Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών στον Δήμο Ηρακλείου

Ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την ομάδα νέων “Α.Τ.Α.ΧΤ.ΟΙ”, χορηγός επικοινωνίας Love Radio Κρήτης, γνωρίζοντας ότι το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον έχει οδηγήσει πολλές οικογένειες στα όρια της ανέχειας και λαμβάνοντας υπόψη την εορτή των Χριστουγέννων που έρχεται, σας ενημερώνει για την απόφαση δραστηριοποίησης του προς όφελος των νεαρών μελών των οικογενειών.

Θέλοντας να χαρίσουμε χαρά στους μικρούς μας φίλους, έχουμε οργανώσει, απ’ τις 03/12 μια εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών, από οικογένειες που δεν τα χρησιμοποιούν πλέον, τα οποία και καθαρίζουμε, συσκευάζουμε και θα τα διανείμουμε σε οικογένειες που υστερούν οικονομικά.

Βρείτε τους σάκους συγκέντρωσης παιχνιδιών, που βρίσκονται, στα Δημοτικά Καταστήματα, Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, σε δημόσιες υπηρεσίες, στο ξενοδοχείο Capsis Astoria, στα καταστήματα των “Κρητικός Φούρνος”, στο καφέ Ουτοπία, στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής “Σπυρίδων” και γεμίστε τους με τα παλιά σας παιχνίδια.

Ελάτε να χαρίσουμε χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη και γεμίστε τους με τα παλιά σας παιχνίδια μέχρι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου.

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου η δράση θα κορυφωθεί σε μία εορταστική εκδήλωση όπου θα ολοκληρωθεί η συσκευασία των παιχνιδιών και θα μπουν όλα σε ένα τρισδιάστατο ΜΕΓΑΛΟ σάκο – ευχόμαστε τον μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ – που θα έχει στηθεί στην πλατεία Λιονταριών, έξω από την Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Να είστε όλοι εκεί να γιορτάσουμε μαζί και να μετρήσουμε τα δώρα που θα πάρουν οι μικροί μας φίλοι.

Η παράδοση στο Δήμο Ηρακλείου για τις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη θα γίνει στις 17.30 το απόγευμα, έξω από τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

«Κολυμβητικά Χριστούγεννα» στα Χανιά


Χριστούγεννα με... κολύμβηση θα συνδυάσουν τα παιδιά του Τμήματος προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών) του Ναυτικού Ομίλου Χανίων τα οποία θα συμμετάσχουν το Σάββατο (22/12) σε Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της 25άρας πισίνας του κολυμβητηρίου Χανίων.

Πρόκειται για τους πρώτους επίσημους αγώνες της χρονιάς, με την ομάδα των Αποστόλη Γεωργιάδη και Αντώνη Καλογεράκη να έχει την ευκαιρία να επιβεβαιώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος 41 παιδιά εκ μέρους του Ν.Ο.Χ. ενώ θα κολυμπήσουν παράλληλα και παιδιά από άλλα σωματεία της Κρήτης (Ν.Ο. Ρεθύμνου, Γ.Α.Σ. Ρεθύμνου, Ν.Ο. Ηρακλείου).

Αναλυτικά οι συμμετοχές για τον Χανιώτικο Όμιλο είναι οι εξής: Τσίγκος, Ριτζάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Πέτρος Πετράκης, Καυκαλάς, Κολοκοτρώνης, Παπαστάμος, Τζουγκράκης, Χατζησωτηράκης, Δημουλιός, Μαρινάκης, Μιχαηλίδης, Χαλκιαδάκης-Βομβολάκης, Διακολουκάς, Καππής, Κάχρης, Γιώργος Πετράκης, Τερζούδης, Φαντριδάκης, Μαστραντωνάκης, Περβολαράκη, Ζγκουρού, Αντωνία Πετράκη, Χρυσή Πετράκη, Πλοκαμάκη, Δρουμπάκη, Καζάση, Κοπάση, Λαμπαρδάκη, Λεδάκη, Λελεδάκη, Νίκη Πετράκη, Θεοδοσάκη, Νταουντάκη, Λεβεντάκη, Ματζοράκη, Παπαδεράκη, Ανδρεάδη, Βαμιανάκη, Περράκη, Πισσαδάκη.

Οι αγώνες έχουν ώρα έναρξης το πρωί του Σαββάτου τις 10 και το απόγευμα τις 5.

sporfm.gr

Ηράκλειο: Βγάζουν ξυπόλητα παιδιά στον δρόμο για λίγα ευρώ!

Παιδιά ξυπόλητα, με κοντομανικα μπλουζάκια μέσα στο κρύο βγάζουν επιτήδειοι προκειμένου να εκβιάσουν τον οίκτο των περαστικών.

Το φαινόμενο της επαιτείας, όσο πλησιάζουμε στις γιορτές, σημειώνει έξαρση με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που ζητούν ελεημοσύνη, να πολλαπλασιάζονται.

Παρατηρώντας μικρά παιδιά να πολλαπλασιάζονται στους δρόμους αλλά και μικροπωλητές σε κάθε γωνία, η δημοτική αστυνομία ήρθε σε συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ. καταστρώνοντας ένα σχεδιασμό για την εορταστική περίοδο. Από χθες (20-12-2012) μεικτά κλιμάκια περιπολούν, πρωί και βράδυ, στο κέντρο του Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η κατάσταση.

Η οδηγία που έχει δοθεί περιλαμβάνει την κατάσχεση των ειδών που πωλούν οι πλανόδιοι μικροπωλητές, ενώ με ευαισθησία θα αντιμετωπίζεται το θέμα των μικρών παιδιών, που πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης στα χέρια επιτήδειων, που στα προσωπάκια του βλέπουν... πηγή εσόδων!

Παράλληλα - σύμφωνα με το cretalive.gr - εντατικοποιούνται τα μέτρα κατά της παράνομης στάθμευσης, καθώς φαίνεται πως η ασυνειδησία ορισμένων οδηγών δεν έχει όρια!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...