Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Μιχελογιαννάκης περί «ευθανασίας» του ΠΑΣΟΚ


Ο γιατρός και βουλευτής κ. Μιχελογιαννάκης έκανε  δήλωση περί «ευθανασίας» του ΠΑΣΟΚ:

Ως γιατρός και ως πολιτικός  που θέλει και σέβεται και  τα δύο, προτείνω ως πιο ενδεδειγμένη στάση την ευθανασία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μάλιστα χωρίς δωρεά οργάνων, εκτός βεβαίως αν η επιστήμη σήμερα μπορούσε να ξεχωρίσει τα όργανα του 1985.

Πιάστηκε με... ξένα όπλα και χιλιάδες κάλυκες 50χρονος Χανιώτης

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στον Αποκόρωνα Χανίων, από Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Αποκορώνου, 50χρονος ημεδαπός για... παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο αστυνομικών στο όχημα του 50χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό δίκαννο και τέσσερα (4) φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του από αστυνομικούς των Τ.Α.Ε. Αποκορώνου και Χανίων, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν:

ένα εύχρηστο πολεμικό τυφέκιο, ένα δίκαννο ιδιοκτησίας 22χρονης ημεδαπής, μια καραμπίνα ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού και 6.474 κάλυκες από πυροβόλα όπλα και 24 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
Οι ιδιοκτήτες των κυνηγετικών όπλων που τα παραχώρησαν στον συλληφθέντα, αναζητούνται. Σε βάρος του 50χρονου είχε επιβληθεί απαγορευτικό μέτρο κατοχής και χρήσης όπλων.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Βάμου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
prismanews.gr

Αιματηρό επεισόδιο σε σουβλατζίδικο στα Χανιά

Τρεις Γεωργιανούς, που μπήκαν σε σουβλατζίδικο και μαχαίρωσαν 24χρονο υπάλληλο, συνέλαβε η αστυνομία. Εκτός κινδύνου ο νεαρός

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σε σουβλατζίδικο στον Πλάτανο Κισσάμου Χανίων, με τρεις Γεωργιανούς να μπαίνουν τα ξημερώματα στο κατάστημα και να ακολουθεί συμπλοκή με τον ιδιοκτήτη και έναν υπάλληλο του.

Οι νεαροί Γεωργιανοί, ηλικίας ο ένας 30 ετών και άλλοι δύο 22, εμφανίστηκαν στο σουβλατζίδικο μεθυσμένοι και με διάθεση για καυγά. Ο 54χρονος ιδιοκτήτης και ο 24χρονος υπάλληλος του, κατάφεραν μετά κόπων να τους διώξουν αλλά ένας από αυτούς επέστρεψε και χτύπησε με μαχαίρι τον 24χρονο στην κοιλιά και στον θώρακα.

Ο άτυχος υπάλληλος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ότι η ζωή του δεν κινδύνευε ενώ η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τους αλλοδαπούς.



Πηγή: flashnews.gr

Ρέθυμνo: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο

Σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στο Ρέθυμνο, δύο άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την πρόσοψη κοσμηματοπωλείου, ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.


rethymnoguide.gr
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...