Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Θύμα τροχαίου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε καρότσα αγροτικού !

ΙΧ αγροτικό αυτοκίνητο παρέσυρε το μεσημέρι της Δευτέρας και τραυμάτισε ηλικιωμένη γυναίκα στο κέντρο της πόλης της Σητείας.

Η τροχαία Σητείας και το ΕΚΑΒ, ειδοποιήθηκαν αμέσως απο αυτόπτες μάρτυρες όμως αν και οι πρώτοι έσπευσαν στο σημείο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν ήρθε ποτέ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κρήτη: ''Του έβγαλα την κουκούλα και τον έκανα να τρέμει''!

Οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου, εξιστορούν τα όσα έζησαν, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με Αλβανούς ληστές...

Σκηνές βγαλμένες από ταινία τρόμου έζησαν οι ιδιοκτήτες κοσμηματοπωλείου στο Μπαλί, καθώς και φίλος τους, που βρισκόταν στο κατάστημα το μοιραίο βράδυ της 28ης Ιουνίου του 2010, όταν έκανε "έφοδο" η σπείρα των Αλβανών που χτυπούσε κοσμηματοπωλεία, έχοντας κλέψει συνολικά, κοσμήματα, αξίας πάνω από 1 εκ. ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες Γιώργης και Μανώλης Τρούλλης καθώς και ο φίλος του Μ.Τρούλλη, Χαράλαμπος Τσαγλιώτης φέρνουν ξανά στη μνήμη τους όσα συνέβησαν το βράδυ της 28ης Ιουνίου του 2010, οπότε δέχτηκαν επίθεση από τους ληστές.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση του Φίλιππου Δάρλα

Με μία λιτή και σύντομη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Εργοτέλης την Δευτέρα (23/1) γνωστοποίησε ότι προχώρησε στην απόκτηση του Φίλιππου Δάρλα έως τον Ιούνιο του 2012 καλύπτοντας έτσι το κενό που άφησε με την αποχώρησή του από την Κρητική ομάδα ο Τόμας Βίσιο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ηράκλειο: Αλαλούμ σε κηδεία επειδή ο νεκρός... ήταν καθολικός

Μετά την κηδεία, η χήρα μίλησε σε εφημερίδα του Ηρακλείου, για τα όσα πέρασε από τον ιερέα της περιοχής.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, την οποία διαβάζουμε στο flashnews, όλα έγιναν επειδή ο σύζυγός της, που έφυγε από τη ζωή στα 55 του χρόνια, ήταν καθολικός.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Η πλάκα νεαρών με μοτό, κατέληξε σε τραγωδία

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ένας 19χρονος, ύστερα από τροχαίο που συνέβη χθες στις 7:30 το απόγευμα στο Τυμπάκι.Ο νεαρός επέβαινε μαζί με δύο ακόμα συνομήλικους του σε μηχανάκι, προφανώς κάνοντας πλάκα όμως το αστείο μετατράπηκε σε τραγωδία.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ σε 65 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα, από 24-31 Ιανουαρίου

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ για όλες τις γυναίκες από 15 ετών και άνω, θα διενεργούνται στα δημόσια και πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας που διαθέτουν γυναικολογική κλινική, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου (24-31).

Το πρόγραμμα δωρεάν προσυμπτωματικών ελέγχων, σε όλη την επικράτεια, υλοποιείται στο πλαίσιο του εθνικού σχεδίου δράσης για τον καρκίνο και με αφορμή την 5η ευρωπαϊκή εβδομάδα πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΔΩ

Κρήτη:Την τύχη της "δασκάλας του σεξ" κρίνουν οι άσεμνες φωτογραφίες και οι… πιπεράτοι διάλογοι!

Συνεχίζονται οι έρευνες, για να διαπιστωθεί αν τα υπόλοιπα άτομα που βρέθηκαν σε άσεμνες φωτογραφίες μαζί της, είναι ανήλικα… Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κριθεί το υπηρεσιακό μέλλον της 22χρονης δασκάλας από την Κρήτη που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων. Η δικογραφία της υπόθεσης έχει, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ολοκληρωθεί και έχει αποσταλεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον αρμόδιο εισαγγελέα Χανίων.

Η δικογραφία αναμένεται να κοινοποιηθεί και στα στελέχη του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου και αυτά να δουν με τη σειρά τους, πώς θα χειριστούν το θέμα της 22χρονης.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρέμβαση – Τροπολογία του Λ.για την Εκκλησία της Κρήτης και της Δωδεκανήσου Αυγενάκη

Αποδεκτή έγινε από τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών, κ. Ε. Βενιζέλο, η παρέμβαση του Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρη Αυγενάκη, για την Εκκλησία της Κρήτης, η οποία και ενσωματώθηκε ως τροπολογία στο Πολυνομοσχέδιο του Υπ. Οικονομικών.

Ειδικότερα, η προτεινόμενη τροπολογία έχει ως εξής:

Προστίθεται στο τελευταίο εδάφιο στο άρθρο 25 του ν. 4024/2011 (Α’ 226), όπως αυτό ισχύει, το οποίο έχει ως ακολούθως:

«Οι διατάξεις των δύο πρώτων εδαφίων του παρόντος άρθρου δεν αφορούν τις αποσπάσεις σε νομικά πρόσωπα των άρθρων 1 παρ. 4, 60 του ν. 590/1997 (Α’ 146), 26 Ν. 3432/2006 (Α’ 14), 44 Ν. 3848/2010 (Α’ 71) και του Β.Δ. 25.1/13.2.1843 (ΦΕΚ 4) και σε νομικά πρόσωπα της ίδιας κατηγορίας με τα ανωτέρω ή εποπτευόμενα με αυτά».
Σημειώνεται ότι η σκοπιμότητα της συγκεκριμένης νομοτεχνικής βελτίωσης έγκειται στο γεγονός ότι «σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 25 του ν. 4024/11, από 1/1/2012 οι αποσπασμένοι υπάλληλοι μισθοδοτούνται από το φορέα υποδοχής και όχι από το φορέα προέλευσης, ο οποίος αναλαμβάνει τη σχετική δαπάνη. Ωστόσο, η ρύθμιση αυτή οδηγεί σε δυσχέρεια διατήρησης των αποσπάσεων υπαλλήλων και εκπαιδευτικών στις Εκκλησίες της Κρήτης, της Ελλάδας και της Δωδεκανήσου, καθώς και στα νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου – φορείς υποδοχής που δεν επιχορηγούνται από το κράτος σχετικά με τη μισθοδοσία του προσωπικού τους, ούτε συνδέονται με αυτό κατά τη λειτουργική έννοια των λοιπών νομικών προσώπων που ασκούν κρατικές δραστηριότητες. Για την ομαλή λειτουργία των φορέων αυτών, κρίνεται σημαντική η διατήρηση της καταβολής της μισθοδοσίας των αποσπασμένων υπαλλήλων και εκπαιδευτικών από το φορέα προέλευσης».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...