Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

80χρονος στα δικαστήρια με τον αιωνόβιο πατέρα του για τα μάτια μίας Βουλγάρας

Στα δικαστήρια σύρθηκαν πατέρας και γιος για τα μάτια μίας Βουλγάρας. Ερωτεύτηκαν βλέπετε παράφορα την ίδια γυναίκα , άσχετα που ο πατέρας είναι 100 χρονών και ο γιος 80!
 
Άλλωστε ο έρως χρόνια δεν κοιτά. 

Τη Βουλγάρα –μήλον της έριδος- γνώρισε πρώτα ο γιος που την προσέλαβε για να φυλάει την κατάκοιτη μητέρα του.

Της Αγάπης τα Ταξίδια στο Αμάρι

Η 1η Γιορτή Ιστοριών, Μύθων και Παραμυθιών στο Αμάρι, Ρεθύμνης, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Δήμο Αμαρίου, το 7ήμερο 30 Ιουλίου – 5 Αυγούστου 2011, από τον Σύλλογο «Φίλοι του Αμαρίου» υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρίου. Χώροι διεξαγωγής της Γιορτής θα είναι τα χωριά Φουρφουράς, Απόστολοι, Νίθαυρη, Μέρωνας, Γερακάρι, Άνω Μέρος, Πλάτανος, Βισταγή και Νεφς Αμάρι. Δεκατέσσερις αφηγητές και μουσικοί, όλοι καταξιωμένοι στο χώρο τους, συμμετέχουν σ’ ένα 7ήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει εννέα διαφορετικές παραστάσεις σε εννέα χωριά του Δήμου Αμαρίου. Παράλληλα πραγματοποιούνται και τρία σεμινάρια με θέματα από την τέχνη της αφήγησης.

Ο Σύλλογος «Φίλοι του Αμαρίου», λαμβάνοντας υπ' όψιν τη διεθνή συγκυρία και θέλοντας να δημιουργήσει ένα νέο θεσμό πανευρωπαϊκής εμβέλειας για την περιοχή, παρέχει το σύνολο των παραστάσεων δωρεάν.

Κεντρική θεματική της Γιορτής φέτος είναι «Της Αγάπης τα Ταξίδια» και απευθύνεται σε ενήλικες και μεγαλύτερα παιδιά. Σημαντικός στη διεξαγωγή της Γιορτής είναι ο ρόλος των εκπροσώπων του Δήμου Αμαρίου (Τοπική Κοινότητα, Πολιτιστικοί Σύλλογοι,), αλλά και πολλών πολιτών οι οποίοι εθελοντικά συμμετέχουν στην προσπάθεια οργάνωσης. Οι χορηγοί της Γιορτής, Λαμασάτ Α.Ε. και Δήμος Αμαρίου, στηρίζουν την όλη προσπάθεια τόσο ηθικά όσο και οικονομικά

kritinea.gr

Πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο «εκτάκτως» στην Κρήτη

NORFOLK, VA - JANUARY 13:  In this handout pro...Image by Getty Images via @daylifeΣτην Κρήτη κατάπλευσε το πρώτο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ “Enterprise”.

Το “Enterprise  έδεσε στην προβλήτα της Νατοϊκής βάσης, στο Μαράθι,  στον κόλπο της Σούδας, νωρίς το πρωί,  προκειμένου να ανεφοδιαστεί και να συνεχίσει την αποστολή του.

Προφανώς ενημερώθηκαν  για τον νέο αγωγό (κιροζίνης-πετρελαίου) που ετοιμάζει στήν περιοχή το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και  πήγαν να ρίξουν μια ματιά.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...