Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Διανομή τροφίμων στον Δήμο Βιάννου

Διανομή τροφίμων σε οικογένειες που έχουν ανάγκη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 14.30, στον χώρο του δημαρχείου του Δήμου Βιάννου, στο Ηράκλειο.


Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του δήμου συγκεντρώθηκαν τρεις τόνοι από προϊόντα διατροφής και άλλων καταναλωτικών αγαθών, προκειμένου να διανεμηθούν σε 300 οικογένειες ως μια συμβολική κίνηση ανθρωπιάς και συμπαράστασης για τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Λασίθι: Διαμαρτύρονται για την Υγεία

Με πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΥΠΕ απειλούν κάτοικοι του Λασιθίου.


Απόβαση στο Ηράκλειο πραγματοποιούν αύριο κάτοικοι του Λασιθίου, διαμαρτυρώμενοι για την κατάσταση της Υγείας και την υποβάθμιση της περιοχής τους.

«Κρητική» υποδοχή για το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου υποδέχτηκε με μια λιτή εκδήλωση, το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς. Μιας χρονιάς που σημαδεύτηκε από τη σημαντική αύξηση των αφίξεων επιβατών κρουαζιέρας (homeport & transit) στην πόλη μας.


Το πλοίο MSC FANTASIA, χωρητικότητας 4.000 επιβατών με 1400 μέλη πληρώματος, αφιχθεί στις 07:00 στο Ηράκλειο, με σύμμαχο τον καιρό, μετά από αρκετές ημέρες βροχόπτωσης! Οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν ώστε οι επισκέπτες, 60 διαφορετικών εθνικοτήτων, να απολαύσουν την παραμονή τους στη πόλη μας, αλλά και την υποδοχή που διοργάνωσε ο ΟΛΗ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...