Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Φαρδύ πλατύ στο πεζοδρόμιο ολόκληρο δέντρο

Η κατάληψη των πεζοδρομίων από αυτοκίνητα και δίκυκλα είναι χαρακτηριστικό ίδιον του Έλληνα.

Αυτή τη φορά όμως, τη θέση του Έλληνα οδηγού, πήρε κατά κάποιο τρόπο ένα δέντρο. Δεν πρόκειται ούτε για κλαδιά, ούτε για κορμό, αλλά για ένα ολόκληρο δέντρο που βρισκόταν φαρδύ πλατύ στο πεζοδρόμιο.

Το δέντρο, όπως αναφέρει το flashnews.gr, βρισκόταν από το πρωί κατά μήκος του πεζοδρομίου στην πλατεία Δικαστηρίων στη συμβολή των οδών Σφακιανάκη και Ρενιέρη.

Η πτώση του δέντρου έγινε μετά από τροχαίο ατύχημα στις 6.15 νωρίς το πρωί όταν οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε κάδο απορριμμάτων και αυτός στη συνέχεια στο δέντρο.

Και ενώ η πρόσκρουση ήταν τόσο δυνατή που κατάφερε να "ρίξει" ολόκληρο δέντρο, ο οδηγός δεν έπαθε γρατζουνιά!


Σταύρος Θεοδωράκης: «Το καλοκαίρι μου αρέσει να περπατάω ξυπόλητος στα Χανιά»

​Για το τι θα άλλαζε στη σημερινή ιδιωτική τηλεόραση, για την ΕΡΤ αλλά και τις αγαπημένες του καλοκαιρινές συνήθειες μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια είναι σαν να χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο. Η κατάρρευση της διαφημιστικής δαπάνης ήταν τόσο απότομη που προκάλεσε μεγάλο πανικό. Κάποιοι δεν έχουν συνέλθει ακόμη. Η ελληνική τηλεόραση πρέπει να μάθει να δουλεύει, να παράγει πρόγραμμα, χωρίς τον πακτωλό των χρημάτων της δεκαετίας του 2000» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την ΕΡΤ, ο Σταύρος Θεοδωράκης εξέφρασε ανοιχτά τη θέση του λέγοντας: «Η ΕΡΤ πρέπει να αλλάξει, το λένε και οι… πέτρες πλέον και πρέπει να αλλάξει εκ βάθρων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πετάς μια χειροβομβίδα και όποιον πάρει ο χάρος».

Τέλος, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε και τις τρεις αγαπημένες του καλοκαιρινές συνήθειες: «Να περπατάω ξυπόλητος στα Χανιά. Να κολυμπάω στη δύση του ηλίου. Να αγοράζω κατσούνες (κρητικά μπαστούνια) από τους βοσκούς».

Πηγή: tv Glam

ΒΙΝΤΕΟ - Χανιά: Οι διακοπές και η εντυπωσιακή θαλαμηγός του Georgio Armani


Deutsch: Bojan Gavric, Moskau, Kaufhaus GUM, R...
(Photo credit: Wikipedia)

Ο Ιταλός σχεδιαστής απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κρήτη και η θαλαμηγός που θα δείτε στο βίντεο, κεντρίζει τα βλέμματα στα Χανιά...


Στα Χανιά βρίσκεται από το πρωί ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής Georgio Armani ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες πραγματοποιεί κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά με την πολυτελή θαλαμηγό του "Main".

Ο κ. Armani έφτασε στα Χανιά μαζί με τη δωδεκαμελή παρέα του τις πρώτες πρωινές ώρες και όπως είπε άνθρωπος της συνοδείας του, θα μείνουν περίπου δύο ακόμα ημέρες στη Κρήτη προτού αναχωρήσουν πίσω για την Ιταλία.

Ο φακός του Flashnews.gr, πλησίασε την θαλαμηγό το μεσημέρι, πριν ο κ. Αrmani είχε αναχωρήσει με ένα μικρότερο σκάφος και περίπου 4-5 μέλη από την παρέα του, με κατεύθυνση προς τη νήσο Θοδωρού. Δείτε το βίντεο...

 

Η επίσκεψη του κ. Αρμάνι στα Χανιά και στη Κρήτη αποτελεί ζωντανή διαφήμιση για τη χώρα, ενώ ήδη οι διακοπές του στην Κεφαλονιά, τράβηξαν τα διεθνή βλέμματα προβάλλοντας με έναν άμεσο τρόπο τη χώρα μας στο εξωτερικό.
Enhanced by Zemanta

Ηράκλειο: Κινητοποιήσεις διαρκείας από τους εκπαιδευτικούς

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις... διαρκείας είναι οι εκπαιδευτικοί που σκοπεύουν να αγωνιστούν μέχρι τέλος κόντρα στις απολύσεις. Τη Δευτέρα η ΕΛΜΕ Ηρακλείου απευθύνει κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο 3ο Λύκειο, που μετατρέπεται σε «ορμητήριο» κάθε δράσης.

Η ΕΛΜΕ από τώρα μέχρι και το άνοιγμα των σχολείων οργανώνει δράσεις και κινητοποιήσεις κόντρα στις κυβερνητικές αποφάσεις, ενώ δεν αποκλείεται τα σχολεία να μην ανοίξουν το χειμώνα - αφού άλλωστε δε θα μπορούν να λειτουργήσουν ομαλά, ελλείψει εκπαιδευτικού προσωπικού.

Εν τω μεταξύ αποφασίστηκε η λήξη της κατάληψης των γραφείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης και παράλληλα να συνεχίσει με άλλες δράσεις, που θα καθορίζονται σε εβδομαδιαία βάση.

Πηγή: cretalive.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...