Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: "Δεν δόθηκε λύση στα προβλήματα των Ευρωπαίων πολιτών"

Δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ:

«Η απόφαση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ δεν έδωσε λύση στα προβλήματα των Ευρωπαίων πολιτών. Η υιοθέτηση μιας νέας συμπαγούς δημοσιονομικής πολιτικής και μιας στενότερης και ενισχυμένης οικονομικής συνεργασίας, δεν μπορεί να αποτελέσει από μόνη της μια «συνταγή» λύσης, ούτε να πείσει τις αγορές.
Το Ευρωπαϊκό πρόβλημα, εκτός από οικονομικό, είναι κυρίως πολιτικό, ώστε πολιτική πρέπει να είναι η λύση που θα βρεθεί. Λύση βιώσιμη, που θα ενισχύσει την κοινοτική αλληλεγγύη και δράση, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική εμπλοκή των κοινοτικών θεσμών και όχι της διακυβερνητικής λογικής».

Από το πράσινο τραπέζι ... στα κρατητήρια!

The winning hand
Image by doozzle via Flickr
"Πάσο" πήγαν 16 άτομα, τη νύχτα, που είχαν "στρωθεί" σε πράσινο τραπέζι στα Μάλια!

Οι 15 Έλληνες, ηλικίας 19, 22, 25, 25, 26, 35, 36, 40, 43, 52, 54, 58, 61, 68, 75 ετών και ο 40χρονος Σέρβος πιάστηκαν μετά τα μεσάνυχτα από άνδρες του Α.Τ. Χερσονήσου και της ΟΠΚΕ Ηρακλείου να παίζουν ζάρια και πόκερ σε καφετέρια, ιδιοκτησίας ενός 37χρονου, ο οποίος εκείνη την ώρα απουσίαζε.

Κατά τον έλεγχο οι 16 πιάστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο  χώρο του καταστήματος να παίζουν τυχερά και απαγορευμένα παιχνίδια

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ν.Τσούκαλης: "Στην Εκκλησία όλοι, στο ... Ιερό λίγοι"!

Η Ελπίδα για τη χώρα αποτελεί το στοίχημα της ΔΗΜ.ΑΡ., που δείχνει σταδιακά να εδραιώνει τη θέση της στο πολιτικό σκηνικό - τουλάχιστον δημοσκοπικά.

"Η ΔΗΜ.ΑΡ. κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών, αλλά η χώρα μας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού" είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, σήμερα, ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Τσούκαλης, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο προκειμένου να μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση της ΔΗΜ.ΑΡ. το απόγευμα.

"Διατυπώνουμε τη ρεαλιστική πρόταση για την έξοδο από την κρίση, η οποία βρίσκει ανταπόκριση στην κοινωνία, δημοσκοπικά και όχι μόνο - και στις περιοδείες που κάνουμε ανά την Ελλάδα" - είπε ο κ.Τσούκαλης, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για τη μοναδική ρεαλιστική πρόταση που έχει κατατεθεί στο λεγόμενο ευρύτερο προοδευτικό χώρο.

Η ΔΗΜ.ΑΡ. που αυτό το διάστημα πραγματοποιεί άνοιγμα στην κοινωνία, καλεί τους πολίτες να οικοδομήσουν σχέσεις διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων και ανοιχτής πολιτικής επικοινωνίας, ανοίγοντας τις πόρτες του κόμματος σε όλους.

Σε ερώτηση, πάντως, για το αν χωράνε στο κόμμα όλοι όσοι έχουν εκδηλώσει πρόθεση μετακίνησης (με αφετηρία κυρίως το χώρο του ΠΑΣΟΚ) ο βουλευτής Αχαΐας τόνισε με νόημα: "Στην Εκκλησία μπορούν να έρθουν όλοι, στο Ιερό όμως θα μπούνε λίγοι"!

Η Πολιτική Εκδήλωση - Συζήτηση με θέμα: "Οικονομική - πολιτική κρίση και η Δημοκρατική Αριστερά" που πραγματοποιεί στο Ηράκλειο η Δημοκρατική Αριστερά θα ξεκινήσει στις 19.30 στην αίθουσα Αριάδνη του ξενοδοχείου "Astoria".

http://www.cretalive.gr/

Κρήτη: Ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου, έκανε μήνυση σε 4 φοιτητές!

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγείται η κόντρα μεταξύ των πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ιωακείμ Γρυσπολάκη και μελών του Συλλόγου Φοιτητών του Ιδρύματος...

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου από φοιτητές του Πολυτεχνείου, έγινε γνωστό πως ο κ. Γρυσπολάκης κατέθεσε μήνυση κατά 4 φοιτητών με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια ώρας διδασκαλίας από τον πρώην πρύτανη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...