Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χανίων: Εκδήλωση αλληλεγγύης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αλληλεγγύης για την στήριξη, οικονομική και ηθική, των μαθητών του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χανίων, που διοργάνωσε η... Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χανίων, την Κυριακή 16/2/14, στο Νίππος Αποκορώνου. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της υπέροχης βραδιάς αγάπης και ιδιαίτερα τους μουσικούς που προσφέρθηκαν να μας διασκεδάσουν αφιλοκερδώς, το κατάστημα Ρεφρέν για την

Και οι μικροί διαδήλωσαν κατά των χημικών

Γέμισε από λιλιπούτειους «διαδηλωτές» σήμερα η πλατεία Ελευθερίας όπου  100 περίπου παιδάκια ηλικίας από 2 έως 5 ετών μαζί με τους γονείς τους και την Μαρίνα Πεπονάκη, υπεύθυνη νηπιακού κέντρου στο Ηράκλειο ένωσαν την φωνή τους με την Περιφέρεια και διαμαρτυρήθηκαν για την περιβαλλοντική απειλή από την δρομολογούμενη επιχείρηση καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας στη κλειστή Μεσόγειο Θάλασσα νοτιοδυτικά της Κρήτης.

Διεθνής έκκληση στον ΟΗΕ να μην καταστραφούν τα χημικά της Συρίας στη Μεσόγειο

Διεθνή έκκληση προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ακύρωση καταστροφής του χημικού οπλοστασίου της Συρίας στη Μεσόγειο, συνυπογράφουν περιβαλλοντικοί φορείς και επιστήμονες από 14 χώρες της ΕΕ.


Στην έκκληση, που συντάχθηκε με πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», εκφράζεται η ανησυχία «για τον κίνδυνο δηλητηρίασης της Μεσογείου», ανησυχία που οφείλεται «στους πιθανούς κινδύνους μιας τόσο περίπλοκης διαδικασίας καταστροφής που λαμβάνει χώρα πιλοτικά σε ασταθείς θαλάσσιες συνθήκες». Επίσης, υπογραμμίζεται ότι «υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η διαδικασία να οδηγήσει στην απελευθέρωση τόνων τοξικών αποβλήτων στη Μεσόγειο Θάλασσα, αποτελώντας μια σημαντική απειλή προς το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία». 

Στην Ολομέλεια ο «Ενιαίος Φορέας Εξωστρέφειας»


Εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας ο Λευτέρης Αυγενάκης Σήμερα Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014, στις 06:00μ.μ., ξεκινά η συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και
Ανταγωνιστικότητας, «Ενιαίος Φορέας Εξωστρέφειας» στην Ολομέλεια της Βουλής. Εισηγητής από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Ηράκλειο: Οι φόλες προκαλούν οργή και αγανάκτηση

Σε κατάσταση σοκ είναι πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων στο Ηράκλειο, αλλά και σε άλλες περιοχές του Νομού, καθώς είδαν τους τετράποδους φίλους τους να χάνονται από φόλες και δηλητήρια.


Άγνωστοι δράστες «χτυπούν» σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου, αλλά και εκτός αυτού, όπως, στη Χερσόνησο, στις Γούβες και στην Επισκοπή, δηλητηριάζοντας τα σκυλιά, είτε αυτά είναι αδέσποτα, είτε δεσποζόμενα.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης καλεί τον Υπουργό Οικονομικών στην Βουλή, για τα δυσβάσταχτα πρόστιμα

«Για το νέο πλαίσιο φορολογικών κυρώσεων όπως έχει διαμορφωθεί από 1-1-2014, το οποίο δυσκολεύει την λειτουργία της αγοράς και ταλαιπωρεί επαγγελματίες, λογιστές, φοροτέχνες και εφοριακούς», καλεί στην Βουλή, τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, με επίκαιρη ερώτησή του.


Όπως αναφέρει στην παρέμβαση του ο Λευτέρης Αυγενάκης, «το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα σε ένα έντονα μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, η αγορά υφίσταται ένα καταιγισμό διατάξεων φορολογικών κυρώσεων, οι οποίες ισχύουν από 1-1-2014 και προβλέπουν δυσβάσταχτα πρόστιμα.»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...