Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ολες οι λεπτομέρειες για τον αρραβώνα του γιου του Γιώργου Παπανδρέου

Οι δημοσιογράφοι που είχαν μαζευτεί από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου έξω από την ταβέρνα «Το Σοκάκι» στη Χερσόνησο ανάγκασε τις οικογένειες τους Ανδρέα Παπανδρέου και της Πωλίνας Πατραμάνη να αλλάξουν αιφνιδιαστική την τελευταία στιγμή το μέρος τέλεσης του αρραβώνα.


Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας μιλώντας στο T-life.gr oι οικογένειες είχαν κλείσει τραπέζια για 46 άτομα και όλα ήταν έτοιμα έως και την τελευταία λεπομέρεια μέχρι που ο... συνωστισμός δημοσιογράγων έξω από το μαγαζί άλλαξε τα σχέδια και ο αρραβώνας τελικά έγινε σε σπίτι συγγενικού προσώπου της Πωλίνας. 

«Πολύ γρήγορα όμως μαζέψαμε όλα τα φαγητά σε πιατέλες κι έφυγαν από εδώ τέσσερα αυτοκίνητα για να τις πάνε στο σπίτι που θα γινόταν ο αρραβώνας. Οι δημοσιογράφοι ήταν τόσοι πολλοί που δεν θα μπορούσαν οι άνθρωποι να λειτουργήσουν. Απηύδησαν κάποια στιγμή... Ο αρραβώνας έγινε σε ένα απλό συγγενικό τους σπίτι κοντά στο Κουτουλουφάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας.

Το μενού του αρραβώνα

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Το Σοκάκι» οι οικογένειες και οι καλεσμένοι των Ανδρέα Παπανδρέου και Πωλίνας Πατραμάνη ξεκίνησαν με σαλάτα ρόκα-σταμναγκάθι και κρητικά τυριά και στη συνέχεια προχώρησαν με κουνέλι, σωκωτάκια σαβορέ και κοτόπουλο. Το κυρίως πιάτο περιελάμβανε βραστό με μακαρόνια και γαμοπίλαφο, αντικριστά αρνιά με πατάτες φούρνου και  γουρουνόπουλο φούρνου. Οσο για το επιδόρπιο... Από την ταβέρνα είχαν ετοιμάσει μπουγάτσα ενώ οι οικογένειες των παιδιών είχαν ετοιμάσει κουραμπιέδες και ξεροτήγανα.

Η πρώτη γνωριμία των δύο οικογενειών

Οπως ανέφερε μιλώντας στο T-life η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Το Σοκάκι» η πρώτη γνωριμία των δύο οικογενειών έγινε στην ταβέρνα της την Παρασκευή και όχι στο σπίτι της Πωλίνας όπως ήθελαν αρχικά οι πληροφορίες.

Έξι καθηγητές "ξεσκονίζει" το ΣΔΟΕ Κρήτης

Από «ξεσκόνισμα» θα περάσουν έξι καθηγητές, οι οποίοι υπηρετούν στο Ηράκλειο, μετά από σοβαρή καταγγελία που έγινε στο ΣΔΟΕ Κρήτης.


Τα ονόματα των έξι δόθηκαν στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος καθώς, όπως καταγγέλλεται, φέρονται να ασκούν παράνομες δραστηριότητες ... εμπλουτίζοντας γενναία τα εισοδήματα τους.

Εργατικά Κέντρα και ξενοδοχοϋπάλληλοι με τον Περιφερειάρχη ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου

Σε διάλογο, ώστε να βρεθεί η ΄΄χρυσή τομή΄΄ και για τις δυο πλευρές, κάλεσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης τα σωματεία των ξενοδοχοϋπαλλήλων και τους ξενοδόχους του νησιού, προκειμένου να συμφωνηθεί νέα τοπική σύμβαση εργασίας πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου. 


Οι εκπρόσωποι των Εργατικών Κέντρων της Κρήτης και των σωματείων ξενοδοχοϋπαλλήλων συναντήθηκαν στην Περιφέρεια με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, και τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, ενώ επεσήμαναν ότι εάν δεν υπογραφεί νέα τοπική σύμβαση εργασίας που θα αφορά τους 32.000 περίπου ξενοδοχοϋπαλλήλους του νησιού, τότε δεν θα αρχίσει ομαλά η τουριστική περίοδος, που-όπως τόνισαν- αναμένεται να είναι καλύτερη από την περσινή.

Πρωτοκλασάτα στελέχη ρίχνει στη μάχη της Κρήτης, ο Αλ. Τσίπρας

Απάντηση στη σύγκρουση των δύο γραμμών που υπάρχουν τοπικά αναφορικά με τις επιλογές προσώπων για την αυτοδιοικητική μάχη έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας μέσα από την συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας.

Τρεις Δημοσκοπήσεις: Πρωτιές για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον... Σαμαρά!

Οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, που δεν ξεπερνά τη μία ποσοστιαία μονάδα, δείχνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο, ενώ σε μία τρίτη η διαφορά είναι 4,9 εκατοστιαίες μονάδες (25,6% έναντι 21%).

Καταρρέει η παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ιεράπετρας

Ανοικτή γενική συνέλευση πραγματοποιείται σήμερα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Φορείς , εργαζόμενοι του νοσοκομείου και κυρίως κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί τις τελευταίες ημέρες καθώς εδώ και 25 ημέρες το νοσοκομείο παραμένει με ένα μόνο παθολόγο και χωρίς παθολογική κλινική 25 ημέρες το μήνα.


Η κατάσταση όπως αναφέρουν έχει φτάσει στο απροχώρητο και η λύση παρά τις περί αντιθέτου δεσμεύσεις δεν έχει δοθεί.

Κεφαλογιάννης: Να παταχθούν τα φαινόμενα διαφθοράς στις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων

Να παταχθούν τα φαινόμενα διαφθοράς στις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων ζήτησε από τους Υπουργούς Εθνικής Αμύνης, Οικονομικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με παρέμβαση του στη Βουλή ο Μανώλης Κεφαλογιάννης  το πλήρες κείμενο της οποίας έχει ως εξής:


Οι πρόσφατες δίκες και δικαστικές έρευνες για προμήθειες οπλικών συστημάτων αποδεικνύουν ότι το ισχύον από δεκαετιών σύστημα Προμηθειών των Ενόπλων Δυνάμεων δεν αποτρέπει (αν δεν διευκολύνει) την διαφθορά και σε αυτόν τον τομέα του Δημοσίου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...