Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Μπλεγμένος και σε άλλη υπόθεση ο...φασαριόζος ληστής!

Είχε εμπλακεί και σε διάρρηξη αρτοποιείου τον περασμένο Γενάρη στο Ηράκλειο...

Το έψαξαν καλά το θέμα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και διαπίστωσαν ότι ο...φασαριόζος ληστής που "κατέβασε" στις αρχές της εβδομάδας την τζαμαρία σούπερ μάρκετ και άρχισε να γεμίζει το...καλάθι του με τρόφιμα κι άλλα είδη πρώτης ανάγκης, είχε εμπλακεί και σε μία ακόμη υπόθεση κλοπής.

Όπως προέκυψε λοιπόν από την προανάκριση, ο 44χρονος τον περασμένο Ιανουάριο είχε διαρρήξει κατάστημα- αρτοποιείο στο Ηράκλειο, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και άρπαξε από την ταμειακή μηχανή το ποσό των 200 ευρώ σε μετρητά.

Συνελήφθη γιατί "ψάρευε" πελάτες

"Ψάρευε" πελάτες ένας 29χρονος υπάλληλος ο οποίος συνελήφθη χθες στις 22:10 από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Χανίων στο Ενετικό λιμάνι.
Με το νεαρό συνελήφθη και ο 62χρονος ιδιόκτητης του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος

Κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Χανίων οι συλληφθέντες αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργείται προανάκριση.
http://www.flashnews.gr

Λειτουργούσαν "σφραγισμένα" καταστήματα στο Δήμο Χερσονήσου

Είχε σφραγίσει τα καταστήματα τους η Δημοτική Αρχή αλλά εκείνοι τα λειτουργούσαν κανονικά.

Τα δυο περιστατικά σημειώθηκαν χθες στα Μάλια και στις Γούβες του δήμου Χερσονήσου, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 37χρονης και 51χρονου οι οποίοι είχαν παραβιάσει τη σφράγιση αυτού που του είχε επιβληθεί από τη αρμόδια Δημοτική Αρχή, στην κάθε περίπτωση.
flashnews.gr

Κρήτη: Σεισμός την ταρακούνησε τα ξημερώματα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 03:21 τα ξημερώματα, στην θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Κρήτης, σύμφωνα με την εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 109 χλμ. νοτιοανατολικά του Ηρακλείου και 45 χλμ. νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...