Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Πολυτελείς διακοπές για το σεΐχη, με αφετηρία την Κρήτη

Και δεύτερος σεΐχης έρχεται στο Ηράκλειο - Από τη Σαουδική Αραβία θα φθάσει στην Κρήτη με το ιδιωτικό του αεροπλάνο, προκειμένου να επιβιβαστεί στο πολυτελές κότερό του για μερικές ημέρες διακοπών στη Μεσόγειο.

Σε "must" προορισμό ... για τους σεΐχηδες, φαίνεται να εξελίσσεται το Ηράκλειο! Λίγες ημέρες μετά τον κατάπλου του Mega Yacht Radiant, μήκους 110 μέτρων στο λιμάνι του Ηρακλείου, ένας άλλο σεΐχης καταφθάνει στο Ηράκλειο, με αφετηρία το οποίο θα ξεκινήσει τις διακοπές του.

Ο σεΐχης Αμπντούλ Ασίζ, από τη Σαουδική Αραβία, καταφθάνει την Τρίτη με το ιδιωτικό του αεροσκάφος 767 στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Μαζί του φέρνει και μια 10μελή παρέα, με την οποία ο σεΐχης θα ξεκινήσει τις διακοπές του.

Και για αυτόν, οι διακοπές θα είναι εν πλω - μεταξύ άλλων και για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα. Το κότερό του σεΐχη θα τον περιμένει στο λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου να πραγματοποιήσουν μία "βόλτα" στη Μεσόγειο.

Εντυπωσιακή ανάπτυξη της INTERAMERICAN στην Κρήτη, στον κλάδο υγείας

Γ. Μαυρέλης
Η συνεχώς αυξανόμενη διείσδυση της INTERAMERICAN στην Κρήτη και ειδικότερα στον τομέα ασφάλισης υγείας επιβεβαιώθηκε κατά την πρόσφατη Παγκρήτια Συνάντηση Συνεργατών, που οργάνωσε η εταιρεία στα Χανιά. Η INTERAMERICAN στο νησί, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων Κρήτης, Στάθης Λουραντάκης, έχει επιτύχει αύξηση στην υγεία της τάξεως του 32% κατά τους πρώτους μήνες του έτους, κλείνοντας το 4μηνο με νέα παραγωγή ασφαλίσεων υγείας 220 χιλ. ευρώ. Παράλληλα, στους κλάδους γενικών ασφαλίσεων, που αποτελούν επίσης προτεραιότητα για την εταιρεία, τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα διατηρούνται στα επίπεδα του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2011.

Σημειώνεται ότι η βελτίωση των αποτελεσμάτων στην Κρήτη στον κλάδο υγείας συνδέεται και με τη στρατηγική διεύρυνσης του δικτύου υγείας, που υλοποιήθηκε το 2011 με την προσθήκη νέων συνεργατών ιατρών και συνεργαζομένων κλινικών.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Μαυρέλης, γενικός διευθυντής πωλήσεων και marketing του Ομίλου, ο οποίος αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνονται, λόγω της οικονομικής κρίσης, στον ασφαλιστικό κλάδο, αλλά και στη σταθερά καλή πορεία της INTERAMERICAN, αντίθετα στο καθοδικό ρεύμα της αγοράς. Όπως τόνισε ο ομιλητής, η ύφεση έχει ως συνέπεια τη μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, την κάμψη των αποδόσεων που έχουν τα επενδυτικά προγράμματα και την αύξηση των εξαγορών των ασφαλιστικών συμβολαίων. «Παράλληλα όμως», επισήμανε ο κ. Μαυρέλης, «τα προβλήματα στο δημόσιο σύστημα υγείας και το ψαλίδισμα των συντάξεων δημιουργούν αυξημένες, ανελαστικές ανάγκες και ανοίγουν χώρο για την ιδιωτική ασφάλιση, όπου η INTERAMERICAN υπογραμμίζει την ηγετική παρουσία της με νέες προτάσεις, προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής».

Βραβεύσεις

Κατά την εκδήλωση βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους σε νέα παραγωγή υγείας κατά σειρά επιτυχίας οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Εταιρείας Θρ. Παρασκάκης, Στ. Γαγάνης, Κ. Καστανάκης, Γ. Καρυωτάκη και Στ. Ψυχουντάκη, καθώς επίσης ο πρώτος νέος ασφαλιστικός σύμβουλος Πολ. Γάσπαρης και ο πρώτος unit manager Ι. Πατεράκης.

Σεισμός στη Γαύδο

Σεισμική δόνηση, η οποία σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε σήμερα στις 16:11 στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr το επίκεντρο του σεισμού ήταν σε απόσταση 21 χιλιομέτρων βορειοανατολικά της Γαύδου και 44 χιλιομέτρων δυτικά της Αγ.Γαλήνης, ενώ το εστιακό του βάθος εκτιμάται περίπου στα 10 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός χαρακτηρίζεται ως συνήθης και στο πλαίσιο της σεισμικής δραστηριότητας στο σεισμογενές τόξο νότια της Κρήτης.

Κυριακή με ανταλλακτικά παζάρια σε Χανιά και Ρέθυμνο

Παζάρια ανταλλαγής ή αγοράς - χωρίς ευρώ - διαφόρων ειδών, πραγματοποιούνται την Κυριακή 27/5 στα Χανιά και στο Ρέθυμνο.
Στις ανακοινώσεις των διοργανωτών των παζαριών αναφέρονται τα εξής Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων

"Είμαστε εδώ. Αλληλέγγυοι, αισιόδοξοι, ανθρώπινοι και κυρίως ζωντανοί. Ελάτε να ανταλλάξουμε, να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να θαυμάσουμε, να συζητήσουμε, όπως σε κάθε ανταλλακτικό παζάρι.

Θα είμαστε εδώ και αυτή την Κυριακή 27 Μαΐου από τις 18:00μ.μ μέχρι τις 22:00 μ.μ στο γνωστό χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων (οδός Κοραή, δίπλα στο στάδιο) στο 11ο κατά σειρά Ανταλλακτικό Παζάρι του ΔΑΧ, ένα παζάρι που είναι πια θεσμός.

Όσο αυξάνονται τα μέλη μας τόσο αυξάνονται οι ιδέες μας και οι δράσεις μας , η δημιουργική συμμετοχή και η προσφορά.

Αυτή την Κυριακή θα μας κρατήσουν συντροφιά:

Οι «The Halicuti Band»
Τα μέλη του συλλόγου καλλιτεχνών Ρεθύμνου «κατΑΡΤι» με μουσικά παραμύθια και
Ο Πέπε με τα ζογκλερικά του

Δεν θα λείψουν και τα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Οι τσουβαλοδρομίες θα έχουν την τιμητική τους σ’ αυτό το παζάρι. Ρούχα, φάρμακα και βιβλία θα συγκεντρώνονται όπως κάθε φορά.

Η επιθυμία μας για ενεργή αλληλέγγυα δράση έχει βρει πρόσφορο έδαφος στη Χανιώτικη κοινωνία. Προχωράμε αισιόδοξα γιατί πιστεύουμε ότι αξίζει η ανθρωπιά να είναι το κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή μας

Ο στόχος μας βρίσκει αποδέκτες. Ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας επιβιώνουν ανταλλάσοντας ο καθένας αυτό που έχει, προϊόν ή υπηρεσία. Είναι ένας νέος τρόπος επιβίωσης, μια καινούρια φιλοσοφία όχι μόνο για τον τρόπο κατανάλωσης αλλά και για τον τρόπο ζωής.

Κανένας δεν μπορεί να γίνει πλουσιότερος ή φτωχότερος μέσα στο δίκτυο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.diktyoantallagonxanion.gr"

Δίκτυο Ανταλλαγών Προϊόντων και Υπηρεσιών Ρεθύμνου "Ροδιά"

"To 4o ανταλλακτικό παζάρι του ΔΙΚΤΥΟΥ Ανταλλαγών Προϊόντων και Υπηρεσιών Ρεθύμνου «ΡΟΔΙΑ» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (απέναντι από το Δημαρχείο). Ώρα έναρξης: 5μ.μ.

Ανταλλάσσουμε προϊόντα, αντικείμενα και υπηρεσίες.

Στα πλαίσια της Συλλογικής Κουζίνας, μαγειρεύουμε στο σπίτι και φέρνουμε φαγητό και ποτό (πχ. κρασί, μπύρες, ρακί κτλ.) για να τα μοιραστούμε με άλλους ανθρώπους, γύρω από ένα τραπέζι, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον και συζητώντας. Έχουμε οικολογική συνείδηση και γι' αυτό ο καθένας μας φέρνει τα δικά του σκεύη από το σπίτι (πιάτο, ποτήρι, πιρούνι κτλ.).

Το Παιδικό Πρόγραμμα αυτή τη φορά έχει θέμα «Θαλασσινά τοπία», και θα χρειαστεί οι μικροί μας φίλοι να φέρουν μια κούτα παπουτσιών, το ψαλιδάκι τους, κόλλα και διάφορα μικρά χαρτονάκια. Το παιδικό πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 6μ.μ ως τις 8μ.μ.

Τα παιδιά έχουν το δικό τους Μικρό Παζάρι όπου μπορούν να ανταλλάσσουν ρούχα, βιβλία, παιχνίδια κ.α

Από τις 6μ.μ ως τις 7.30μ.μ θα γίνει ένα Εργαστήριο Μεταποίησης Χρηστικών αντικειμένων. Φέρνουμε λοιπόν οτιδήποτε άχρηστο, μεταχειρισμένο ή χαλασμένο (πχ. ηλεκτρικές συσκευές, γυάλινα, μεταλλικά, πλαστικά αντικείμενα όπως δοχεία, κουμπιά, κορδέλες, διακοσμητικά, λάμπες κ.α), καθώς επίσης, τέμπερες, ισχυρή κόλλα και ψαλίδι για να δημιουργήσουμε νέα χρηστικά αντικείμενα.

Εκείνοι που επιθυμούν να έχουν πάγκο καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο στο τηλέφωνο 6979422050.

Για να δείχνει ο πάγκος μας ακόμα πιο ωραίος μπορούμε να τον καλύψουμε με ένα όμορφο ύφασμα που θα αναδεικνύει τα προϊόντα μας".

Με μπουνιές άρπαξε χρήματα & εμπόρευμα

Αναζητείται ένας 28χρονος Έλληνας που άρπαξε από δύο άνδρες από το Μπαγκλαντές, χρήματα και προϊόντα που διέθεταν προς πώληση.

Δύο 31χρονους από το Μπαγκλαντές λήστεψε, χθες, ένας 28χρονος, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, που καταγγέλθηκαν στην Ασφάλεια.

Χθες το μεσημέρι, στην Αμμουδάρας Γαζίου, ο 28χρονος Έλληνας χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο τον ένα 31χρονο και του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Επίσης, χθες το βράδυ, ο ίδιος δράστης, με την απειλή μαχαιριού, απέσπασε από άλλο 31χρονο από το Μπαγκλαντές, το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ καθώς και εμπορεύματα που είχε προς πώληση αξίας 40 ευρώ.

Ο δράστης αναζητείται. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

"Έκραξαν" τον Γιώργο Παπανδρέου στο αεροπλάνο για τη Κρήτη

Μια μικρή-πικρή γεύση για το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε βάρος σε μεγάλη μερίδα της κοινωνίας πήρε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια του αεροπορικού του ταξιδιού προς την Κρήτη και κατά την προσγείωσή του στο «κάστρο» που το όνομα Παπανδρέου λατρευόταν ως... θεότητα.
Ο πρώην πρωθυπουργός που μετέβη στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα των Γουβών Ηρακλείου που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του Νίκου Σηφουνάκη επιβιβάστηκε, όπως περιγράφει το Flashnews.gr, σε πρωινή πτήση για το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου.
Εισερχόμενος,μαζί με δύο άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, κατευθύνθηκε στα καθίσματα της οικονομικής θέσης όπου και έγινε δεκτός από μερίδα επιβατών με σχόλια του τύπου «ήρθε ο μεσίτης» ή «καλώς τον κύριο λεφτά υπάρχουν».
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σε όλη την διάρκεια της πτήσης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα «ψυχρό» για τον πρώην ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, ενώ όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Ηράκλειο οι εργαζόμενοι της εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης δεν φώναξαν κάποιο όχημα και ο ίδιος επιβιβάστηκε με σκυμμένο κεφάλι στο λεωφορείο με το σύνολο τον επιβατών,να τον κοιτά με άγριες διαθέσεις και χωρίς όρεξη για ... «πολλά πολλά».
Αντίστοιχο κλίμα συνάντησε ο κ. Παπανδρέου και στην αίθουσα αφίξεων όπου όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί περιμένοντας τους δικούς τους ανθρώπους,τον περιφρόνησαν και τον κοιτούσαν απαξιωτικά.
Μάλιστα κάποιος ακούστηκε να λέει «που είναι οι παλιές αποχές που ο κόσμος συνωστιζόταν για μια χαιρετούρα και να επευφημήσει το όποιο μέλος της οικογένειας Παπανδρέου.»
Ο κ. Παπανδρέου επιβιβάστηκε άρον-άρον σε ΙΧ αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο του για ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος θα συναντήσει και κάποιους λίγους από τους προσωπικούς του φίλους που του έχουν απομείνει πιστοί.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...