Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Χανιά: Μέσα γινόταν δίκη και έξω ''σκοτώνονταν'' με σφυριά και σκεπάρνια!

Άγρια συμπλοκή με τους δράστες να καταφέρνουν να απομακρυνθούν...

Αναστατώθηκε το πρωί η περιοχή, νότια του δικαστικού μεγάρου Χανίων, απο συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο flashnews.gr διερχόμενοι απο την οδό Γιαμπουδάκη, ήταν περίπου 07:10, όταν ομάδα αλλοδαπών που κρατούσε οικοδομικά εργαλεία (σκεπάρνια, σφυριά,στυλιάρια κ.α.) επιτέθηκε εναντίον ενός επίσης αλλοδαπού, πιθανόν ομοεθνή τους.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κρήτη: Απεργία πείνας στα κρατητήρια Αλικαρνασσου - Τι καταγγέλλουν κρατούμενοι...

Για απάνθρωπες συνθήκες κράτησης, ξυλοδαρμούς και στέρηση των βασικών τους δικαιωμάτων κάνουν λόγο 50 κρατούμενοι στα κρατητήρια του ΑΤ Ηρακλείου στην Αλικαρνασσό, οι οποίοι ήδη από το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας.

Ήδη τρεις από αυτούς έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω εξάντλησης καθώς αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας και πριν την απεργία πείνας. 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο ΟΦΗ μεγάλωσε το... δράμα της Δόξας με το 0-1

Τελικά το γκολ του Ουκάρ ήταν αρκετό για να πάρει ο ΟΦΗ τη νίκη επί της Δόξας Δράμας με 1-0 στο Καυτανζόλειο στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ένας αγώνας που εκτός από το γκολ δεν έκρυβε ιδιαίτερα... δυνατές συγκινήσεις. Με αυτά όμως, ο ΟΦΗ πήρε την πέμπτη νίκη του στο πρωτάθλημα, η οποία τον έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και ένα ακόμη ματς λιγότερο. Από την άλλη η Δόξα παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 1 βαθμό σε πέντε αγώνες.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Ουκάρ, καθώς δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από την Δόξα Δράμας, η οποία προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις, αλλά στην τελική προσπάθεια κάπου τα χάλαγε.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...