Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Συμπαράσταση του Στ. Αρναουτάκη στον αγώνα των φαρμακευτικών συλλόγων της Κρήτης

Την στήριξη του στον αγώνα των φαρμακευτικών συλλόγων της Κρήτης που αντιδρούν στα προωθούμενα μέτρα για το επάγγελμα του φαρμακοποιού εξέφρασε σήμερα ο  Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. 

Οι πρόεδροι των τεσσάρων φαρμακευτικών συλλόγων της Κρήτης σε συνάντηση τους στην Περιφέρεια με τον Περιφερειάρχη επέδωσαν σχετικό ψήφισμα υπογραμμίζοντας ότι τα προωθούμενα μέτρα της Κυβέρνησης οδηγούν στην διάλυση και στο λουκέτο των φαρμακείων.

Τσόκας: Ενδεια οράματος και απουσία στόχων από πλευράς Περιφέρειας

Αναφορικά με την Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, με θέμα ημερήσιας διάταξης:  «Απολογισμός πεπραγμένων του Περιφερειάρχη και της Εκτελεστικής Επιτροπής», ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας, δήλωσε τα εξής: 

                «Το έργο της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής, μόνο θετικά δεν μπορεί να αποτιμηθεί. Τα έργα που θα έδιναν πνοή στην Κρήτη, οι δομές που θα θωράκιζαν την οικονομία του νησιού και θα έδιναν ώθηση στον τουρισμό και την αγροτική παραγωγή, οι υποδομές που θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής των Κρητικών, χαρακτηρίζονται από στασιμότητα.

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 12 Μαρτίου ενάντια στην άμεση απόλυση ή τη διαθεσιμότητα κι άλλων δημοσίων υπαλλήλων, συμμετέχει η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου...

Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ κάνει κάλεσμα στην Επιτροπή Αγώνα, τις ομάδες των Εναλλακτικών δράσεων και όλους τους εκπαιδευτικούς, σήμερα Δευτέρα 10 Μαρτίου και ώρα: 7:00 μ.μ. στο Στέκι των Καθηγητών με στόχο την καλύτερη οργάνωση των κινητοποιήσεων των επόμενων ημερών.

Ηράκλειο: Οδύνη για τον σημαιοφόρο του 6ου ΕΠΑΛ - Ο μαθητής πέθανε στα 16 του χρόνια!

Ο θάνατος του παιδιού, που σε λίγες μέρες θα κρατούσε την Ελληνική Σημαία, συγκλονίζει το Ηράκλειο...


Στις 25 Μαρτίου και πάλι θα σήκωνε τη σημαία του 6ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου. Ήταν το καλύτερο παιδί, ο καλύτερος μαθητής του σχολείου. Κι όμως το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο άδικα σκορπώντας θλίψη και αβάσταχτο πόνο στους δικούς του, στους φίλους και συμμαθητές του.

Ανώγεια: ''Το λάθος'' της Μελίνας Ασλανίδου που μάγεψε τους θαμώνες νυχτερινού κέντρου


Θέμα συζήτησης στα Ανώγεια η επίσκεψη της Μελίνας Ασλανίδου, που κέρδισε τις εντυπώσεις...


Στα Ανώγεια βρέθηκε χθες (09-03-2014) η δημοφιλής τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου που άφησε για λίγο τα καθήκοντά της ως κριτής του τηλεοπτικού ''The Voice'' και ξανάπιασε το μικρόφωνο χαρίζοντας σε όσους βρέθηκαν στο κέντρο Ντελίνα του Βασίλη Σκουλά μια εξαιρετική ερμηνεία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...