Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Άγριο κυνηγητό και χειροπέδες σε tv-persona ... για οπλοφορία

Άγριο κυνηγητό με πρωταγωνιστή έναν 36χρονο γνωστό από την τηλεόραση Ηρακλειώτη και αστυνομικούς εκτυλίχθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων.

Ο νεαρός Ηρακλειώτης προσπάθησε να αποφύγει το μπλόκο των αστυνομικών επειδή οπλοφορούσε, όμως παρά τις προσπάθειές του ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Καμία ανησυχία από τον χθεσινό σεισμό

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, χθες, στις 15.08 στον θαλάσσιο χώρο νοτιοδυτικά της Κρήτης.

Σύμφωνα με Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, η δόνηση εντοπίζεται 384 χιλιόμετρα νότια της Αθήνας και το επίκεντρο στο θαλάσσιο χώρο 43 χιλιόμετρα ΝΔ της νήσου Γαύδου.

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι, οι οποίοι παρακολουθούν την σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

Μιχελογιαννάκης: Απάντηση στο δίλημμα

Είναι αλήθεια ότι τα διλλήματα: να σώσουμε την Ελλάδα ή να την εγκαταλείψουμε, να  δημαγωγήσουμε ή να σκεφτούμε υπεύθυνα, να ανεχτούμε ή όχι κυβερνητικές επιλογές άδικες πολλές φορές, με έχουνε προβληματίσει.

Κατάσταση χώρας:

Υπέρογκο δημόσιο χρέος – υπέρογκο έλλειμμα - αρνητικό ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών – πρόβλημα ανταγωνιστικότητας – πρόβλημα στη δημόσια διοίκηση – πρόβλημα στο φοροεισπρακτικό μηχανισμό – πρόβλημα στην παραοικονομία – πρόβλημα στη φοροδιαφυγή – πρόβλημα στο παραγωγικό μοντέλο κράτους – πρόβλημα στο καταναλωτικό μοντέλο.

Κατάσταση του Νομού μου:

Φτώχεια – ανεργία – αδικία όσο αφορά την είσπραξη από τα μέτρα που απευθύνεται στους εύκολους ίδιους και ίδιους , με αγροτιά - οικοδομή – επιχείρηση σε κώμα.

Είναι γνωστές οι προχθεσινές 12 προτάσεις μου στην πολύωρη συζήτηση με τον Πρόεδρό μας.

Είναι γνωστές οι προτάσεις μου στο ΚΤΕ Οικονομικών, στον Υπουργό Οικονομικών, για το φόρο ακινήτων.

Η απάντηση που έλαβα όσο αφορά για τις καταθέσεις χρημάτων Ελλήνων στο εξωτερικό, δηλαδή τον κλεμμένο πλούτο, ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια που ήδη έχει αρχίσει σε Γερμανία και Αγγλία – η απάντηση που έλαβα ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές γρήγορα θα εισπραχτούν – η απάντηση που έλαβα ότι με το νέο φορολογικό θα επέλθει δικαιοσύνη και θα πληρώσουν επιτέλους αυτοί που τα έχουν – το ευέλικτο και λειτουργικό με κοινωνική προσφορά κράτος χωρίς απολύσεις – η αλλαγή του εκλογικού νόμου – η άρση ασυλίας βουλευτών – η αλλαγή περί ευθύνης υπουργών – η αλλαγή του συντάγματος, ώστε επιτέλους να δει ο ελληνικός λαός χειροπέδες – η γρήγορη εφαρμογή του νέου μοντέλου παιδείας και του νέου μοντέλου υγείας, αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε Έλληνα - και τόσα άλλα ζητήματα που έχω θέσει στην εννεάμηνη θητεία μου, ελπίζω ότι σύντομα θα γίνουν.

Ελπίζω επίσης ότι οι μέχρι τώρα καθυστερήσεις, η μέχρι τώρα ασυμφωνία υπουργών, η μέχρι τώρα μη συμμετοχή βουλευτών σε αποφάσεις από την ηγεσία, θα επιλυθούν.

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να έχει την πολυτέλεια οι απόψεις του να είναι μονόδρομος μιας και δεν υπάρχουν εναλλακτικές σοβαρές πολιτικές από τα άλλα κόμματα, αλλά δεν έχει πλέον την ανοχή του κόσμου είτε να καθυστερήσει, είτε να αδικήσει, είτε να πληγώσει, είτε να σταματήσει το χαμόγελο από τον Έλληνα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...