Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Γέμισε ποδήλατα το Γάζι

Από την κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη του Γαζίου, ξεκίνησε σήμερα ο τρίτος ποδηλατικός αγώνας 125 περίπου χιλιομέτρων  που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των 23ων Καζαντζάκειων. Διοργανωτές των αγώνων είναι ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ και ο ΠΟΗ Κάστρο και οι συγκεκριμένοι αγώνες θεωρούνται κορυφαίοι, σε Εθνικό επίπεδο.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης υποδέχτηκε μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γ. Αεράκη τους δεκάδες ποδηλάτες, έδωσε τα σύνθημα της εκκίνησης και στο χαιρετισμό του τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά, χαιρετίζω μια ακόμα σημαντική διοργάνωση του Π.Ο.Η. Κάστρο, τα 23α Καζαντζάκεια 2013, ενώ είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, που αυτός ο αγώνας – θεσμός, περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του διαδρομές με φόντο τα μαγευτικά τοπία του δήμου Μαλεβιζίου. Είμαι βέβαιος ότι και αυτή η διοργάνωση θα στεφτεί με επιτυχία και θα αναδειχθούν τα αθλητικά ιδεώδη της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε. Εύχομαι ολόψυχα στα στελέχη του Ομίλου, στους αθλητές των ομάδων και σε όλους τους εμπλεκομένους φορείς, υγεία και δύναμη, για να συνεχίσουν με επιτυχία τις προσπάθειες ανάδειξης του πανέμορφου αθλήματος της ποδηλασίας στην Κρήτη! Να είστε καλά, να έχετε καλό δρόμο και καλή επιτυχία!»

Παζάρι αγάπης για το κέντρο ειδικών παιδιών «Αγ. Σπυρίδωνας»

Πασχαλινό παζάρι αγάπης, για την ενίσχυση του Κέντρου Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας» διοργανώνεται στην πλ. Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 28 Απριλίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Στο παζάρι συμμετέχουν παραγωγοί από την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου με παραδοσιακά αγροτικά προϊόντα, χειροτεχνίες διαφόρων ειδών, άνθη – φυτά, κ.α., Για το βράδυ του Σαββάτου υπάρχει προγραμματισμένο πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από τον Στέφανο Μεσσαριτάκη, το Νίκο Γιατρομανωλάκη, τον Κώστα Σφακιανάκη και το ωδείο «Μουσική Άποψη».


Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Μαλεβιζίου και πραγματοποιείται με την αρωγή του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.

Η κρίση στέλνει πίσω στα σπίτια τους ηλικιωμένους της Κρήτης

Δούλευαν για μία ολόκληρη ζωή πολλές φορές κάτω από πολύ κακές συνθήκες. Μεγάλωναν τα παιδιά τους με δυσκολία αλλά ποτέ δεν το έβαζαν κάτω. Πότε δεν έσκυψαν το κεφάλι και ποτέ δεν... σκέφτηκαν να τα παρατήσουν. 
Έπαιρναν μία βαθιά ανάσα και συνέχιζαν ξανά τον αγώνα της επιβίωσης. Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι των ημερών μας μπορούν εύκολα να χαρακτηριστούν ως οι αφανείς ήρωες των ελληνικών νοικοκυριών. Και αυτό διότι αρκετοί από αυτούς,αν όχι όλοι, βοηθούν οικονομικά τα παιδιά τους που είτε είναι άνεργα που είτε δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα μιας και τα έξοδα ολοένα αυξάνονται με τα έσοδα συνεχώς να μειώνονται.

Για αρκετούς από αυτούς τους ηλικιωμένους ανθρώπους, έρχεται η στιγμή που λένε "Θα πάω να μείνω στο γηροκομείο παρέα με τα άλλα γερόντια." Αυτό συμβαίνει ή επειδή δεν έχουν κάποιον στον κόσμο για να τους προσέχει ή επειδή έχουν και δεν τους προσέχει. Όπως και να' χει όμως καταλήγουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα δίνοντας το μισθό της σύνταξης τους με αντάλλαγμα ένα κρεβάτι και ένα πιάτο φαγητό. Η καθημερινότητα μέσα στο γηροκομείο αποκτά μία νότα λύπης για το πως καταλήγει ένας άνθρωπος που κάποτε ίσως να τα είχε και όλα.

Στο Ηράκλειο οι περιπτώσεις τέτοιων ανθρώπων είναι πάρα πολλές. Οι οίκοι ευγηρίας είναι γεμάτοι από παππούδες και γιαγιάδες που για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους μετακομίζουν εκεί.

Στην Ελλάδα όμως του 2013 κάποιος μπορεί να δει και να ζήσει τα πάντα, ακόμα και ηλικιωμένους να επιστρέφουν πίσω στο σπίτι τους μετά από ένα μεγάλο διάστημα παραμονής στο γηροκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από φιλανθρωπικό ίδρυμα του Ηρακλείου, οι περιπτώσεις ανθρώπων που επιστρέφουν στο σπίτι τους ολοένα και αυξάνονται.

Αυτό συμβαίνει όπως εξηγεί και ο διευθυντής φιλανθρωπικού ιδρύματος κύριος Μονιάκης, επειδή τα παιδιά των τροφίμων μετανιώνουν για την απόφαση που είχαν πάρει να αφήσουν τους γονείς τους εκεί. Τι τους οδηγεί σε αυτό; Βλέποντας τα χρέη να αυξάνονται και τα έσοδα τους να είναι ελάχιστα ή και μηδενικά λόγω ανεργίας και αναδουλειάς, επιλέγουν να πάρουν πίσω στο σπίτι τη μαμά ή τον μπαμπά ώστε τα χρήματα από τη σύνταξη που δίνουν στο ίδρυμα, να τα δίνουν σε εκείνους προκειμένου να πάρουν μία οικονομική ανάσα δηλώνει στο prismanews.gr ο κ. Μονιάκης.

Ο διευθυντής συνεχίζει και λέει πως αυτό συμβαίνει περισσότερο με τις γυναίκες τρόφιμους γιατί πολλά από τα παιδιά που έχουν γονείς σε γηροκομεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα δεν τα πηγαίνουν καλά με τους πατεράδες. Τον τελευταίο καιρό οι περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν γυρίσει στο σπίτι τους λόγω οικονομικής κρίσης των τέκνων είναι αρκετές και αναμένεται να είναι περισσότερες καταλήγει ο διευθυντής. Από το ίδρυμα που διευθύνει ο κ. Μονιάκης έχουν φύγει 4 γυναίκες τρόφιμοι επειδή τα παιδιά τους τις πήραν πίσω στο σπίτι για τους βοηθάει οικονομικά, κάτι στο οποίο πολλές φορές συμφωνούν και οι ίδιοι οι τρόφιμοι καθώς βλέπουν τα παιδιά τους να ζουν στην ανέχεια και την φτώχεια.
prismanews.gr

Χανιά: Στον Αντιπεριφερειάρχη Γερμανοί δημοσιογράφοι

Την επίσκεψη του Γερμανού Αρχισυντάκτη της Εφημερίδας «Lokalnachrichten» του Βερολίνου Sven Gütte, δέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης. Ο Γερμανός δημοσιογράφος, έχει έρθει στην Κρήτη με τη συνεργάτιδά του για να καταγράψουν τις εμπειρίες τους και να τις μεταφέρουν στην τουριστική στήλη της εφημερίδας τους, η οποία είναι ειδικά αφιερωμένη σε περιηγήσεις και λειτουργεί ως οδηγός διακοπών για τους Γερμανούς.
 
Οι δημοσιογράφοι περιέγραψαν με ενθουσιασμό τα βιώματά τους στην βόρεια και νότια Δυτική Κρήτη, τόσο στην ορεινή φύση και στις παραλίες της, όσο και τις μοναδικές γευστικές τους εμπειρίες σε περιφερειακά ταβερνάκια τα οποία θα συστήσουν και στην εφημερίδα τους.
Ο κ. Βουλγαράκης επεσήμανε ότι το είδος του μεμονωμένου τουρισμού, εκείνου δηλαδή που δεν είναι «πακεταρισμένος» ή τυποποιημένος, αλλά δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να βγει έξω από τους στεγανού τοίχους του ξενοδοχείου και να επισκεφτεί τα αξιοθέατα και να γευτεί την τοπική κουζίνα, είναι εκείνο στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε τις όποιες προσπάθειες τουριστικής ανάπτυξης του τόπου. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η δυνατότητα επιλογής που δίδεται στον επισκέπτη που ταξιδεύει μόνος του και όχι μέσα από κάποιο τουριστικό «πακέτο», χαμηλώνει εν τέλει το κόστος της διαμονής τους. Επίσης ο κ. Βουλγαράκης υπογράμμισε ότι οι ευκαιρίες που προσφέρονται στον επισκέπτη έχουν και μια κοινωνική διάσταση, αφού μπορεί να βιώσει κατευθείαν τόσο τον τρόπο ζωής, όσο και τα ήθη και τα έθιμα των ανθρώπων των περιοχών που επισκέπτεται. 
 
Τέλος ο κ. Βουγαράκης σημείωσε ότι η δημιουργία κατευθείαν πτήσεων χαμηλού κόστους ανεβάζουν τις προοπτικές προσέλκυσης τέτοιου είδους επισκεπτών.
Αφού συμφώνησαν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι σε ότι ανέφερε ο κ. Βουλγαράκης, υποσχέθηκαν να ξαναέρθουν στην Κρήτη για διακοπές αυτή την φορά. Ο κ. Βουλγαράκης τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα τουριστικής προβολής και τους ευχαρίστησε για τις προσπάθειές τους να αναδείξουν τον τόπο μας τους Γερμανούς τουρίστες.
Κατερίνα Πολύζου
Πηγή: http://www.ert.gr

Από τον Πειραιά στα Χανιά με βάρκα... την «Πίστη»

Μια ναυτική αποστολή για... καλό σκοπό ξεκινάει την Κυριακή 2 Ιουνίου. Ένα ταξίδι 270 ναυτικών μιλίων με καγιάκ, αφιερωμένο στην επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «Η Πίστη».

Οι κωπηλάτες Άγγελος Χριστοφίδης, Κώστας Μανατάκης, Στέφανος Βαρβάλας και τα λοιπά μέλη του South Evian Gulf team ρίχνονται στον... υγρό στίβο του Αιγαίου, με σημείο εκκίνησης το Πέραμα και τελικό προορισμό τα Χανιά, σε μια διαδρομή που θα διαρκέσει περισσότερες από 15 ημέρες.

Ενδιάμεσοι σταθμοί της περιπέτειας, η Σαλαμίνα, η Αίγινα, ο Πόρος, η Ερμιόνη, οι Σπέτσες, το Κυπαρίσσι, η Μονεμβάσια, ο Καβομαλιάς, η Νεάπολη, η Ελαφόνησος, τα Κύθηρα, τα Αντικύθηρα και η Κίσαμος.

«Θα προσπαθήσουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, να κάνουμε γνωστή τη δράση του συλλόγου, ο οποίος αγωνίζεται υπό αντίξοες συνθήκες για τη θεραπεία των παιδιών με καρκίνο και την επιστροφή τους στην κανονική ζωή, καθώς και για τη στήριξη των οικογενειών τους όσο διαρκούν τα θεραπευτικά σχήματα.

»Πάνω από το 80% των παιδιών με καρκίνο μπορούν να γίνουν τελείως καλά αν τους παρασχεθεί εγκαίρως η απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δικαίωμα που δυστυχώς έχει πάψει να παρέχει δωρεάν η Πολιτεία σε όλα τα παιδιά. Οφείλουμε να αγωνιστούμε ώστε το ποσοστό αυτό να φτάσει το απόλυτο. Που σημαίνει, ούτε ένα παιδί χαμένο από την ασθένεια.

»Η οδυνηρή διαπίστωση είναι ότι ο σύλλογος "Πίστη" αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα επιβίωσης για να μπορέσει να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του.

»Σε μια απελπιστική οικονομικά συγκυρία για όλους, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι η αλληλεγγύη μας να εκφραστεί με τη μορφή οικονομικής προσφοράς, ακόμα κι αν πρόκειται για την κάλυψη μιας ζωτικής ανάγκης.

»Όμως, και η ελάχιστη συνεισφορά είναι πολύτιμη, και δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο χρηματική. Ο σύλλογος έχει ανάγκες και σε εθελοντικό προσωπικό, καθώς και σε δότες μυελού των οστών. Κι εμείς θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να στηριχτεί με οποιονδήποτε τρόπο.

»Σας καλούμε όλους και φέτος, συνταξιδιώτες, σε αυτό το ταξίδι για την Πίστη. Με πίστη μπορούμε να τα καταφέρουμε!» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σελίδα της ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγα λόγια για τον σύλλογο «Η Πίστη»

«Η Πίστη» είναι σύλλογος γονέων καρκινοπαθών παιδιών ο οποίος ιδρύθηκε το 1993 από τους ίδιους τους γονείς που βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και θέλησαν να αντιμετωπίσουν από κοινού τα προβλήματα και το μέλλον με πίστη.

Ο σύλλογος αγωνίζεται για τη δημιουργία αξιοπρεπών, επαρκών, ασφαλών και υψηλού επιπέδου συνθηκών νοσηλείας, που να εξασφαλίζουν στα καρκινοπαθή παιδιά ίσες πιθανότητες ίασης με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ.

Αναφέρουμε επιγραμματικά ορισμένους από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε τον σύλλογο:

- Βοήθεια στην οργάνωση ψυχαγωγικών και άλλων εκδηλώσεων σε τακτά διαστήματα (κουκλοθέατρο, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, γιορτές, επέτειοι γενεθλίων στον χώρο νοσηλείας των παιδιών, παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων σε θεατρικές αίθουσες της Αθήνας, διοργάνωση εκδρομών κ.ά.).

- Εθελοντική προσφορά για την κατασκευή προϊόντων για bazaar του Συλλόγου.

- Εθελοντική προσφορά για τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις και bazaar του Συλλόγου.

- Οικονομική στήριξη για τον εξοπλισμό και τη συντήρηση ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών των δωματίων νοσηλείας.

- Βοήθεια στην οργάνωση δανειστικής βιβλιοθήκης με τη δωρεά βιβλίων.

- Δωρεά καινούργιων παιχνιδιών για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών που νοσηλεύονται.

 - Οικονομική στήριξη για την παροχή στέγης ολιγοήμερης παραμονής σε άπορες οικογένειες που προέρχονται από την περιφέρεια, για βραχεία θεραπεία ή εξετάσεις, σε συμβεβλημένα με την «Πίστη» ξενοδοχεία της Αθήνας.

- Οικονομική βοήθεια σε άπορες οικογένειες είτε με την καταβολή της δαπάνης σε εξειδικευμένες παρακλινικές εξετάσεις σε ιδιωτικά κέντρα είτε με την αγορά φαρμάκων είτε με την εξόφληση ενοικίου, ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεφώνου κ.λπ.

- Οικονομική βοήθεια για την κάλυψη των εξόδων κηδειών παιδιών φτωχών οικογενειών ή αλλοδαπών.

 - Δωρεά μυελού των οστών, δωρεά αιμοπεταλίων.

- Με ένα απλό τηλεφώνημα από σταθερό ΟΤΕ στο 901 11 159159 (ΟΤΕ 3,68 ευρώ / κλήση).

 - Mέσω τραπεζικής κατάθεσης στον αριθμό λογαριασμού της Alpha Bank: 13000 200 200 8236.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της «Πίστης», www.pisti.gr, ή επικοινωνήστε με τους ανθρώπους της στα τηλέφωνα 210 7486880 και 210 7488961.

Πηγή: apodimoi-krites.gr
Enhanced by Zemanta

Ρέθυμνο: Ο δήμος διακρίθηκε με το ευρωπαϊκό ενεργειακό βραβείο

O δήμαρχος Ρεθύμνης, Γιώργης Μαρινάκης
Με το ευρωπαϊκό ενεργειακό βραβείο, διακρίθηκε ο δήμος Ρεθύμνης στο πλαίσιο της υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος εδαφικής συνεργασίας «MEDEEA - Υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Ενεργειακού Βραβείου (eea) σε Μεσογειακές Περιοχές».

Με βάση το συγκεκριμένο πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχει και ο δήμος Ρεθύμνης, πραγματοποιήθηκε η προβλεπόμενη επιθεώρηση από την πιστοποιημένη επιθεωρήτρια Διεθνούς/Ευρωπαϊκού χρυσού επιπέδου, Anne Lialhe. Ο δήμος έλαβε την πιστοποίηση, καθώς είχε συγκεντρώσει τις υψηλότερες βαθμολογίες, κατά την αξιολόγησή του από την Περιφέρεια Κρήτης.

Η απονομή του βραβείου θα γίνει στη Λευκωσία, όπου θα πραγματοποιηθεί το διεθνές συνέδριο του προγράμματος MEDEEA, στις 15 και 16 Μαϊου.

Η διάκριση του δήμου Ρεθύμνης αξιολογείται ως ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αναμένεται να χρησιμεύσει για τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα.

«Ο δήμος μας είναι στους πρωτοπόρους δήμους της Ελλάδας, έχοντας δραστηριοποιηθεί στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας, μείωσης εκπομπών CO2, καταπολέμησης του φαινομένου του θερμοκηπίου και προστασίας του περιβάλλοντος» δήλωσε ο δήμαρχος Ρεθύμνης, Γιώργης Μαρινάκης.

Διακρατική συνάντηση για την επαγγελματική ένταξη ΑμεΑ στο Ρέθυμνο

Η Ενσωμάτωση μέσω ανταλλαγής IDA II και η προώθηση στην απασχόληση ατόμων με αναπηρία, ήταν το θέμα διακρατικής συνάντησης φορέων στο Ρέθυμνο στις 18-19 Απριλίου 2013. Η συνάντηση διοργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Κατάρτισης για την Απασχόληση σε συνεργασία με τον κρατικό φορέα  ευρέσεως εργασίας του Darmstadt της Γερμανίας Kreisagentur fur Beschaftigung, καθώς και τον αντίστοιχο κρατικό οργανισμό απασχόλησης εργατικού δυναμικού. 
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο γενικός διευθυντής του αντίστοιχου Γερμανικού ΟΑΕΔ (job Center) της περιφέρειας Darmstadt –Dieburg, καθώς και στελέχη των περιφερειακών γραφείων ευρέσεως εργασίας της Γερμανίας, εκπρόσωποι του ΟΑΕΔ Ρεθύμνου ο κ. Βογιατζής και η κα Βασιλάκη, καθώς και ο γενικός διευθυντής του Κέντρου Επαγγελματικής Ανάπτυξης Ρεθύμνου ΚΕΑ, με στόχο να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητηθούν οι πολιτικές που εφαρμόζονται σχετικά με την προώθηση στην απασχόληση ατόμων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ατόμων με αναπηρίες. Στο πλαίσιο της συνάντησης, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε δημόσιους φορείς που στηρίζουν άτομα με αναπηρίες όπως το ΕΕΕΕΚ Ρεθύμνου και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου. Επίσης οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν  ιδιωτικές επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν άτομα από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και άτομα με αναπηρίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα IDA II, το οποίο υλοποιεί το  Ευρωπαϊκό Κέντρο Κατάρτισης για την Απασχόληση. 
Στο πλαίσιο του προγράμματος IDA τα τελευταία χρόνια, έχουν εκπαιδευτεί και έχουν τοποθετηθεί σε επιχειρήσεις κάνοντας πρακτική άσκηση στο Ρέθυμνο, περισσότεροι από 50 καταρτιζόμενοι, αποκτώντας επαγγελματικές δεξιότητες σε διάφορους τομείς. 
Με τον τελικό απολογισμό της συνάντησης όλοι οι συμμετέχοντες φορείς συμφώνησαν ότι η εξατομικευμένη προσέγγιση και η στοχευόμενη παρέμβαση ατόμων με αναπηρία και γενικότερα ατόμων που έχουν την ανάγκη στήριξης όσο αφορά στην απασχόληση, είναι βασικές συνιστώσες και συμβάλλουν στην διατήρηση της κοινωνικής ισορροπίας και κοινωνικής ειρήνης.

prismanews.gr

Ρέθυμνο: Νέα βιβλιοθήκη στα Μυσίρια

Παρουσία πλήθος κόσμου, και σε ζεστή ατμόσφαιρα, έγιναν τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης του 9ου Δημοτικού Σχολείου στα Μυσίρια Ρεθύμνου.

Η βιβλιοθήκη κατασκευάστηκε από το σύλλογο γονέων και το Ρέθυμνο επιχορήγησε την κατασκευή της μέσω του προγράμματος «Ρέθυμνο Assist», στο οποίο συμμετείχε και η εταιρία «Cyta Ελλάδας», θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου, προσφέροντας τρεις φορητούς υπολογιστές. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο σεβασμιότατος μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος, η αντιπεριφεριάρχης Μαίρη Λιονή, ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Νίκο Σαραντινό στον οποίο μάλιστα τα παιδιά δώρισαν ένα κάδρο με ζωγραφιές και τον ιδιοκτήτη Κωστή Ζομπανάκη στον οποίοο δόθηκε ένα κουδούνι σχολείου, ως ελάχιστο «ευχαριστώ» για την προσφορά του.

Εκ μέρους του Ρεθύμνου έδωσαν, επίσης, το παρών ο προπονητής Θανάσης Γιαπλές, ο γυμναστής Βασίλης Μητσόπουλος, ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Κούμουλος και οι Άκης Καλλινικίδης, Απόλλωνας Τσόχλας και Νίκος Αγγελόπουλος. Τη «Cyta Ελλάδας» εκπροσώπησε ο υπεύθυνος πωλήσεων Κρήτης Νίκος Μπουτσάκης.

Με ανακοίνωσή του: «To Ρέθυμνο Aegean συγχαίρει το σύλλογο γονέων για την εξαιρετική πρωτοβουλία του και εύχεται η βιβλιοθήκη αυτή να γίνει μια κυψέλη γνώσης και μάθησης και ένα παράδειγμα για μίμηση που το «Ρέθυμνο Assist» πάντα θα στηρίζει. Επίσης, το Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά την εταιρία τηλεπικοινωνιών «Cyta Ελλάδας» για την προσφορά της και τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα Ρέθυμνο Assist».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...