Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η μάχη της Μαρίκας Μητσοτάκη μετά τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας της

Μία ακόμα μάχη από τις πολλές που έχει βιώσει στα 82 χρόνια της ζωής της, δίνει εδώ και λίγα 24ωρα στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο η Μαρίκα Μητσοτάκη.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού προσπαθεί με την βοήθεια των γιατρών να ξεπεράσει μια σειρά από πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί σε σημείο που χρειάστηκε η επείγουσα μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η μάχη που δίνει είναι ιδιαίτερα σκληρή και δύσκολη και στο πλευρό της έχει διαρκώς όλη την οικογένεια της που αγωνιά και της συμπαραστέκεται νυχθημερόν. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη και τα άλλα παιδιά της βρίσκονται πολλές ώρες δίπλα της της. Εκατοντάδες είναι και τα τηλεφωνήματα στο νοσοκομείο από φίλους της οικογένειας απ την Κρήτη και όχι μόνο που ενδιαφέρονται να μάθουν για την κατάσταση της υγείας της

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ηράκλειο: Της "κούρεψαν" το χρέος κατά 40%

Νέα απόφαση υπέρ δανειολήπτη, αυτή τη φορά από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου. Συγκεκριμένα στη δικαιοσύνη για την υπαγωγή της στο νόμο Κατσέλη προσέφυγε μια υπάλληλος του δημόσιου τομέα από το Ηράκλειο...

Σύμφωνα με το FlashNews, η υπερχρεωμένη δανειολήπτρια είχε οφειλές προς τράπεζες και ΟΕΚ ύψους 323 χιλιάδων ευρώ.

Τα 290 χιλιάδες ευρώ αποτελούν οφειλή για στεγαστικό και επισκευαστικό δάνειο και τα υπόλοιπα ήταν οφειλή σε καταναλωτικό δάνειο στο οποίο εμφανιζόταν ως εγγυήτρια.

Η δανειολήπτρια είχε μεγάλη πτώση στον μισθό της λόγω περικοπών στις αποδοχές της , που είχε διαμορφωθεί στα 1319 ευρώ.

Το μοναδικό της περιουσιακό στοιχείο είναι μια ισόγεια μονοκατοικία 151 τ.μ στις Βούτες, η οποία αποτελεί και την κύρια κατοικία της, καθώς και ένα επιβατικό αυτοκίνητο 13 ετών, στο οποίο υπάρχει παρακράτηση κυριότητας.

Σύμφωνα με την απόφαση η γυναίκα θα πληρώνει για τα επόμενα 4 χρόνια 48 δόσεις των 500 ευρώ,
ενώ αναφορικά με το στεγαστικό δάνειο για να κρατήσει το σπίτι πρέπει να καταβάλει το 85% της εμπορικής αξίας.

Η τελευταία ανέρχεται σύμφωνα με το δικαστήριο σε 200 χιλιάδες ευρώ, άρα η δανειολήπτρια θα καταβάλει 170 χιλιάδες ευρώ τα επόμενα 20 χρόνια.

Το θετικό είναι πως η καταβολή των χρημάτων για το σπίτι θα ξεκινήσει 3 χρόνια μετά τη δημοσίευση της απόφασης, ωστόσο θα γίνει εντόκως χωρίς ανατοκισμό.

Η διαγραφή του χρέους έφτασε στο 40% της συνολικής οφειλής.

Τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου στην Κρήτη

Στην δημοσιότητα βγήκαν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών στην Κρήτη που κατεβαίνουν στην εκλογική μάχη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.
Τα ψηφοδέλτια προκύπτουν μετά από συνεργασία με τους Αντιμνημονιακούς Πολίτες, καθώς και το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.
Οι υποψήφιοι σε όλους τους νομούς του νησιού είναι οι εξής:
Ηράκλειο
ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ (ΡΟΜΙΝΑ) - Συνταξιούχος Ολυμπιακής
ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Προπονητής Κικ Μπόξινγκ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΜΑΡΙΑ - Ιδιωτική Υπάλληλος
ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - Εμπορος
ΗΛΙΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Επιχειρηματίας
ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - Διοικητικός Υπαλληλος ΙΤΕ
ΜΑΡΙΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (ΝΟΤΗΣ) - Καθηγητής Παν/μίου Κρήτης
ΜΠΑΜΙΕΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Επιχειρηματίας
ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΝΙΑ) - Επιχειρηματίας
ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - Εικαστική Επιμελήτρια
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Επιχειρηματίας
Χανίων
ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΜΕΣΙΤΗΣ
ΚΑΠΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ -
ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ (Ι) Ε.Α.
Ρέθυμνο
ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΤΣΑΒΛΙΔΟΥ ΜΑΝΙΑ -
ΧΑΙΡΕΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) - ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Λασίθι
ΡΟΔΑΝΑΚΗ ΘΕΟΝΥΜΦΗ (ΕΦΗ) - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΒΙΑΝΝΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΑΤΣΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Ο αέρας «ξήλωσε» την οροφή του κολυμβητηρίου στα Χανιά

Tα μποφόρ «σήκωσαν» το πρωί μεγάλο μέρος της μεταλλικης προσθήκης της στέγης του κλειστού κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι Χανίων, το οποίο «προσγειώθηκε» στο δρόμο και σε διπλανό οικόπεδο

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κλείνει το φαράγγι της Σαμαριάς

samaria gorge
samaria gorge (Photo credit: mfotinakis)
Κλείνει το φαράγγι της Σαμαριάς, μόλις δύο ημέρες αφού άνοιξε για το κοινό.

Οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, με αποτέλεσμα το φαράγγι να κλείσει για τους επισκέπτες, μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Δασών Χανίων.

Ο Δρυμός θα παραμείνει κλειστός έως ότου αποκατασταθούν τα προβλήματα, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενος κίνδυνος για τους επισκέπτες.
Enhanced by Zemanta

Δύο νέα "επεισόδια" στο σίριαλ Ζωοκλοπών

 Δύο νέα "επεισόδια"  στο σίριαλ Ζωοκλοπών είχαμε χτες: 

33 αρνιά μετέφερε χωρίς άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες 23χρονος κτηνοτρόφος στη Βιάννο, που συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ζωοκλοπής.

210 αιγοπρόβατα, συνολικής αξίας περίπου 15.000 ευρώ και 120 κουδούνια, αξίας 3.000 ευρώ περίπου, έκλεψαν άγνωστοι από το ποιμνιοστάσιο 41χρονου στην παναγιά του Δήμου Βιάννου. Οι δράστες αναζητούνται. 




 neakriti.gr

Άλλη τροπή στη δικαστική διαμάχη απεργών - διοίκησης της "Ανακύκλωση"

Νέα τροπή παίρνει η δικαστική διαμάχη μεταξύ των απεργών της εταιρείας "Ανακύκλωση" με τη διοίκηση που επιδιώκει με κάθε τρόπο να επιβάλλει τη μείωση των μισθών κατά 22% με αναδρομική ισχύ.

Οι 41 εργαζόμενοι που βρίσκονται σε συνεχιζόμενη απεργία βρίσκονται σήμερα στο δικαστήριο για την εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η διοίκηση, ωστόσο η υπόθεση πήρε άλλη τροπή, καθώς η διοίκηση απέσυρε μεν τα ασφαλιστικά μέτρα, δεν απέσυρε δε την πρόταση για μειώσεις αποδοχών.

Το θέμα ήταν καθαρά νομικό, καθώς τα ασφαλιστικά μέτρα δεν έχουν εφαρμογή στο εργατικό δίκαιο, κι έτσι η πλευρά της διοίκησης επανήλθε με αγωγή που κατέθεσε και η οποία θα συζητηθεί εντός της ημέρας.

Εν τω μεταξύ συγκέντρωση σε ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς της εταιρείας "Ανακύκλωση" πραγματοποιείται, από τις 11.00, έξω από τα Δικαστήρια.


cretalive.gr

Διαδικτυακή πύλη για τα αγροτικά προϊόντα της Κρήτης

Στη δημιουργία διαδικτυακής πύλης για την προβολή και προώθηση των αγροτικών προϊόντων της Κρήτης προχωρά το υπουργείο Ανάπτυξης.

Οι στόχοι της πρότασης είναι η ανάπτυξη της τοπικής γεωργικής παραγωγής και παράλληλα η μείωση της εξάρτησης από την Ηπειρωτική Ελλάδα, η διασύνδεση της πρωτογενούς παραγωγής με τον τουρισμό, η προώθηση των προϊόντων στην εθνική και διεθνή αγορά και τέλος η βελτίωση της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων.

Η διαδικτυακή πύλη θα συνδεθεί μεταξύ άλλων με το επιχειρησιακό σχέδιο «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων», του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με στόχο την προώθηση των τοπικών και παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων τα οποία αναδεικνύουν τη γαστρονομική φυσιογνωμία της κάθε περιφέρειας.

Η Εύα Βασιλάκη "έκλεισε" το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Η ενδέκατη υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Ηρακλείου είναι η κ. Εύα Βασιλάκη, πρόεδρος των εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ και πρόεδρος του Συλλόγου Μαιών Κρήτης.

Η κ. Βασιλάκη κατάγεται από τον 'Άγιο Θωμά του Δήμου Γόρτυνας και απ εδέχθη αργά χθες το βράδυ την πρόταση που της έγινε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή, μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση της Ελένης Ινιωτάκη, για λόγους υγείας.

Στις πρώτες της δηλώσεις στο neakriti.gr η κ. Βασιλάκη υπογράμμισε:

"Μετά από πολλή σκέψη αποδέχθηκα την πρόταση. Είναι μία πρόκληση, καθώς όλοι εμείς που διαφωνήσαμε, που πικραθήκαμε, που θυμώσαμε είμαστε εδώ και θέλουμε να δηλώσουμε ότι υπάρχει ελπίδα".
Enhanced by Zemanta

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Κινδύνευσε αλιευτικό στη Ντία. Σώοι οι ψαράδες

Σώοι μεταφέρθηκαν με σκάφος του Λιμενικού στο Λιμάνι του Ηρακλείου, οι ιδιοκτήτες του αλιευτικού σκάφους ‘’Λουκάς’’ Νηολογίου Ηρακλείου που προσάραξε στη Βόρεια πλευρά της νήσου Ντία εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων.

 Σύμφωνα με τον υπολιμενάρχη Κο Σηφάκη το σκάφος που βρισκόταν έξω για ψάρεμα το βρήκε ο καιρός , με αποτέλεσμα αυτό να αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Οι ιδιοκτήτες του, Μερκούριος Τσαλίκης και Ιωάννης , κατέβαλαν προσπάθειες προκειμένου αυτό να μην βυθιστεί και το οδήγησαν με δυσκολία στο σημείο όπου προσάραξε.

Το σκάφος είναι ημιβυθισμένο και ευτυχώς δεν έχει προκαλέσει θαλάσσια ρύπανση.

Η προσπάθεια απομάκρυνσης του θα ξεκινήσει με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

neakriti.gr

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στηρίζει τα τοπικά αγροτικά προιόντα

Μετά το δημοσίευμα της ΕΝΚΗ, στις 14-04-2012, που αφορά "υπολείμματα αγροχημικών στα γεωργικά προϊόντα της Κρήτης" και... το δημοσίευμα, στρέφεται σε Οργάνωση Καταναλωτών,με έδρα τα Χανιά , χωρίς σαφή προσδιορισμό, αφήνοντας στον αναγνώστη- καταναλωτή, να φανταστεί και να εννοήσει , την δική μας ΄Ενωση , εμείς από την μεριά μας και χωρίς να θέλουμε να απολογηθούμε σε κανένα και σε τίποτα, μόνο για ενημέρωση των καταναλωτών, αλλά και των παραγωγών της Κρήτης διευκρινίζουμε:
1) Καλούμε τους καταναλωτές μέλη της ΄Ενωσής μας και μη, τονίζοντα τους τα εξής: "¨Προσοχή !!! σε ότι μας προσφέρεται με υπονοούμενα...."
2)Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης. έχει " Επωνυμία" , η οποία είναι δημοσίως γνωστή
3)Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στηρίζει τα προϊόντα της Κρήτης
4)Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ,λειτουργεί αυτόνομα, αλλά δέχεται και κάθε καλοπροαίρετη συνεργασία, από κάθε άλλη Πιστοποιημένη ΄Ενωση Καταναλωτών.
5)Η΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, δρα με διαύγεια , δεν παραπλανά τους καταναλωτές.
6)Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, διατυπώνει δημόσια λόγο, σύμφωνα με την υπάρχουσα Νομοθεσία.
7)Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, δεν είναι Οργάνωση είναι ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών, με δράσεις Πανελλαδικά, δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανένα Σύλλογο , να την εκπροσωπεί, είναι αυτόνομη, και εκπροσωπείται μόνο από το Δ.Σ
8))Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, Ουδέποτε εξέδωσε ανακοίνωση σχετ. με το θιγόμενο θέμα
9)Τέλος η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, μέχρι σήμερα, δεν είχε, ούτε έχει καμία συνεργασία, με την ΄Ενωση Καταναλωτών Ηρακλείου.-
Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης
Ιωάννα Μελάκη

Αίτημα για υπαγωγή των Συνεταιριστικών Τραπεζών στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Οι τρέχουσες δυσμενείς συνθήκες που πλήττουν την οικονομία τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο έχουν επηρεάσει το σύνολο των επιχειρήσεων. Σε αυτό το πλαίσιο σημαντικές είναι οι απώλειες που έχουν υποστεί και οι ελληνικές τράπεζες. Δεδομένης βέβαια της καίριας σημασίας των τραπεζών στην σταθερότητα της ελληνικής οικονομίας και του συστημικού χαρακτήρα του τραπεζικού συστήματος, ιδρύθηκε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας σκοπός του οποίου είναι η διατήρηση της σταθερότητας του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος με την ενίσχυση της κεφαλαιακής επάρκειας των Πιστωτικών Ιδρυμάτων.

Σημειώνεται όμως ότι παρόλο που στον εν λόγω νόμο δεν γίνεται διαχωρισμός των εμπορικών από τις συνεταιριστικές τράπεζες, η υπαγωγή στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας δεν είναι εφικτή για τις συνεταιριστικές τράπεζες.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω η Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος, μέλος της οποίας είναι και η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων με επιστολές της τόσο στον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, όσο και στον Υπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη καλεί για τις απαραίτητες νομοθετικές ενέργειες έτσι ώστε να μπορούν και οι Συνεταιριστικές Τράπεζες να ενταχθούν στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Το αίτημα που έχει κατατεθεί κρίνεται εύλογο καθώς οι Συνεταιριστικές Τράπεζες έχουν τις ίδιες προϋποθέσεις λειτουργίας με τις Εμπορικές Τράπεζες ενώ δεν υπάρχει καμία νομοθετική ρύθμιση για τον αποκλεισμό τους ή τη διάκρισή τους από τις Εμπορικές Τράπεζες. Ως εκ τούτου θα πρέπει να τύχουν της ίδιας μεταχείρισης με τις Εμπορικές Τράπεζες και κατά συνέπεια να συμμετάσχουν με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης άλλωστε αφορούν στο σύνολο του πιστωτικού συστήματος και όχι επιλεκτικά μόνο στις Εμπορικές Τράπεζες.

Οι Συνεταιριστικές Τράπεζες στέκονται όλα τα χρόνια λειτουργίας τους δίπλα στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιούνται και ενισχύουν την πραγματική οικονομία. Παράλληλα με τη συνετή διαχείρισή τους και την πολύ περιορισμένη έκθεσή τους σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, δεν έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες από το PSI, με αποτέλεσμα, τη χρηματοδότηση που αιτούνται να εξασφαλίσουν μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, να την διοχετεύσουν στην πραγματική οικονομία των τοπικών οικονομιών και σε έργα ανάπτυξης ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές όπου η ρευστότητα είναι σημαντικά περιορισμένη.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων εδώ και περίπου 20 χρόνια που λειτουργεί ενισχύει τόσο την τοπική οικονομία της Κρήτης στηρίζοντας πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και λοιπές επιχειρήσεις μέσω των καταστημάτων που λειτουργεί στην Αθήνα. Παράλληλα, η υγιή οικονομική της διάρθρωση αποτελεί το εχέγγυο ότι τους πόρους που θα διασφαλίσει από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα μπορέσει να τους διοχετεύσει στην πραγματική οικονομία και θα συνεχίσει να αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη των κρητικών επιχειρήσεων, αλλά και τον πιο φιλικό υποστηρικτή των κρητικών νοικοκυριών.

Ηράκλειο: Το κρέας "έπνιξε" ένα 67χρονο

Λίγα 24ωρα μετά την ανείπωτη τραγωδία στο χωριό Αστρίτσι του Ηρακλείου όπου ένας 54χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα του πασχαλιάτικου γλεντιού από το...κρέας που του κάθισε στο λαιμό και τον έπνιξε, άλλος ένας Ηρακλειώτης, 67 ετών, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή ενώ έτρωγε και πάλι κρέας!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στις 12.30 το μεσημέρι στην περιοχή του Αϊ Γιάννη, στο Ηράκλειο. 
 
Ο 67χρονος έτρωγε με την σύζυγό του όταν ένιωσε έναν κόμπο στον οισοφάγο..
 
Η δυσφορία του έγινε αμέσως αντιληπτή από τη σύζυγό του η οποία κάλεσε αμέσως σε βοήθεια.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά...
 
 
 
cretalive.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...