Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Παγκρήτια συγκέντρωση Αστυνομικών στα Χανιά

Στους δρόμους οι ένστολοι της Κρήτης διεκδικώντας τα αυτονόητα, διαδηλώνοντας ότι... όπως λένε "δεν πάει άλλο. Έχουμε φθάσει στα όρια μας. Δεν θα μας τελειώσουν. Χρειάζεται αγώνας, αντίσταση, γενικός ξεσηκωμός."

Λόγια του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστου Φωτόπουλου, στα πλαίσια της Παγκρήτιας κινητοποίησης των ένστολων από όλα τα σώματα ασφαλείας που έδωσαν το παρόν στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων.

Ο κ. Φωτόπουλος με δηλώσεις τόνισε πως πέρα από την απαξίωση των υπηρεσιών στις οποίες υπηρετούμε έρχεται και η εξαθλίωση του κάθε ένστολου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

8.000 επισκέπτες με την άφιξη 4 κρουαζιερόπλοιων στα Χανιά

8.000 επισκέπτες θα αφιχθούν με τα 4 κρουαζιερόπλοια που αναμένονται να καταπλεύσουν  έως και την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011 στο λιμάνι της Σούδας... δίνοντας οικονομική ανάσα στις επιχειρήσεις των Χανίων.

Αναλυτικά την Κυριακή έφτασε το Constellation προερχόμενο από τη Μύκονο .

Τη Δευτέρα στις 7:00 έφτασε το Mariner Of The Seas προερχόμενο από τον Πειραιά . To πλοίο θα αναχωρήσει στις 2 το μεσημέρι .. ενώ η επόμενη στάση του είναι η Ρώμη της Ιταλίας
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νέα δικαίωση, σε πολύτεκνο, συνταξιούχο του Δημοσίου από το Ειρηνοδικείο Χανίων

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, φανερά ενθουσιασμένη, ανακοινώνει ,την δικαίωση υπερχρεωμένου, πολύτεκνου συνταξιούχου του Δημοσίου... με την απόφαση που εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Χανίων,που δημοσιοποιεί ότι πέτυχε με την συνδρομή της , την διαγραφή χρέους ,της τάξεως περίπου του 70% , και πληρωμή του υπολοίπου σε ρύθμιση μηνιαίων δόσεων βάθος τετραετίας.

Στην Ανακοίνωσή της η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ αναφέρει:

Με την υπαρ. 309/2011 απόφασή του, το Ειρηνοδικείο Χανίων, σε εφαρμογή του Ν.3869/2010 "Περί ρύθμισης και διαγραφή χρεών ,υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων..." δικαίωσε υπερχρεωμένο πολύτεκνο, συνταξιούχο του Δημοσίου.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Επιχείρηση διάσωσης νεαρής κοπέλας στο φαράγγι της Σαμαριάς

Narrowest part of Samaria Gorge, CreteImage via WikipediaΗ κοπέλα σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραυματιστεί στο πόδι.

Επιχείρηση για την παροχή πρώτων βοηθειών σε κοπέλα που τραυματίστηκε ενώ επιχειρούσε να διασχίσει το φαράγγι της Σαμαριάς, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

Στην περιοχή σύμφωνα με το flashnews.gr σπεύδουν για την παροχή των πρώτων βοηθειών δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ συνδράμουν και μέλη του Ορειβατικού συλλόγου Χανίων.

Το ατύχημα στην κοπέλα συνέβη στην περιοχή Καλόκαμπος του Φαραγγιού, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι, και θα χρειαστεί να μεταφερθεί με φορείο καθώς αδυνατεί να περπατήσει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...