Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Στις φλόγες ο Νομός Χανίων

Μπαράζ πυρκαγιών ξέσπασαν στο Νομό Χανίων με πιο σοβαρή τη φωτιά που καίει από το απόγευμα της Παρασκευής στην Αγία Ειρήνη Σελίνου.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, η πυρκαγιά έχει καταστρέψει περίπου 45 στρέμματα δασικής και 160 χορτολιβαδικής έκτασης και η κατάσβεσή της είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς καίει σε δύσβατη περιοχή με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η προσέγγιση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Ανησυχία στις αρχές έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η φωτιά έχει πλησιάσει στο γνωστό φαράγγι της Αγίας Ειρήνης και οι πυροσβέστες δίνουν πραγματική μάχη με τις φλόγες ώστε να μην αναπτυχθούν μέτωπα μέσα σε αυτό.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νέα 48ωρη απεργία από την ΠΝΟ

Tη συνέχιση των απεργιακών της κινητοποιήσεων, για τέταρτο συνεχόμενο 48ωρο, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
Έτσι τα πλοία, σε όλες τις κατηγορίες, θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια από αύριο στις 6 το πρωί της Κυριακής 23/10/2011 μέχρι την Τρίτη στις 6 το πρωί 25/10/2011.
Σήμερα οι ναυτεργάτες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι του Πειραιά, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου.
Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αξιολογώντας τη χθεσινή συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μ. Χρυσοχοΐδη, αν και θα μπορούσε να εκτιμηθεί ότι το περιεχόμενό της, αφήνει περιθώρια που να στηρίζουν πιθανότατα μια ικανοποιητική αντιμετώπιση ορισμένων γνωστών προβλημάτων της ομοσπονδίας στο μέλλον ωστόσο αγνοούνται και δεν επιλύονται τα συνολικά βασικά αιτήματα του κλάδου των ναυτικών.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

920 αλκοτέστ χθες τη νύχτα στο Ηράκλειο

Είκοσι πέντε οδηγοί βρέθηκαν να έχουν καταναλώσει αλκοόλ.

Σχεδόν 1000 ελέγχους πραγματοποίησαν χθες οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο, αφού σταμάτησαν 920 οδηγούς.

Κρήτη: Στη φυλακή ο πατέρας που πυροβόλησε το παιδί του

 Την ίδια ώρα που ο 17χρονος που πυροβολήθηκε κατα λάθος απο το όπλο του πατέρα του στο επεισόδιο στα Τσικαλαριά, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο 53χρονος πατέρας του, οδηγήθηκε στην φυλακή καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος για τον φόνο του 43χρονου τον οποίο πυροβόλισε τρείς φορές.

Χθες και κάτω απο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο 53χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή Χανίων προκειμένου να απολογηθεί.

Πηγή: Flashnews

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...