Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Χανιά: Εγκλωβισμένοι 800 επισκέπτες στο φαράγγι της Σαμαριάς!

the train in SamariaImage via WikipediaΠροβλήματα στην διακίνηση των επισκεπτών, από το φαράγγι της Σαμαριάς προς τα Σφακιά, μέσω της Αγίας Ρουμέλης, προκάλεσε η " ακινητοποίηση" των δύο πλοίων που εξυπηρετούν τη συγκεκριμένη γραμμή.

Η καταγγελία της σύμβασης με τον Ρωσικό νηογνώμονα από το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας - μετά την αποκάλυψη υπόθεσης πλαστών πιστοποιητικών ναυσιπλοοίας και η εντολή για "δέσιμο" όλων των σκαφών που είχαν πιστοποιητικό από τον συγκεκριμένο νηογνώμονα, είχε σαν αποτέλεσμα περίπου 800 επισκέπτες του φαραγγιού της Σαμαριάς να μην μπορούν να επιβιβαστούν στα δυο πλοία.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Στα χέρια της Αστυνομίας ο ένας δράστης της δολοφονίας του 21χρονου

Tο μεσημέρι στο Ρέθυμνο, παραδόθηκε και συνελήφθη ένας 24χρονος ο οποίος είναι στέλεχος του συνδέσμου οπαδών του ΟΦΗ και ο φέρεται ως ο ένας εκ των δύο δραστών της δολοφονίας του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη.

O 21χρονος έφερε δύο τραύματα απο μαχαίρι και μάλιστα απο διαφορετικά μαχαίρια.

Στο μεταξύ μέχρι αργά χθες το βράδυ είχαν προσαχθεί ή συλληφθεί 13 συνολικά άτομα, μεταξύ των οποίων και οι γονείς τριών ανηλίκων που φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Βρέθηκε το μαχαίρι της δολοφονίας του 21χρονου ;

Ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 13 εκατοστών, εντοπίστηκε απο πολίτη σήμερα το πρωί στην παραλιακή περιοχή του Παγκρητίου, κοντά στο γεφυράκι όπου έγιναν οι χθεσινές αιματηρές συμπλοκές.

Το μαχαίρι ήταν μέσα σε ένα πλαστικό τσαντάκι, ενώ αμέσως πήγαν στην περιοχή αστυνομικές δυνάμεις και η σήμανση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οι οποίοι παρέλαβαν το μαχαίρι.

Ανακοίνωση της ΔΗ.ΣΥ. Ηρακλείου 

«Ο τραγικός απολογισμός της αιματηρής συμπλοκής οπαδών στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου και ο θάνατος...
τους 21χρονου Ηρακλειώτη επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για τον περιορισμό των φαινομένων βίας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.

Η Δημοκρατική Συμμαχία Ηρακλείου καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο φαινόμενα οπαδικής βίας, όπως αυτά των τελευταίων ημερών, που στρέφονται τόσο κατά της ανθρώπινης ζωής όσο και κατά της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας».
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...