Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Φωτιά σε σπίτι στα Χανιά

Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Μ. Παρασκευής σε σπίτι στην οδό Ακρωτηρίου στα Χανιά.
Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 10:30 στο δωμάτιο της κουζίνας και ενώ στο σπίτι δεν βρίσκονταν κανείς...

Γείτονες που είδαν τις φλόγες να ξεπηδούν από τον 1ο όροφο της διώροφης κατοικίας ειδοποίησαν τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο με 2 πυροσβεστικά οχήματα και 4 άντρες.
Ύστερα από μια ώρα, στις 23:35 η φωτιά είχε τεθεί υπό πλήρη έλεγχο χωρίς να επεκταθεί και στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού ή στον επάνω όροφο. Η φωτογραφία που βλέπετε τραβήχτηκε την ώρα που η πυρκαγιά είχε σχεδόν σβήσει.
Οι ζημιές εκτιμώνται ότι αγγίζουν τα 1500 ευρώ ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.
flashnews.gr

"Βρήκε" το θάνατο μέσα στο Φαράγγι

Σε εξέλιξη είναι στο Φαράγγι του Αλμυρού επιχείρηση της ΕΜΑΚ για την ανάσυρση ενός 72χρονου άνδρα, που   τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από νωρίς το απόγευμα της Μ. Παρασκευής, όταν σύμφωνα με το cretalive.gr, απομακρύνθηκε από την παρέα του , προκειμένου να κάνει μία βόλτα.


Καθυστερούσε όμως να επιστρέψει και οι οικείοι του που ανησύχησαν ειδοποίησαν την αστυνομία. Άμεσα ξεκίνησε η έρευνα για τον εντοπισμό μου, η οποία όμως είχε δυστυχώς άσχημη εξέλιξη.

Ο ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός αργά το βράδυ , σύμφωνα με πληροφορίες σε ένα απόκρημνο  σημείο.

Για την ανάσυρση του κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία , ενώ στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής

ΠΑΣΟΚ: Παρουσιάζονται οι υποψήφιοι του Ν. Ηρακλείου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου  διοργανώνει την Τρίτη 17 Απριλίου 2012 και ώρα 12:30 το μεσημέρι στα γραφεία της Ν.Ε.  παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για το Νομό Ηρακλείου.        
     Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση των υποψηφίων Βουλευτών του Νομού Ηρακλείου με τα μέλη της Ν.Ε. Ηρακλείου, του Εθνικού Συμβουλίου και της Π.Ε. Κρήτης από το Νομό, για το συντονισμό του εκλογικού αγώνα.

     Επίσης  την ίδια ημέρα και ώρα 7:00μ.μ. στον πολυχώρο του Δήμου Ηρακλείου στην παλιά Λαχαναγορά, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Νομαρχιακής Εκλογικής Επιτροπής Ηρακλείου, παρουσία του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σ. Μιχάλη Καρχιμάκη και του Γραμματέα του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σ. Βαγγέλη Αργύρη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...