθηκε στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο μετά και από πληροφορίες που έφτασαν στην αστυνομική διεύθυνση.

Η επιχείρηση που οργανώθηκε από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών σε συνεργασία με τα ΤΑΕ Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου ήταν μεγάλη, με τη συμμετοχή άνω των 50 αστυνομικών.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν αστυνομικοί εντόπισαν μία χασισοφυτεία. Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, αποφασίστηκε να μη γίνει επέμβαση λόγω του προχωρημένου της ώρας αλλά και για το ότι μέσα στο χωριό από όπου θα έπρεπε να περάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις γινόταν ένας γάμος.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ηράκλειο: Γιός πρώην βουλευτή προκάλεσε τροχαίο και ξυλοκόπησε το θύμα!

Στην αναζήτηση του γιού ενός πρώην βουλευτή του Ηρακλείου Κρήτης βρίσκεται η αστυνομία!

Ο γιος του γνωστού στην τοπική κοινωνία πρώην βουλευτή εμβόλισε έναν δημοτικό αστυνομικό και στη συνέχεια -σα να μην έφτανε που προκάλεσε το ατύχημα-  άρχισε να τον ξυλοκοπά λόγω προσωπικών διαφορών! 
 

ΣΗΤΕΙΑ: Μοτοσικλετιστής κινδυνεύει με παράλυση μετά από τροχαίο

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην επαρχιακή οδό Σητείας Παλαιοκάστρου, με συνέπεια... τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 46χρονου μοτοσυκλετιστή.

Ο 46χρονος, γύρω στις 10:30 το βράδυ και ενώ οδηγούσε κανονικά, «χτυπήθηκε» από πίσω, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, από ΙΧ αυτοκίνητο.

Η μηχανή εξετράπη όπως είναι φυσικό της πορείας της και ο οδηγός βρέθηκε στο δρόμο, με βαριά τραύματα στη μέση και τα πόδια.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κρήτη: Οι 3 βρετανοί τουρίστες ήταν ληστές !

Στα....'πράσα' πιάστηκαν, χθες το πρωί, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ανισσαρά του Δήμου Χερσονήσου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου τρεις Βρετανοί τουρίστες, ηλικίας 50,26 και 24 ετών, με την κατηγορία της ληστείας.

Ειδικότερα, ο 50χρονος ο οποίος είχε νοικιάσει αυτοκίνητο από γραφείο ιδιοκτησίας 47χρονου άνδρα που κατήγγειλε το περιστατικό, μπήκε μέσα και, προφασιζόμενος τεχνικό πρόβλημα απαίτησε την επιστροφή των χρημάτων που είχε καταβάλει ως αντίτιμο.

Στη συνέχεια, οι άλλοι δύο Βρετανοί, ο 26χρονος και ο 24χρονος δρώντας κατ’ εντολή του 50χρονου, άρχισαν να αφαιρούν αντικείμενα που βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα, ενώ ο 50χρονος με τη βία, ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη αποτρέποντάς τον να αντιδράσει και να καλέσει σε βοήθεια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...