Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν υποδέχεται ο Άγιος Νικόλαος

Την Τρίτη θα υποδεχτεί το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της φετινής τουριστικής περιόδου το λιμάνι του Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για το Silver Wind το οποίο έρχεται από την Μάλτα με επόμενο προορισμό το Κουσάντασι και μεταφέρει επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων.

Στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου θα μοιραστούν χάρτες και πληροφοριακό υλικό για το Δήμο Αγίου Νικολάου, καθώς και εκπτωτικές κάρτες για τα μαγαζιά της πόλης. Αντιπροσωπεία του Δήμου, με επικεφαλής το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη, θα μεταβεί το μεσημέρι στο πλοίο, για να καλωσορίσει τον πλοίαρχο, το πλήρωμα και τους επιβάτες. Το Silver Wind θα δέσει στο λιμάνι Αγίου Νικολάου στις 7:00 το πρωί και θα παραμείνει στην πόλη έως τις 6.00 το απόγευμα.
prismanews.gr

Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης στο Ρέθυμνο


O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου διοργανώνει τον «1ο Δρόμο Υγείας & Αλληλεγγύης» απόστασης 3.300 μέτρων σε συνεργασία με το Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ρεθύμνου «Ερωφίλη» στις 31 Μαρτίου 2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 πμ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν προς ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ως αφετηρία και τερματισμός της διαδρομής έχει ορισθεί η Πλατεία Μικρασιατών στην Παλιά Πόλη. Η συμμετοχή των 5 ευρώ για ενήλικες και 2 ευρώ για παιδιά θα δώσει έναν τόνο αγάπης, αλληλεγγύης κι αισιοδοξίας σε όλο αυτόν τον κόσμο που χρήζει παροχής ιατρικών υπηρεσιών.

Όλοι μας ας τρέξουμε ή ας περπατήσουμε στους δρόμους της όμορφης και γραφικής Παλιάς Πόλης συνδράμοντας στο πολύτιμο έργο που προσφέρει ο θεσμός του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


http://prismanews.gr

«Πλημμύρισε» το Ηράκλειο με λουλούδια και κρητικά αρώματα!


Κρητικά αρώματα και λουλούδια γέμισε σήμερα το Ηράκλειο στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή για την υποδοχή της Άνοιξης.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ηρακλείου πραγματοποιεί ανοικτή εκδήλωση στην περιοχή του πρώην Καράβολα, για το καλωσόρισμά της, πλημμυρίζοντας την περιοχή με 10.000 αρωματικά φυτά (Θυμάρι, Δεντρολίβανο, Φασκομηλιά, Αρισμαρί κ.α) και ανθόφυτα (Βιολέτες, Γεράνια, Καλεντούλες).

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τη δωρεάν διανομή χιλιάδων φυτών στους πολίτες που επέλεξαν να βρεθούν τις συγκεκριμένες ώρες στην περιοχή.

«Καλοσωρίζουμε την πιο ωραία εποχή του χρόνου», δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης.

Από την Πέμπτη, όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Α. Μπολάκης, μοιράστηκαν 5.000 αρωματικά φυτά και άνθη σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου και με ευθύνη των προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων και των Πολιτιστικών Συλλόγων θα γίνουν φυτεύσεις σε κοινόχρηστους χώρους ή δοθούν δωρεάν στους Δημότες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...