Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης για το Πολυτεχνείο

Θεωρώ ότι για την φετινή γιορτή του  Πολυτεχνείου δεν πρέπει να σταθώ μόνο στα πιστοποιημένα γεγονότα από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Δηλαδή, δεν πρέπει να σταθώ μόνο στους 88 δολοφονημένους από την Χούντα, στους 1103 πιστοποιημένους τραυματίες, στα 12 ονόματα που μπορώ να δώσω ανά πάσα στιγμή, στα 17 ονόματα στην ευρύτερη περιοχή που επίσης μπορώ να δώσω, στη μαρτυρία του Αντώνη Αγριτέλη, οδηγό του δολοφόνου του Ντερτιλή, που αναφέρει εν ψυχρώ δολοφονία μπροστά του το μεσημέρι της 18ης Νοέμβρη. 

Minoan Lines… πλωρη για Χανια!


Αίτηση για την ετήσια δρομολόγηση πλοίου στη γραμμή Πειραιάς-Χανιά κατέθεσε η Minoan Lines σύμφωνα με δημοσιεύματα. Στην αίτηση δρομολόγησης αναφέρει ότι προτίθεται να δρομολογήσει το πλοίο «Ikarus Palace» στη γραμμή Πειραιά-Χανιά από την 1η Νοεμβρίου 2014. 

Το πλοίο θα κάνει απογευματινά δρομολόγια, με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό.

Σεισμός βορειοανατολικά της Γαύδου

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 00:05 στον υποθαλάσσιο χώρο του Λιβυκού Πελάγους.

Η «Νόστιμη γη» της Σητείας με τον Βασίλη Καλλίδη

Κάθε Σάββατο, ο chef, συγγραφέας, δημοσιογράφος και ερευνητής γεύσεων, Βασίλης Καλλίδης θα μας ταξιδεύει στις πιο… νόστιμες και φιλόξενες γωνιές της χώρας μας, με αφορμή θεματικές γιορτές τοπικών προϊόντων, φεστιβάλ αλλά και πανηγύρια. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...