Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Βρετανοί τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε μπαρ στην Κρήτη!


Επτά Βρετανοί μπήκαν σε μπαρ στα Μάλια Ηρακλείου και προκάλεσαν τεράστιες ζημιές...

Οι νεαροί μπήκαν στο μπαρ και χωρίς να τους προκαλέσει κάποιος, άρχισαν να πετούν καρέκλες προκαλώντας ζημιές στο εσωτερικό του μαγαζιού. Μάλιστα, ο ένας από τους επτά κρατούσε και μαχαίρι.

Στη συνέχεια επιτέθηκαν σε 19χρονο Έλληνα, ο οποίος στην προσπάθειά του να αμυνθεί έστρεψε εναντίον τους μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τους τέσσερις από τους επτά Βρετανούς, ενώ συνελήφθη και ο 19χρονος που κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Enhanced by Zemanta

Μυλοπόταμος: Νέα ένοπλη ληστεία

Νέα ένοπλη ληστεία με το "καλημέρα σας" σημειώθηκε σήμερα στον ορεινό Μυλοπόταμο και συγκεκριμένα λίγα μέτρα έξω από το χωριό Κράνα. 

Θύμα των δύο οπλισμένων κουκουλοφόρων έπεσε ένας υπάλληλος ιδιωτικής  εταιρίας γενικού εμπορίου που επέβαινε σε μία κλούβα.

Οι ληστές που κινούνταν πεζοί αφού ακινητοποίησαν το θύμα τους με την απειλή των όπλων, τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια το πήραν και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.


Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., όπου παρά τις έρευνες μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ούτε η κλούβα, αλλά ούτε και οι δράστες.

Στέλλα Μαθιουδάκη/ rethemnosnews.gr

Εισαγγελικό μπλόκο σε... φέρετρα και στέφανα

Ήθελαν να τελέσουν κανονική κηδεία οι αυτοκινητιστές!

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου αλλά χωρίς το φέρετρο και τα στέφανα που είχαν προγραμματίσει να κρατούν κάνουν οι αυτοκινητιστές ταξί. Με παρέμβαση του εισαγγελέα Ηρακλείου Νίκου Μαρκάκη η πορεία ξεκίνησε αλλά τα μακάβρια αξεσουάρ έμειναν πίσω.
Νωρίτερα τα ΜΑΤ είχαν παραταχθεί μπροστά από το ξενοδοχείο ΑΣΤΟΡΙΑ εμποδίζοντας την πορεία των αυτοκινητιστών καθώς υπήρχε η πληροφορία πως οι ιδιοκτήτες σχεδίαζαν να φτάσουν με το φέρετρο στην εκκλησία του Αγίου Μήνά, και να τελέσουν μέσα στην εκκλησία... την κηδεία!
Πηγή: http://bit.ly/qQI2M0

Ηράκλειο: 50 εποχικοί στον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Aθλησης

Με 50 εποχικούς υπαλλήλους θα καλύψει τις άμεσες ανάγκες του ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Aθλησης Ηρακλείου Κρήτης.

Ο φορέας πήρε την έγκριση από το ΑΣΕΠ και σύντομα αναμένεται να προκηρύξει τις θέσεις. Αναλυτικά, θα προσληφθούν 25 ΔΕ Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμων-Παιδοκόμων, 12 Εργάτες Καθαριότητας ΥΕ, δέκα Βρεφονηπιοκόμοι ΤΕ, δύο ΔΕ Μάγειρες και ένας ΠΕ Ψυχολόγος Ειδικής Αγωγής.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2810300100.
http://heraklion1.blogspot.com/

Συμπλοκές και πάλι στα Μάλια

Ως "μαινόμενοι ταύροι" εισέβαλλαν σε μπαρ των Μαλίων επτά Βρετανοί οι οποίοι αφού τα έκαναν "γης μαδιαμ" επιτέθηκαν σε 19χρονο Ηρακλειώτη ο οποίος χρησιμοποίησε συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης.

Η νέα αυτή συμπλοκή στα "πολύπαθα" και φέτος Μάλια, συνέβει σήμερα τα ξημερώματα, ενώ μετά απο τηλεφώνημα στο Α.Τ.Χερσονήσου πως ομάδα νεαρών συμπλέκεται έξω απο το κατάστημα.

Ηράκλειο: 15 "άνδρες" βίαζαν επι μια νύχτα 16χρονη

Έναν αληθινό εφιάλτη έζησε τη νύχτα της περασμένης Τρίτης μια 16χρονη στα χέρια όχι ενός, αλλά... περίπου 15 ανδρών. Η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία τον ομαδικό βιασμό της, ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Όπως είπε η ίδια, κάποιοι τη μετέφεραν από σπίτι σε σπίτι και τη βίαζαν, ενώ της προσέφεραν και ναρκωτικά σε εισπνεόμενη μορφή.

Η 16χρονη από το Ηράκλειο κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς, ενώ θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοί της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ένας ξεχασμένος ταξιδευτής του κόσμου


Η "Οδύσσεια" του 61χρονου Βέλγου Christian Van Limbergen, που έπρεπε να έρθει στα Χανιά για να του ...κλέψουν το ποδήλατο με το οποίο έχει περάσει από 30.000 περιοχές της Ευρώπης δεν έχει τελειωμό.Ο 61χρονος πολίτης του κόσμου, που στο ταξίδι του με το ποδήλατο του, είχε γυρίσει ολόκληρη σχεδόν τη Γηραιά Ήπειρο, συλλέγοντας και κάποιο αναμνηστικό από κάθε περιοχή που επισκέπτονταν έπεσε θύμα κλοπής στα Χανιά, στα μέσα του προηγούμενου μήνα. Μαζί με το ποδήλατο, του έκλεψαν όπως δήλωσε και πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων από όλα αυτά τα σημεία που πέρασε , τα οποία είχε συγκεντρώσει με τη μορφή σφραγίδων και υπογραφών, από δημάρχους περιφέρεις και τοπικές αρχές.

Και σα να μην έφθαναν τα όσα έπαθε στα Χανιά ο 61χρονος ταξιδευτής ήρθε η στιγμή για να διαπιστώσει από πρώτο χέρι, το ποσό εύκολα δίνονται οι υποσχέσεις στη χώρα μας και επίσης πόσο εύκολα ξεχνιούνται. Η δημοτική αρχή προσφέρθηκε να πληρώσει τη διαμονή του κ. Christian Van Limbergen, αλλά μέχρι και σήμερα και παρά τις οχλήσεις της ιδιοκτήτριας της πανσιόν, που έως τώρα έχει πάει δυο φορές στο δημαρχείο για να ζητήσει τα χρήματα της, εντούτοις ανταπόκριση δεν υπάρχει.

Η απάντηση που παίρνει είναι: "τώρα δεν υπάρχουν λεφτά. θα σε πάρουμε τηλέφωνο."
Έτσι, ο 61χρονος ως ανταμοιβή για την επίσκεψη του στα Χανιά, πέραν του ότι του έκλεψαν το ποδήλατο με το οποίο είχε διανύσει 600.000 χλμ και ότι είχε μαζέψει από τις 30.000 περιοχές που είχε επισκεφθεί, τώρα κινδυνεύει ακόμα και να κοιμάται κάτω από τα αστέρια, καθώς ο δήμος Χανίων δεν πληρώνει όπως είχε υποσχεθεί, την πανσιόν στην οποία διαμένει. Μετά δε, τη γνωστοποίηση της περιπέτειας του κ. Christian Van Limbergen, ο ποδηλατικός σύλλογος ΤΑΛΩΣ χάρισε στον 61χρονο ένα ποδήλατο καθώς και ρούχα για να συνεχίσει την προσπάθεια του.

Το ποδήλατο όμως έχριζε επισκευής για να ταξιδέψει στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να μην είναι ακόμα έτοιμο, ενώ η παραμονή του στα Χανιά, μήπως και βρεθούν τα όσα του έκλεψαν δεν έφερε αποτέλεσμα. Αξίζει επίσης να τονισθεί ότι τις ημέρες που βρίσκεται στα Χανιά, τον κ. Christian Van Limbergen, συντηρούν οι προσφορές των Χανιωτών, τα συσσίτια και φυσικά η συμπόνια της ιδιοκτήτρια της πανσιόν. Πλέον μένει να δούμε αν ο δήμος Χανίων τηρήσει τις υποσχέσεις που έδωσε στον 61χρονο περιηγητή όχι πια για να σώσει την εικόνα της πόλης στα μάτια του, αλλά για να ευχαριστήσει έναν άνθρωπο που μέσα στις τόσες περιοχές της Ευρώπης επέλεξε και τα Χανιά ανάμεσα από τόσους άλλους, ως ένα προορισμό που άξιζε να επισκεφθεί. Μόνο που από τα Χανιά δεν θα φύγει παίρνοντας κάποιο αναμνηστικό, αλλά αφήνοντας κιόλας γιατί του το έκλεψαν, "ένα κομμάτι από τη ζωή του"
www.flashnews.gr

Λασίθι: 40χρονη έκανε βουτιά στο κενό για να γλιτώσει από το σύζυγο !


Εκανε βουτιά στο κενό για να γλιτώσει από τα χέρια του εξοργισμένου εν διαστάσει συζύγου της!

Ο λόγος για μία 40χρονη από ένα χωριό του Οροπεδίου Λασιθίου, η οποία μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο ύστερα από άγριο επεισόδιο με τον πρώην αγαπημένο της.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας όταν, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα στους αστυνομικούς, βρισκόταν μόνη της στο σπίτι καθώς απουσίαζαν τα παιδιά της.

Κάποια στιγμή την επισκέφτηκε ο 48χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος έκανε αμέσως γνωστές τις άγριες διαθέσεις του. Το ζευγάρι άρχισε να συζητά σε έντονο ύφος, με αποτέλεσμα η κουβέντα να γίνει γρήγορα καβγάς, αφού ο άνδρας ζητούσε την επανασύνδεσή τους και η 41χρονη αρνιόταν κατηγορηματικά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...