Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Κρητικό γλέντι στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης

Την 22η ετήσια χοροεσπερίδα της διοργανώνει, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, η κρητική ένωση «Κρητική Φιλοξενία», από το Staten Island, της Νέας Υόρκης.


Οι Κρήτες της αμερικανικής μεγαλούπολης θα διασκεδάσουν υπό τους ήχους της λύρας του Μιχάλη

Αντώνης Φωνιαδάκης: Ο Kρητικός χορευτής στη λίστα με τους καλύτερους του κόσμου

Ο Αντώνης Φωνιαδάκης είναι γνωστός χορογράφος και χορευτής και έχει συνεργαστεί με τις καλύτερες ομάδες χορού ανά τον κόσμο.. Μεγάλωσε στην Ιεράπετρα Κρήτης και από μικρός ανακάλυψε την αγάπη του για το χορό.


Ξεκίνησε από μια μικρή σχολή χορού στην Ιεράπετρα.Το 1990 μπήκε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης στην Αθήνα, όπου σπούδασε για 2 χρόνια. Μάλιστα έλαβε και την υποτροφία «Μαρία Κάλλας» για να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό, στην Λωζάννη και στην σχολή Rudra Bejart.

XANIA: Τα ''επώνυμα'' μοντέλα εκδίδονταν σε ακριβό ξενοδοχείο με 2.000€ την ημέρα!

Η επίσκεψη των μοντέλων στην Κρήτη έκρυβε ''ένοχα'' μυστικά που άρχισαν να αποκαλύπτονται στο ίντερνετ...


Μια ακόμη υπόθεση μαστροπείας μέσω αγγελιών που δημοσιεύονται σε σχετικές ιστοσελίδες εντόπισε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων, συνεχίζοντας τα "χτυπήματα" σε αυτό το νέο και αναπτυσσόμενο είδος μαστρωπείας, εντόπισαν αγγελία σε ιστοσελίδα στην οποία αναφερόταν πως ένας "ατζέντης" είχε φέρει στην Κρήτη μοντέλα γνωστού οίκου μόδας απο την Αθήνα.

Χανιά: Οι Κρητικοί που έσπασαν τα κοντέρ του facebook με 283.000 like!

Όταν οι δύο άντρες από τα Χανιά έφτιαχναν τη σελίδα που βλέπετε στο facebook, ούτε που φαντάζονταν το ενδιαφέρον που θα προκαλούσαν στους υπόλοιπους χρήστες...


Φαντάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Μια σελίδα στο facebook που ξεχωρίζει ανάμεσα στα δισεκατομμύρια του κοινωνικού δικτύου με 283.000 likes!

7η ΥΠΕ Κρήτης: Πρόγραμμα εκπαίδευσης ομάδας εθελοντών


Ξεκίνησε χθες και συνεχίζει να υλοποιείται και στο Ηράκλειο το πρόγραμμα εκπαίδευσης της πρώτης ομάδας εθελοντών που δήλωσαν συμμετοχή στο Μητρώο Εθελοντών που... δημιούργησε η 7η Υ.ΠΕ Κρήτης.



Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι διάρκειας 23 ωρών. Πραγματοποιείται σε αίθουσα του ΠΑΓΝΗ, με ευθύνη της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης σε συνεργασία με επιστήμονες υγείας των νοσοκομείων και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 23.1.2014 το μεσημέρι.

Συνάντηση Περιφερειάρχη στη Σητεία με τοπικούς φορείς για τις υποδομές και την τοπική ανάπτυξη

Συνάντηση με έμφαση τις υποδομές και την τοπική ανάπτυξη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δήμο Σητείας παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, και την συμμετοχή της αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λασιθίου... Πελαγίας Πετράκη, του δημάρχου Σητείας Θεόδωρου Πατεράκη, των Περιφερειακών Συμβούλων Νεκτάριου Παπαβασιλείου, Νεκτάριου Φυγιετάκη, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων-παραγωγικών τάξεων αλλά και υπηρεσιακών στελεχών.

Η συνάντηση-σύσκεψη, στην οποία παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Ευγένιος, έγινε σε θετικό κλίμα ενώ ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις για τα τοπικά έργα υποδομής στο λιμάνι, στο αεροδρόμιο, στο οδικό δίκτυο κ.α. Μάλιστα αναφερόμενος στα έργα οδικής ασφάλειας ανακοίνωσε ότι στις 4 Φεβρουαρίου θα δημοπρατηθεί το έργο Παχιά Άμμος-Σητεία με προϋπολογισμό 1,5 εκ. ευρώ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...