Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Μουσικές βραδιές στην Παλαιοχώρα Χανίων

Με θέα το Λυβικό πέλαγος


Ένα υπέροχο καλοκαίρι, με ξεχωριστές βραδιές είναι σε εξέλιξη στην Παλαιοχώρα Χανίων, στο Skala bar, στο μώλο του λιμανιού της πανέμορφης κωμόπολης στο Λιβυκό Πέλαγος.

Την Πέμπτη, 7 Αυγούστου, ο Ψαρογιώργης σε μια από τις αγαπημένες Cretan Ethnic βραδιές.


Την Δευτέρα, 12 Αυγούστου οι Tropical Storm με κέφι και reggae διάθεση.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου, ξέφρενο πάρτι στους ρυθμούς του MiKee.

Την Δευτέρα 19 Αυγούστου, live blues από τους Moondogs,

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 26 Αυγούστου, είναι η σειρά των Beggar’s Blues για μια live παράσταση με blues.

Και έπεται συνέχεια…

Ματαιώνονται οι συναυλίες με το Μάριο Φραγκούλη στην Κρήτη

Oι προγραμματισμένες συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στις 9, 10 και 11 Αυγούστου στην Κρήτη ματαιώνονται για λόγους υγείας του καλλιτέχνη.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής μετά την επιτυχημένη του εμφάνιση στο 35ο River Party, την περασμένη Παρασκευή, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έπειτα από έντονη αδυναμία που διαπιστώθηκε ότι προήλθε από υπερκόπωση. Παρά την επιθυμία του να βρεθεί το συντομότερο κοντά στο αγαπημένο του κοινό, οι ιατροί του επέβαλλαν να ξεκουραστεί για τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ζητούμε συγγνώμη από το κοινό για την προκληθείσα αναστάτωση και παρακαλούμε τους κατόχους εισιτηρίων για τις συναυλίες σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Χανιά να απευθυνθούν, από σήμερα, στα κατά τόπους σημεία προπώλησης για την εξαργύρωση των εισιτηρίων τους.

Ο Μάριος Φραγκούλης θα βρεθεί σύντομα ξανά δίπλα στο κοινό για να «γιορτάσει» μαζί του τα 25 του χρόνια επί σκηνής, συνεχίζοντας κανονικά τις εμφανίσεις του στην υπόλοιπη Ελλάδα,

 Ακολουθεί το πρόγραμμα των επόμενων συναυλιών:

16/8 Κέρκυρα, Παλαιό Φρούριο
18/8 Ζάκυνθος, Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου
19/8 Πρέβεζα, Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος»
21/8 Ρόδος, Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
26/8 Πάτρα, Ρωμαϊκό Ωδείο
9/9 Βόλος, Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”
10/9 Λάρισα, Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Σεισμός «ξύπνησε» την Κρήτη

Μπορεί ο σεισμός που σημειώθηκε στην Κρήτη, κοντά στο Τυμπάκι Ηρακλείου να ήταν ασθενής, αλλά ήταν και επιφανειακός. 

Ένα ακόμη... χτύπημα του εγκέλαδου «ταρακούνησε» την Κρήτη τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο σεισμός, 2,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 03:13, νότια της Κρήτης.

Το επίκεντρο εντοπίστηκε 52 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Τυμπακίου και το εστιακό του βάθος ήταν μόλις 10 χιλιόμετρα.

Τα σχέδια της Τουρκίας για επενδύσεις στη Κρήτη

Επιστολές στα επιμελητήρια της Τουρκίας στις οποίες αναγράφεται λιστα με επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, κυρίως στον τομέα του τουρισμού και του real estate και με ειδική αναφορά σε δύο επενδυτικά πλάνα που σχεδιάζονται στη Κρήτη, απέστειλε το Υπουργείο Οικονομικών της γειτονικής χώρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά και την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την Turkish Airlines να αγοράσει την "πολιορκούμενη" αεροπορική εταιρεία "Olympic Air", το Τουρκικό Υπουργείο Οικονομικών ωθεί Τούρκους επιχειρηματίες να βιαστούν να επενδύσουν στην Ελλάδα και να μη χάσουν τις ευκαιρίες "παζάρεματος" καθώς η ελληνική οικονομία αντιμετωπίζει βαθιά κρίση και η κυβέρνηση προτίθεται να πουλήσει ιδιοκτησίες και δημόσιες επιχειρήσεις σε τιμές κόστους.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Hurriyet το Υπουργείο Οικονομικών έχει στείλει επιστολές στα επιμελητήρια της Τουρκίας με τις οποίες εξηγεί τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα.

Στις επιστολές αυτές υπάρχει λίστα που έχει ετοιμάσει το Υπουργείο, με 300 project για επενδύσεις σε τομείς κυρίως του τουρισμού, του real estate αλλά και στον εξαγωγικό τομέα.

Μάλιστα στη λίστα υπάρχουν αναφορές σε συγκεκριμένα project που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα. Το Υπουργείο μάλιστα ανέφερε δύο βιομηχανικούς χώρους που σχεδιάζονται στη Κρήτη, το ένα στο Ηράκλειο, δίπλα από το αεροδρόμιο του Καστελίου και το άλλο σε επαρχία στα Χανιά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...