Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ελεύθερος ο 38χρονος με πορνογραφικό υλικό

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 38χρονος από τα Μάλια που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του σκληρό πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνιστές ... ακόμη και 3χρονα παιδάκια, σε βάρος των οποίων ασελγούν ενήλικες.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κρήτη: Βασανιστήρια σε πάρκινγκ για 18χρονο -Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν!

Όταν ο νεαρός ξεκινούσε από το σπίτι του, για να συναντήσει έναν γνωστό του, σίγουρα δεν περίμενε την εφιαλτική συνέχεια που θα είχε η βραδιά...

Όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (14-01-2012). Ο 18χρονος συναντήθηκε με 39χρονο για προσωπικούς λόγους, σε πλατεία του δημοτικού διαμερίσματος Τυμπακίου του δήμου Φαιστού.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αυγενάκης - ΔΗΣΥ: Έκτακτες κοινωνικές ενισχύσεις, με χαρακτήρα δανείου στους άνεργους

"Αγγίζουν το ένα εκατομμύριο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι, με τις προβλέψεις να είναι δυσοίωνες τουλάχιστον μέχρι το 2015. Η κυβέρνηση όμως, όχι μόνο μένει ασυγκίνητη στο δράμα χιλιάδων οικογενειών αλλά φροντίζει να τους φέρει στο όριο της ανέχειας με ολοένα και περισσότερα δυσβάστακτα μέτρα".

Αυτά αναφέρονται σε ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη, Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, για την ανεργία και τονίζονται τα εξής:

"Η Δημοκρατική Συμμαχία έχει ήδη προτείνει μέτρα για την ανακούφιση των ανέργων, αλλά και για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Έκτακτες κοινωνικές ενισχύσεις, με χαρακτήρα δανείου, που θα επιδοτείται μεν από το κράτος, αλλά θα έχει χαμηλό δημοσιονομικό κόστος.

Παράλληλα, στο εναλλακτικό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που πρότεινε η Δημοκρατική Συμμαχία, προτείνονται μέτρα υπέρ των ανέργων ετήσιου ύψους 150 εκ. ευρώ, που, που θα προέλθουν από την δραστική μείωση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, που επιβαρύνουν, λόγω του εφάπαξ, άμεσα τον κρατικό προϋπολογισμό.

Το κράτος πρέπει άμεσα να επανακτήσει τον κοινωνικό του χαρακτήρα, προτού μετατραπεί η Ελλάδα σε μία χώρα εξαθλίωσης, χωρίς καμία ελπίδα για τους πολίτες της".

Γιατί αυξάνονται οι αυτοκτονίες στη Κρήτη..

Αυξητική τάση παρουσιάζουν οι περιπτώσεις αυτοκτονιών στην Κρήτη την τελευταία τριετία και τα στοιχεία την κατατάσσουν, μάλιστα...
στην έκτη θέση μεταξύ των Περιφερειών της χώρας. Τα συμπεράσματα αυτά προέκυψαν από την δημοσιοποίηση σχετικών στατιστικών δεδομένων που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα από την ΕΛΣΤΑΤ , φέρνοντας για άλλη μια φορά στο προσκήνιο την πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Συγκεκριμένα, οι αυτοκτονίες στην Κρήτη, την τριετία 2009-2011, ανήλθαν συνολικά σε 106: 37 το 2009, 30 το 2010, 39 το 2011. Οι αυτόχειρες της Κρήτης τράβηξαν την προσοχή ακόμα και της Wall Street Journal ενώ ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ παρουσίασε η «Τηλεόραση από τους Πολίτες» που βρέθηκε στην έδρα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κλίμακα» στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται και η γραμμή βοήθειας για την αυτοκτονία 1018.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Μιχελογιαννάκης ζήτησε απαντήσεις από το Γεώργιο Παπανδρέου

Στην ομιλία του στη συνεδρίαση του Εθνικού  Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής  Ιωάννης Δ. Μιχελογιαννάκης, αφού ανέλυσε  θέματα που αφορούν στο σημερινό δύσκολο πολιτικά και κοινωνικά  σκηνικό, ζήτησε απαντήσεις από το Γεώργιο  Παπανδρέου στα παρακάτω θέματα:
  1. Μη επιστροφή του κλεμμένου πλούτου
  2. Μη πάταξη της φοροδιαφυγής
  3. Μη χτύπημα στο τραπεζικό σύστημα
  4. Μη χτύπημα σε αυτούς που θα κέρδιζαν από την χρεοκοπία του ευρώ
  5. Μη χτύπημα σε αυτούς που θα κέρδιζαν από την επιστροφή στη δραχμή
  6. Μη χτύπημα σε αυτούς που ήθελαν να αντικατασταθεί η πολιτική από τους τεχνοκράτες
  7. Μη ρήξη με τα ΜΜΕ
  8. Μη ρήξη με μεγαλοεργολάβους
  9. Μη ρήξη με τα καρτέλ
  10. Μη ρήξη με κάθε είδους λαθρεμπόριο
  11. Μη στήριξη πολιτικής για ορυκτό πλούτο
  12. Μη ύπαρξη βούλησης για χειροπέδες
  13. Μη ύπαρξη πολιτικής για συνταγματικές ρήξεις για τη διαβούλευση 
Κλείνοντας, για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι θέλει να του ταιριάζει  η μαντινάδα:
«Πάντα μ’ αρέσει να πετώ κόντρα με τον αέρα,
να χω τα φτερά  μου ανοιχτά και να τα βγάζω  πέρα.»

Απόφαση-καταπέλτης του Ειρηνοδικείου Χανίων, Xρέος δανειολήπτριας μειώθηκε κατά 70%

Η υπ’ αριθ.344/2011 σημαντική απόφαση, έρχεται από το Ειρηνοδικείο Χανίων, να δικαιώσει πανηγυρικά, δανειολήπτρια δημόσιο υπάλληλο, μέλος της ΄Ενωσής μας, η οποία ένιωσε ξαφνικά το τελευταίο καιρό, να διαφοροποιείται το οικονομικό της "προφίλ" να την πνίγουν τα χρέη, μια και είδε το εισόδημά της να χάνεται και τα όνειρα της να γκρεμίζονται, χωρίς δική της υπαιτιότητα, αλλά από τον σχεδιασμό της ίδιας της πολιτείας, με αποτέλεσμα να θεωρήσει μονόδρομο την ένταξη της στο Νόμο 3869/2010, προκειμένου να διώξει από πάνω της την πίεση και τον εκβιασμό των δανειστών της, αλλά και των συνεργατών αυτών (εισπρακτικές).

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...