Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΣΥ - Αυγενάκης: Πλήρης κατάργηση του καμποτάζ για να αναπτυχθεί ο τουρισμός

"Η κατάργηση όλων των περιορισμών που προκύπτουν από το καμποτάζ στα πλοία με σημαίες μη ελληνικές ή κοινοτικές, αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού, αλλά και σε όλα τα συναφή τουριστικά επαγγέλματα".

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη, Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, για την άρση του καμποτάζ και τονίζεται:

"Ο τουρισμός, η «βαριά βιομηχανία» της χώρας μας, πρέπει να ενισχύεται συνεχώς, καθώς οι νέες τουριστικές τάσεις, αλλά και οι νέες ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη θα πρέπει να ικανοποιούνται πλήρως και στη χώρα μας.

Η Δημοκρατική Συμμαχία υποστηρίζει ότι οι σημερινές οικονομικές συνθήκες που συνθλίβουν τον τουριστικό κλάδο επιτάσσουν μεταξύ άλλων την άρση του καμποτάζ, καθώς θα ενισχυθούν εκτός από τον θαλάσσιο τουρισμό, οι συνδυασμένες μεταφορές, ο κλάδος της εστίασης, αλλά και όλες οι υπηρεσίες που τροφοδοτούν τον τουριστικό τομέα. Αυτονόητη θεωρούμε την παροχή κινήτρων στις εταιρίες για την απασχόληση Ελλήνων ναυτικών, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν οι υπάρχουσες θέσεις εργασίας, αλλά και να ανοίξει ο δρόμος για τη δημιουργία νέων σε ξηρά και θάλασσα".

Football League: Επιστροφή στην κορυφή για Πλατανιά

Το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στη Football League ανάμεσα στον Πλατανιά και στην Βέροια είχε ως νικητές με 1-0 του Κρητικούς, που επέστρεψαν έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα των Χανίων επικράτησε χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Μαραγκουδάκης στο 21ο λεπτό της συνάντησης με όμορφο πλασέ.

Ξεψύχησε από το κρύο σε παγκάκι

Από το κρύο ξεψύχησε σε ένα παγκάκι στην κεντρική πλατεία των Χανίων ένας 62χρονος το βράδυ του Σαββάτου. Και πέρασαν πολλές ώρες μέχρι να το αντιληφθούν..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ 

Χαρτονομίσματα από τα λύτρα της απαγωγής Μυλωνά στην Κρήτη

Χαρτονομίσματα από το μερίδιο του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα για τη συμμετοχή του στην απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά, τον Ιούνιο του 2008, φαίνεται ότι έχουν ριχτεί στην αγορά της Κρήτης, καθώς σύμφωνα με έρευνες της αστυνομίας, τις τελευταίες εβδομάδες σημειώνονται σποραδικές ανευρέσεις χαρτονομισμάτων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Βήμα», οι αρχές πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει ένα μέρος της λείας που συγκέντρωσε το συνδικάτο του εγκλήματος, αλλά και άλλοι κακοποιοί, από διάφορες απαγωγές και ληστείες τα τελευταία χρόνια.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...