Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

Έξι καθηγητές "ξεσκονίζει" το ΣΔΟΕ Κρήτης

Από «ξεσκόνισμα» θα περάσουν έξι καθηγητές, οι οποίοι υπηρετούν στο Ηράκλειο, μετά από σοβαρή καταγγελία που έγινε στο ΣΔΟΕ Κρήτης.


Τα ονόματα των έξι δόθηκαν στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος καθώς, όπως καταγγέλλεται, φέρονται να ασκούν παράνομες δραστηριότητες ... εμπλουτίζοντας γενναία τα εισοδήματα τους.


Πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι από την πλευρά του ΣΔΟΕ έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των έξι ελεγχόμενων.

Σε φάση ελέγχου, όπως είναι γνωστό, βρίσκονται και άλλοι εκπαιδευτικοί για τους οποίους όμως δόθηκε σήμα από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσοδων καθώς βρέθηκαν να έχουν «παχυλά» εμβάσματα, τα οποία θα πρέπει να δικαιολογήσουν.

Πρόκειται για ένα δάσκαλο με έμβασμα ενός εκατομμυρίου ευρώ και έναν καθηγητή με έμβασμα 300.000 ευρώ. Όπως έγινε γνωστό από κύκλους του ΣΔΟΕ, οι δύο ελεγχόμενοι εκπαιδευτικοί ανέφεραν ότι τα χρήματα αυτά προέρχονται από χρηματιστηριακά κέρδη, τόκους αλλά και... χαρίσματα γάμου!

Έρευνες «τρέχουν» παράλληλα και για αρκετούς κρατικούς λειτουργούς ή πρόσωπα που ασχολούνται με τα κοινά στην Κρήτη και ελέγχονται κατόπιν καταγγελιών ή μετά από εισαγγελικές αναφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...