Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ηράκλειο: Συγκλονίζει η μητέρα της 3χρονης Νεκταρίας που «έφυγε» νωρίς

Στις 6 Ιουλίου 2012 το blog giatinioanna.com φιλοξενεί την επιστολή της μητέρας της Νεκταρίας, ενώ το κοριτσάκι βρίσκεται ήδη για ένα μήνα στη ΜΕΘ Παίδων και δίνει τη δική της μάχη


Συγκλονίζει η επιστολή της μητέρας της μικρής Νεκταρίας που το βράδυ της Κυριακής έχασε τη μάχη για τη ζωή. Το τρίχρονο κορίτσι έπασχε από Νωτιαία Μυική Ατροφία (Spinal muscular atrophy).

Γιατρό ζητούν 5000 συνταξιούχοι και εν ενεργεία ασφαλισμένοι της ΔΕΗ στην Κρήτη

Στην παραχώρηση από έναν γιατρό και έναν διοικητικό υπάλληλο σε κάθε νομό της Κρήτης από τον ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι της ΔΕΗ, αναφέρεται ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης σε κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ιωάννη Βρούτση, διαβιβάζοντας επιστολή της Παγκρήτιας Ένωσης Συνταξιούχων ΔΕΗ.

Ρέθυμνο: Την “Κωμωδία” του Ν. Καζαντζάκη ανεβάζει η ομάδα “ΑΝΤΙΒΑΡΟ”

Κωμωδία. Αυτός είναι ο τίτλος του ιδιότυπου έργου του Νίκου Καζαντζάκη που ανεβάζει για πρώτη φορά στο Ρέθυμνο και στην Ελλάδα η θεατρική ομάδα με την ονομασία ΑΝΤΙΒΑΡΟ. 


Ιδρύθηκε το Μάη και ξεκίνησε πρόβες στις αρχές του Φθινοπώρου του 2013 πάνω στο περιφρονημένο από τη σκηνική πρακτική στην Ελλάδα έργο του Καζαντζάκη “Κωμωδία, τραγωδία μονόπρακτη” όπως είναι ο πλήρης τίτλος. Μετά από ένα διάστημα εντατικών δοκιμών βρίσκεται σε τροχιά παράστασης, η οποία και προγραμματίζεται για τις 5-9 Φεβρουαρίου 2014 στο Ρέθυμνο, στην αίθουσα του Θεατρικού Περίπλου.

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "Φάρος, για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, η υπαρ.654/2013 απόφαση του Πρωτοδικείου Χανίων"


Σε ΄ασκηση έφεσης , στην υπαρ 396/22-12-2011 απόφαση, που εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Χανίων προσέφυγαν αφενός ο ίδιος ο δανειολήπτης με την αιτιολογία ότι, επήλθε ουσιαστική μεταβολή των εισοδημάτων του (μείωση σύνταξης), αφετέρου μία εκ των πιστωτριών Τραπεζών, με την αιτιολογία της μη ειλεικρινούς δήλωσης ως προς το ύψος των εισοδημάτων, του δανειολήπτη.



Επί της ουσίας της υπόθεσης:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...