Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικη καντάδα στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 19:00, στο πλαίσιο των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «Καστρινό Καρναβάλι 2012» ,θα πραγματοποιηθεί η Αποκριάτικη Καντάδα στους Κεντρικούς Δρόμους και τις Πλατείες της Παλιάς Πόλης.

Συμμετέχουν: Χορωδίες, Ωδεία, το Μουσικό Σχολείο, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής, η Ένωση Χοροδιδασκάλων Κρήτης, ο Όμιλος Παιδείας και Πολιτισμού «Αετογιάννης» κ.α.

Η Καντάδα θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο στις 7 το βράδυ και θα περάσει απ’ όλους τους κεντρικούς δρόμους και θα κάνει στάσεις στην Καλοκαιρινού, στην 1866 και στην Αγιοστεφανιτών.
Κατά την διάρκεια της διαδρομής ο Εμπορικός Σύλλογος θα έχει κεράσματα με ρακί.

Η καντάδα θα χωριστεί σε τρεις ομάδες και οι διαδρομές που θα ακολουθήσουν είναι οι παρακάτω:

Α
ΛΟΤΖΙΑ - ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ TΖΟΥΛΑΚΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ (ΣΤΑΣΗ ) - ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ - ΚΑΤΕΧΑΚΗ - ΑΡΓΥΡΑΚΗ - ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
Β
ΛΟΤΖΙΑ - 1821 - ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΝΑΡΟΥ - 1866 (ΑΓΟΡΑ) (ΣΤΑΣΗ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ)
ΚΑΘΟΔΟΣ ΑΓΟΡΑΣ - ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
Γ
ΛΟΤΖΙΑ - ΔΑΙΔΑΛΟΥ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ - ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ - ΧΑΝΔΑΚΟΣ - ΑΓΙΟΣΤΕΦΑΝΙΤΩΝ (ΣΤΑΣΗ) - ΑΝΟΔΟΣ ΑΓΙΟΣΤΕΦΑΝΙΤΩΝ - ΛΙΟΝΤΑΡΙΑneakriti.gr

"2,2 δις ευρώ χάνουν οι αγρότες εξαιτίας της ολιγωρίας του Υπουργείου"

"Εν μέσω κρίσης, χρήματα που προορίζονται για την Ελλάδα μένουν στα ταμεία της Ε.Ε." - αναφέρει ο βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης 

Την ώρα που οι έλληνες αγρότες συνθλίβονται από την οικονομική κρίση και τη συνεχή φοροεπιδρομή και βλέπουν τα προϊόντα τους να μένουν αδιάθετα, ενώ τα παρανόμως ελληνοποιημένα να πωλούνται ελεύθερα στην αγορά, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όχι μόνο δεν προβαίνει σε καμία ενέργεια για ουσιαστική ενίσχυσή τους, αλλά δεν διεκδικεί και κοινοτικά κονδύλια που προορίζονται αποκλειστικά για την Ελλάδα!
Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Σκανδαλίδη, ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης φέρνει στην επιφάνεια την εγκληματική ολιγωρία του αρμόδιου Υπουργείου να απορροφήσει κονδύλια της τάξης των 2,2 δισεκατομμυρίων ευρώ για την ενίσχυση των αγροτών.
Όπως είχε αποκαλύψει η Υπεύθυνη του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμμαχίας Νίκη Αραμπατζή, τα κοινοτικά όργανα είχαν αποφασίσει από τον περασμένο Δεκέμβριο την αύξηση του ποσοστού χρηματοδότησης της Ε.Ε, στο πλαίσιο των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων "Αγροτικής Ανάπτυξης", με αντίστοιχη μείωση της εθνικής συμμετοχής.
Δυόμισι μήνες μετά και η Ελλάδα δεν έχει ακόμα ενσωματώσει με τροπολογία την κοινοτική οδηγία στο δίκαιό της, με αποτέλεσμα τα χρήματα να μένουν κυριολεκτικά στα αζήτητα των Ευρωπαϊκών Ταμείων!
Όπως γίνεται αντιληπτό, μία απλή ενέργεια του κ. Σκανδαλίδη θα εξασφάλιζε στη χώρα μας τεράστιες ευκαιρίες για αναπτυξιακές επενδύσεις στον αγροτικό τομέα και μάλιστα σε μία εποχή που ο πρωτογενής τομέας πλήττεται ανεπανόρθωτα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
Ζητούμε άμεσα την παρέμβαση σύσσωμης της κυβέρνησης για αυτό το τόσο σημαντικό θέμα. Ελπίζουμε ότι τα εσωκομματικά προβλήματα της παράταξης του κ. Σκανδαλίδη, δεν επηρεάζουν την ορθή κρίση του ως Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Είχαν το "φίδι" στο σπίτι τους! - Φιλοξενούμενος ασέλγησε σε 11χρονη

 30χρονος καταχράστηκε τη φιλοξενία των συγγενών του, περίμενε να φύγουν από το σπίτι και ασέλγησε σε βάρος της κόρης τους!

Κατασχράστηκε τη φιλοξενία που του προσέφεραν και ασέλγησε σε βάρος της 11χρονης κόρης των συγγενών του, που τον φιλοξενούσαν στο σπίτι τους στο Ρέθυμνο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ένα ολόκληρο χωριό γίνεται ... δωρητής οργάνων!

Χαρίζουν ζωή με το νερό από το φράγμα Αποσελέμη, θα χαρίσουν ζωή και ως δωρητές οργάνων

Δωρητές οργάνων αποφάσισαν να γίνουν οι κάτοικοι του Σφεντυλίου ενόψει της γιορτής των Αγίων Θεοδώρων, οπότε γιορτάζει και η Εκκλησία που βρίσκεται εντός του οικισμού.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...