Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

''ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΕΙΟ'': Πέντε χρόνια τώρα κάνουν μάθημα σε "λυόμενα κουτιά" - Φτάνει πια

Πέντε χρόνια τώρα κάνουν μάθημα σε "λυόμενα κουτιά", όπως τα χαρακτηρίζουν, κάτω από συνθήκες που δυσχεραίνουν την εκπαιδευτική διαδικασία.


"Πέντε χρόνια τώρα το σχολείο πλημμυρίζει με την πρώτη βροχή με αποτέλεσμα να προκαλούνται ζημίες σε υπολογιστές και άλλο εξοπλισμό.

Πέντε χρόνια τώρα "έχουμε πάνω από το κεφάλι μας ένα ετοιμόρροπο κτίριο (κίνδυνο-θάνατο) , ενώ εμείς κάνουμε μάθημα στην άκρη των ενετικών τειχών.

Ολο το σχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια

Σε εφαρμογή τίθεται από την άνοιξη το σχέδιο κυβέρνησης και τραπεζών για τις γενναίες ρυθμίσεις των «κόκκινων» δανείων νοικοκυριών κι επιχειρήσεων...


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Εθνους», στη διάρκεια της χθεσινής πρώτης επίσημης συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, οι εκπρόσωποι της Τράπεζας της Ελλάδος και των τραπεζών εξέφρασαν την εκτίμηση πως σε δύο μήνες, γύρω στον Απρίλιο, εφόσον έχουν ολοκληρωθεί και οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, θα είναι σε θέση να δέχονται ακόμη και αιτήσεις για ρυθμίσεις δανείων. Το σχέδιο κυβέρνησης και τραπεζών βασίζεται σε τρεις πυλώνες:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...