Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Κρήτη: Δάσκαλος καταγγέλλεται για κατήχηση υπέρ της Χρυσής Αυγής

Στο στόχαστρο της Αστυνομίας κι ένας εν ενεργεία Πυροσβέστης


Ένας δάσκαλος που υπηρετεί σε σχολείο του Δήμου Βιάννου και για τον οποίο έφτασαν καταγγελίες στην Αστυνομία πως έχει δημιουργήσει στην περιοχή ένα άτυπο... κατηχητικό σχολείο, στο οποίο μυεί τους νέους και τα παιδιά στην ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, βρέθηκε στο στόχαστρο της Αστυνομίας.

Η καταγγελία ήταν τόσο σοβαρή, που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, από την ηγεσία της ΕΛΑΣ. Έτσι σήμερα αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του δασκάλου, ωστόσο δεν βρέθηκε το παραμικρό που να συνδέει τον εκπαιδευτικό με την οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Πάντως, δεν είναι ο μόνος για τον οποίο υπάρχει... στενό μαρκάρισμα για ενεργή σχέση με το νεοναζιστικό μόρφωμα, από την τοπική ΕΛΑΣ. Και ένας εν ενεργεία πυροσβέστης, που φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, να είναι υπεύθυνος για την τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, στο Ηράκλειο, βρίσκεται υπό διακριτική παρακολούθηση, χωρίς πάντως να προκύπτουν κάποια αξιόποινα στοιχεία.

cretalive.gr

Το «Κάτι Ψήνεται» ταξιδεύει στα Χανιά

Η αγαπημένη συνήθεια της ζώνης των 8 συνεχίζεται με νέα επεισόδια! Το «Κάτι Ψήνεται» επέστρεψε για έκτη συνεχόμενη χρονιά, με νέα επεισόδια, νέες παρέες και νέες γευστικές προκλήσεις. 


Την εβδομάδα 30 Σεπτεμβρίου με 4 Οκτωβρίου, το «Κάτι Ψήνεται» ταξιδεύει στα Χανιά με τον Λευτέρη, την Ευαγγελία, τον Ανδρέα, τη Μαρία και τον Λεωνίδα.

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει ο Λευτέρης.

Η παρέα δίνει το πρώτο της ραντεβού στο σπίτι του 28χρονου Λευτέρη, αρτοποιός στο επάγγελμα, που είναι γνωστός και σαν «αγαπησιάρης». Θα πιάσουν τόπο οι.. πρόβες που έκανε για την βραδιά; Τα πιάτα του θα αρέσουν στους καλεσμένους;

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Ευαγγελία.

Η δεύτερη συνάντηση  της παρέας γίνεται στο σπίτι της Ευαγγελίας της… trendy. Η Ευαγγελία πιάνει τις κουτάλες σε ένα δείπνο ιδιαίτερο με άρωμα Κρήτης. Θα αποδειχτεί «αλανιάρα» μαγείρισσα όπως και το κοτόπουλο που θα ετοιμάσει;

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στην κουζίνα μπαίνει ο Ανδρέας.

Ο Ανδρέας από τη Βλαχερωνίτισσα σε… παραδοσιακές ασχολίες. Η κουζίνα του γέμισε με κέφι, το τραπέζι του όμως; Θα αρέσουν οι παραδοσιακές του επιλογές; Θα εντυπωσιάσει με τη γνήσια κρητική του κουζίνα;

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Μαρία.

Η Μαρία θα δώσει τη δική της μάχη ανάμεσα στο gourmet και το παραδοσιακό. Τι θα πουν οι καλεσμένοι της για το μενού που θα τους ετοιμάσει; Θα καταφέρει να υπερνικήσει τα… εμπόδια που θα βρεθούν μπροστά της;

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει  ο Λεωνίδας.

Η τελευταία βραδιά της  εβδομάδας του «Κάτι Ψήνεται» κλείνει με τον Λεωνίδα. Θα ευχαριστήσει τους καλεσμένους του με την επιλογή του να ετοιμάσει ένα μίνιμαλ και γκουρμέ μενού;

Ποιος από τους πέντε  θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει  το έπαθλο των €1500;

Όλες οι συνταγές, καθώς  και η βαθμολογία των διαγωνιζομένων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της  εκπομπής www.katipsinetai.gr.

«Κάτι Ψήνεται», γιατί τα καλύτερα φαγητά φτιάχνονται στο σπίτι!

Δέσμευση Υπουργού στον Κεφαλογιάννη για το Κολυμβητήριο και το Στάδιο Ηρακλείου Εισερχόμενα

Αμεση ήταν η ανταπόκριση του  Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού στο αίτημα του κ. Βουλευτή Ηρακλείου κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη για την βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών  του Κολυμβητήριου και του Σταδίου  Ελευθερίας στο Ηράκλειο. 


Τα θέματα που έθεσε  ο κ. Κεφαλογιάννης στον Υπουργό αφορούν τα αθλητικά κέντρα της πόλης του Ηρακλείου που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου  και συγκεκριμένα:

  1. Την άμεση ανάγκη για την αλλαγή του μηχανολογικού εξοπλισμού στο μηχανοστάσιο της ανοικτής πισίνας Ηρακλείου
  2. Τη χρηματοδότηση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του έργου της περιμετρικής περίφραξης του Σταδίου Ελευθερίας και τις συναφείς εργασίες που απαιτούνται
  3. Τη ανάγκη για βελτίωση του ταρτάν του στίβου του Σταδίου Ελευθερίας
  4. Την ανάγκη για άμεση πολεοδομική τακτοποίηση όλων τον εγκαταστάσεων του ΕΑΚΗ
  5. Την εξεύρεση λύσης για την εναλλακτική μορφή θέρμανσης του κολυμβητηρίου Ηρακλείου

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα δώσει λύση εξασφαλίζοντας τις αναγκαίες πιστώσεις για τα προβλήματα που απασχολούν το ΕΑΚΗ  γιατί όπως ανέφερε δεν μπορεί μια πολυπληθής πόλη όπως το Ηράκλειο να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα στις αθλητικές του υποδομές.
Ηδη κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού επισκέφτηκε τους χώρους της μονάδας προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης των συγκεκριμένων έργων. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...