Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Είχε μετατρέψει το τουριστικό του μαγαζί σε... μαχαιράδικο!

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών... Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, ημεδαπός ηλικίας 43 ετών, για παραβάσεις του Νόμου περί Όπλων.

Ειδικότερα αστυνομικοί μετά από έρευνα πο έκαναν στο κατάστημα τουριστικών ειδών ιδιοκτησίας του 43χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω αντικείμενα τα οποία διέθετε στο κατάστημά του για πώληση:

Είκοσι έξι (26) πτυσσόμενες μεταλλικές ράβδους μήκους έως 75 εκατοστά
Δέκα (10) μαχαίρια με μήκος λάμας έως 35 εκατοστά
Ο δράστης θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Η αναπλ. Γ.Γ. του ΝΑΤΟ στα Χανιά

Τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ), στο Μαράθι Ακρωτηρίου επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 5/8... η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας του ΝΑΤΟ, πρέσβης Kolinda Grabar – Kitarovic (φωτό)..

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωσή της για το έργο και τις δραστηριοτήτες του Κέντρου.

Η κα Grabar – Kitarovic, όπως είχε δημοσιεύσει απο την Τετάρτη 3/8 το Flashnews (δείτε ΕΔΩ) ήρθε στα Χανιά προκειμένου να μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης των νέων απο 26 χώρες που αρακολούθησαν μαθήματα στο Διεθνές Ινστιτούτο Πολιτικών και Οικονομικών Σπουδών, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων.

Σε δηλώσεις της η Κροάτισσα, πρώην υπ.Εξωτερικών και νεοεκλεγείσα αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας του ΝΑΤΟ, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται απο το ΚΕΝΑΠ προαναγγέλοντας μάλιστα την συμμετοχή περισσότερων χωρών στα εκπαιδευτικά αυτά προγράμματα.

"Τους είπα ότι θέλω να ενημερώνομαι για ότι κάνουν εδώ και να το παρουσιάζω στους συμμάχους μας, γιατί θεωρώ ότι πρέπει να φέρουμε εδώ περισσότερες χώρες για εκπαιδευτικές δραστηριότητες" είπε χαρακτηριστικά η κα Grabar – Kitarovic η οποία ερωτώμενη για το θέμα των αντιδράσεων απο την λειτουργία των στρατιωτικών εγκαταστάσεων, αναφέρθηκε, ουσιαστικά, στα οικονομικά οφέλη που μπορούν να έχουν οι τοπικές κοινωνίες.

Τετ α τετ με τους Αστυνομικούς και τα..."βραχιολάκια"

Τους μεταλλικούς στύλους ενός 39χρονου έβαλαν στο μάτι δύο νεαροί Βούλγαροι, ηλικίας 20 και 26 ετών, αλλά μπήκαν οι ίδιοι στο στόχαστρο της...
αστυνομίας και συνελήφθησαν λίγο μετά την αποτυχημένη, όπως αποδείχτηκε, απόπειρα κλοπής.

Το περιστατικό εκτυλίχτηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Μύρωνα, όταν οι δύο νεαροί, έκλεψαν προσωρινά τους μεταλλικούς στύλους από τον 39χρονο, τους φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.

Όμως άνδρες της Αστυνομίας που περιπολούσαν στην περιοχή τους αντιλήφθησαν και εκείνοι, στη θέα των αστυνομικών πανικοβλήθηκαν, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους και τράπηκαν σε φυγή.

Δεν κατάφεραν όμως να πάνε μακριά και οι Αστυνομικοί, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, τους εντόπισαν, τους φόρεσαν "βραχιολάκια" και τους οδήγησαν στο Τμήμα όπου και διανυκτέρευσαν ενώ σήμερα θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης
http://www.flashnews.gr/

Το 1ο Κυνήγι Παραλίας στο Ηράκλειο είναι γεγονός!

Οι Νικήτριες Ομάδες του Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού σε συνεργασία με την Ομάδα “Άνω Κάτω Τελεία”, σας προσκαλούν στο 1ο Κυνήγι Παραλίας στο Ηράκλειο, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Αυγούστου στην Δημοτική Πλαζ ΑΚΤΗ στον Καρτερό, και αμέσως μετά θα ακολουθήσει Beach Party όλων των ομάδων του Κυνηγιού.

Το περίπτερο του 1ου Κυνηγιού Παραλίας λειτουργεί ήδη στα Λιοντάρια (δίπλα στη Βασιλική Αγίου Μάρκου) και θα είναι καθημερινά ανοικτό για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής των Ομάδων τις ώρες 11:00 - 15:00 και 19:00 - 22:00.

Την Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Κυνηγιού Παραλίας αποτελούν οι Νικήτριες Ομάδες του Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού (Eurogeka, Αργοπόροι, Magaliver, Εμείς κι εμείς, Χοιροκίνητοι, Λούφα και Παραλλαγή), και τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Ομάδα “Άνω Κάτω Τελεία”.

Οι διοργανωτές προσκαλούν τους αρχηγούς όλων των Ομάδων του χειμερινού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού, των Ομάδων του Καστρινού Καρναβαλιού, αλλά και οποιασδήποτε νέας Ομάδας να παρευρεθούν στην ενημερωτική συνάντηση για το 1ο Κυνήγι Παραλίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, επί της οδού Ανδρόγεω 4.

Χρυσοί Χορηγοί του 1ου Κυνηγιού Παραλίας είναι τα κρητικά αναψυκτικά “ΦΗΜΗ” και το φυσικό επιτραπέζιο νερό “ZARO’S” και χορηγοί είναι η αλυσίδα τεχνολογίας “MULTIRAMA” και η μπύρα “FIX”.


Enhanced by Zemanta

Τα "πέταξε" όλα έξω και κυκλοφορούσε γυμνός στα Μάλια

Τα "πέταξε έξω" όλα ένας 20χρονος βρετανός στα Μάλια και κυκλοφορούσε γυμνός επιδεικνύοντας σε κοινή θέα τα ...κάλλη του.

Ο νεαρός, μπήκε φαίνεται πολύ γρήγορα στο κλίμα που επικρατεί στα Μάλια αλλά το έριξε λίγο παραπάνω έξω με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τα "Όργανα της Τάξεως" με την κατηγορία της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Ο βρετανός που περιφέρονταν αρκετή ώρα εντελώς γυμνός θίγοντας το κοινό αίσθημα αιδούς και την ηθική, φόρεσε χειροπέδες και το μεσημέρι θα οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.
http://www.flashnews.gr/

Ολη η Κρήτη χορεύει την Κυριακή 7 Αυγούστου!

Η Κρήτη και φέτος χορεύει στις 7 Αυγούστου την επόμενη μέρα της ρίψης της πρώτης ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα στο βασικό οδικό άξονα της Κρήτης, Χανιά- Άγιος Νικόλαος.

Την εκδήλωση στηρίζουν ο περιφερειάρχης Κρήτης, οι Δήμαρχοι: Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Αγ. Νικολάου, η Παγκρήτιος ένωσης, η Παγκρήτια ένωση των απανταχού γυναικών, η Ένωση Ελλήνων επιστημόνων, Η αδελφότητα Κρητών Πειραιά η «Ομόνοια», κ.ά.

Στόχος φέτος είναι ο χορός να πραγματοποιηθεί όπου έγινε και πέρυσι και ειδικότερα στις παρακάτω τοποθεσίες:

Χανιά: Παλαιό λιμάνι Χανίων με χορευτές ντυμένους με παραδοσιακές στολές, ΒΟΑΚ/κόμβος Μουρνιών, ΒΟΑΚ/ Γεωργιούπολη- Βρύσες, παλαιά εθνική οδός Δήμου Πλατανιά.
Ρέθυμνο: ΒΟΑΚ/κόμβος Ατσιπόπουλου έως Αγ. Γιώργη, Ψηλορείτης θέση λάκος Λυγερού, πλατεία Μικρασιατών
Ηράκλειο: ΒΟΑΚ/ δρόμος προς αεροδρόμιο, παλαιά εθνική οδός Δήμου χερσονήσου, Μάταλα, πλατεία (δεν έχει ακόμα οριστεί η πλατεία) Ηρακλείου
Λασίθι: Αγ. Νικόλαος/λίμνη, Σητεία, Ιεράπετρα, οροπέδιο Λασιθίου
http://heraklion1.blogspot.com/

Αδελφοί Βατσινά: Προχωρούν σε κατάσχεση εις βάρος του ΟΦΗ

Εντολή διαταγής πληρωμής κατέθεσαν, σήμερα, ο Μανώλης και ο Φανούρης Βατσινάς στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, διεκδικώντας από τον ΟΦΗ το ποσό των 570.000 ευρώ. Σε περίπτωση που το δικαστήριο...αποφανθεί θετικά στο αίτημα των αδελφών Βατσινά, ο ΟΦΗ έχει να αντιμετωπίσει τη διαδικασία της κατάσχεσης, για τις 570.000 ευρώ που οφείλονται στους αδελφούς Βατσινά από έξι επιταγές που έχουν σφραγιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.
heraklion1.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...