Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Tραγωδία στα Χανιά -3χρονο αγόρι πνίγηκε σε δεξαμενή

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 3χρονο αγοράκι στο Σάσαλο Κισάμου όταν ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και έπεσε σε δεξαμενή που το ύψος του νερού έφτανε το μισό μέτρο.

Το παιδάκι έπαιζε, όταν σύμφωνα με το flashnews.gr έπεσε μέσα στη δεξαμενή που υπάρχει κοντά στο σπίτι του.

Οι συγγενείς του 3χρονου αγοριού το ανέσυραν από τη δεξαμενή, και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κισάμου όπου παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών ο μικρός εξέπνευσε.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Λασίθι: Η ανεργία τον οδήγησε στην αυτοκτονία…

Απαγχονισμένος βρέθηκε, λίγο μετά τις 6 σήμερα το πρωί, μέσα στο σπίτι του ένας νεαρός άνθρωπος, από την ίδια την ίδια τη μητέρα του, βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και την τοπική κοινωνία, στην περιοχή της Κριτσάς, στο Λασίθι!

Ο 20χρονος, όπως όλα δείχνουν, έβαλε τέλος στη ζωή του με μία θηλιά στο λαιμό από τη ροζέτα, όπου κρεμόταν το φωτιστικό της κουζίνας!


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ε.Π.Κ.ΧΑΝ:" Δικαίωση 75χρονης δανειολήπτριας, από το Ειρηνοδικείο Χανίων"

Η΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ενημερώνει τους καταναλωτές-δανειολήπτες,
ότι συνεχώς βγαίνουν και νέες αποφάσεις από τα τοπικά Ειρηνοδικεία, που δικαιώνουν τους δανειολήπτες, που ζήτησαν την συνδρομή , την μέριμνα και την καθοδήγηση της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ .
Συγκεκριμένα:
Με την υπαρ.285/12-09-2011, απόφασή του, το Ειρηνοδικείο Χανίων, δικαίωσε 75χρονη, συνταξιούχο, διαζευγμένη, Χανιώτισσαδανειολήπτρια, που τα εισοδήματα της, ανέρχονται στο ποσό των 588,93
ΕΥΡΏ/μηνιαίως, τα οποία προέρχονται μόνο ,από τη σύνταξή της, δεν διαθέτει άλλα περιουσιακά στοιχεία και εισοδήματα. Η ίδια προκειμένου, να συμπληρώσει το εισόδημά της -φιλοξενείται στην οικία της θυγατέρας της. Το Ειρηνοδικείο Χανίων, δέχτηκε την αίτηση της δανειολήπτριας, διαπίστωσε ότι έχει περιέλθει σε μόνιμη αδυναμία πληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών της, και με γενναία απόφαση, λόγω υπερχρέωσης, της διέγραψε το 1/3 της οφειλής της, και καθόρισε το υπόλοιπο χρέος
της, να πληρωθεί, σε βάθος τετραετίας. Σημειώνουμε δε ότι ,η μοναδική πιστώτρια, της εν λόγω δανειολήπτριας, και στο εξωδικαστικό στάδιο αρνήθηκε να δεχτεί το σχέδιο διευθέτησης οφειλών που της υποβλήθηκε που είχε επιμηληθεί το Οικονομολογικό Τμήμα της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, αλλά και στο Δικαστήριο συνέχισε να αρνείται, προβάλλοντας άνευ ουσίας αιτιολογίες, αποσκοπώντας να οδηγήσει στην απόρριψη της αίτησης. Τέλος, η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, ασφαλώς ικανοποιημένη και δικαιωμένη εκ του
αποτελέσματος, καλεί τους δανειολήπτες, να εμπιστευτούν το Νόμο (3869/2010), και τις Εξουσιοδοτημένες ,Ενώσεις Καταναλωτών, να αποφύγουν τις άγονες και σε κάποιες φορές μη αποτελεσματικές για τα συμφέροντα τους, παροτρύνσεις κάποιων Τραπεζών, αλλά καλεί και τις ίδιες τις Τράπεζες να παίξουν , ένα νέο ρόλο, ρόλο των καιρών, ρόλο της περίστασης, τον ρόλο της συνεργασίας με τους πελάτες τους, σε καμία περίπτωση ρόλο θύτη και θύματος.
Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης
  Ιωάννα Μελάκη
.
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ35
Ταχ.Δ/νση:Πλ.1866  Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

Η περιπτεριούχος επιτέθηκε με...λοστό στη γιατρό!

Ένα παρκάρισμα μπροστά σε περίπτερο στάθηκε η αφορμή για...σοβαρό επεισόδιο χθες στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου με πρωταγωνίστριες μία 40χρονη γιατρό και την 60χρονη ιδιοκτήτρια του περιπτέρου! το περιστατικό θυμίζει τα όσα είχαν γίνει προ καιρού σε καφετέρια του Ηρακλειου πάλι με πρωταγωνιστριες γυναίκες για ένα.. .τσιγάρο
.
Οι δύο γυναίκες χθες πιάστηκαν στα χέρια, η μία φέρεται να γρονθοκόπησε την άλλη βάναυσα, ενώ δε δίστασε να πάρει και ένα σίδερο με το οποίο τη χτύπησε σε όλο της το σώμα. Η γιατρός έκανε το λάθος να αφήσει για λίγα λεπτά της ώρας το αυτοκίνητό της κοντά στο περίπτερο της 60χρονης ιδιοκτήτριας του περιπτέρου.
Η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου έχει δημιουργήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν φασαρία με πολίτες που σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους κοντά στο περίπτερό της, ενώ έχει καλέσει αρκετές φορές την αστυνομία για τον ίδιο λόγο.
Και οι δύο γυναίκες πάντως οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο, αφού η γιατρός υπέβαλε μήνυση για ξυλοδαρμό σε βάρος της ιδιοκτήτριας του περιπτέρου, ενώ η δεύτερη μήνυσε κι εκείνη με τη σειρά της τη γιατρό για εξύβριση. Μάλιστα, προσκόμισε στους αστυνομικούς το υλικό από κάμερα που έχει στην επιχείρησή της, το οποίο κατέγραψε την άγρια φασαρία ανάμεσα στις δύο γυναίκες.
Η 60χρονη γυναίκα υποστήριξε, μάλιστα, ότι η γιατρός της έκανε ζημιά στα πράγματά της αξίας 600 ευρώ, κάτι που η 40χρονη αρνείται κατηγορηματικά. Η 40χρονη γιατρός με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου κρατήθηκε από την Αστυνομία.
iraklioradio.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...