Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΑΝΕΚ SUPERFAST : Εντυπωσιακή Εκδήλωση στο OLYMPIC CHAMPION

"Superfast V" of Superfast Ferries i...Image via WikipediaΜε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, που διοργάνωσε η ΑΝΕΚ LINES με αφορμή τη συνεργασία της με την Attica Group, για τους τουριστικούς πράκτορες, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στο Ηράκλειο, στο πλοίο “OLYMPIC CHAMPION”.

O κ. Χαράλαμπος Σαλβαράκης, Σύμβουλος Διοίκησης της ANEK LINES, αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η υγιής ανάπτυξη της επιβατηγού ναυτιλίας αποτελεί την αποτελεσματικότερη θωράκιση των νησιών μας”. Στο ερώτημα δε, αν ο κλάδος της ακτοπλοΐας θα εξακολουθήσει να είναι βιώσιμος ο κος Σαλβαράκης ανέφερε ότι “o πρωταγωνιστικός ρόλος δύο εταιρειών της ΑΝΕΚ LINES και της SUPERFAST FERRIES, που για σειρά ετών έχουν αποδείξει ότι πραγματικά λαμβάνουν τα μηνύματα των καιρών και τα αξιολογούν κατάλληλα, τις οδήγησε σε συνεργασία στις γραμμές Πάτρα – Ανκόνα και Πειραιά – Ηράκλειο. Μια συνεργασία που στόχο έχει το όφελος του επιβάτη και του τόπου.”

Η Διευθύντρια Marketing της ΑΝΕΚ, κα Ειρήνα Σίμου υποδέχεται το ανθρώπινο δυναμικό του Παλαιολόγος TraveL
Ο Σύμβουλος ΑΝΕΚ LINES, κ. Χ. Σαλβαράκης
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο κ. Πέτρος Βέττας, Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Group, ο κ. Γιάννης Σ. Βαρδινογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της ANEK LINES, καθώς & κορυφαία στελέχη των δύο εταιρειών.

Οι περισσότεροι από 150 τουριστικοί πράκτορες, που συμμετείχαν στην εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις υπερσύγχρονες και πολυτελείς εγκαταστάσεις του OLYMPIC CHAMPION.

Το OLYMPIC CHAMPION είναι ένα νεότευκτο, υπερσύγχρονο πολυτελές πλοίο με δυνατότητα μεταφοράς 1.850 επιβατών, 670 ΙΧ οχημάτων και ταχύτητα 30 κόμβων και δραστηριοποιείται ήδη στη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς, σε συνδυασμό με το επίσης υπερσύγχρονο SUPERFAST XII.

Οι παριστάμενοι, αφού απόλαυσαν ένα πλούσιο buffet με εκλεκτά εδέσματα, έλαβαν κατά την αναχώρησή τους καλαίσθητα, συμβολικά δώρα και των δύο εταιρειών.

Η συνεργασία της ΑΝΕΚ LINES & της SUPERFAST FERRIES αναβαθμίζει περαιτέρω την ποιότητα ταξιδιών της πολυσύχναστης γραμμής, καθώς δίνει τη δυνατότητα για εκτέλεση μέχρι και τεσσάρων δρομολογίων ημερησίως.

ΑΝΕΚ SUPERFAST : Ταξιδεύουμε παρέα


Enhanced by Zemanta

ΡΕΘΥΜΝΟ: Έκρυβε τα ναρκωτικά στα .. απόκρυφά του!


Έκρυβε τα ναρκωτικά στο... μόριό του!Ένας 19χρονος αλλοδαπός νόμιζε πως θα καταφέρει να περάσει από τον έλεγχο των αστυνομικών έχοντας κρυμμένα τα ναρκωτικά στα «απόκρυφα» σημεία του. 

Η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός ήταν αρκετά εφευρετικός αλλά όχι πιο έξυπνος από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ρεθύμνου που ανακάλυψαν την «κρυψώνα» του και τον συνέλαβαν.

Οι αστυνομικοί ήταν καλά ενημερωμένοι για το 19χρονο, κι έτσι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο νεαρό, βρήκαν και κατέσχεσαν 4.2 γρ. ινδικής κάνναβης, μέσα σε νάιλον σακούλα, που έκρυβε επιμελώς στα… γεννητικά του όργανα.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, την παραπάνω ποσότητα προμηθεύτηκε ο 19χρονος, λίγη ώρα νωρίτερα από 26χρονο έναντι 20 ευρώ. 
 
Η κάνναβη κατασχέθηκε, ο 19χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

VIDEO: Τις αλλαγές στην υγεία στην Κρήτη ανακοίνωσε από τα Χανιά ο Α. Λοβέρδος

Τις αλλαγές στην δημόσια υγεία στην Κρήτη ο κ. Λοβέρδος, ανακοίνωσε από τα Χανιά όπου ευρίσκεται για ολιγοήμερη ανάπαυση, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος...

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις τελικές προτάσεις του υπουργείου Υγείας :
Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και το Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων Χανίων θα έχουν κοινή διοίκηση και κοινό διοικητικό συμβούλιο.

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου δεν υπάρχει καμία αλλαγή.

Στο Ηράκλειο, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο και το Βενιζέλειο Νοσοκομείο θα έχουν κοινή διοίκηση, αλλά ξεχωριστές επιστημονικές επιτροπές.
Στο Λασίθι, το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου διοικητικά παραμένει χωρίς αλλαγή, αλλά τα υπόλοιπα νοσοκομεία Σητείας, Νεαπόλεως και Ιεράπετρας , αποκτούν ενιαία διοίκηση.

Επίσης χαρακτήρισε ψεύτες όσους διέδιδαν ότι θα κλείσουν Κέντρα Υγείας στο νησί καθώς όπως είπε θα παραμείνουν όλα ως έχουν.
Όπως είπε στόχος του υπουργείου είναι ο δημόσιος διάλογος με τις τελικές προτάσεις να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Ιουλίου, προκειμένου τότε να κατατεθεί το νομοσχέδιο στην Βουλή.

Επίσης ο κ. Λοβέρδος αναγνώρισε ότι υπάρχει πρόβλημα από την έλλειψη νοσηλευτών και στο Νοσοκομείο Χανίων , αλλά σημείωσε ότι από το υπουργείο Εσωτερικών έχουν εγκριθεί μόλις 1114 προσλήψεις πανελλαδικά, και δεσμεύτηκε πως θα κάνει ότι μπορεί για να αμβλυνθεί το πρόβλημα για τα Χανιά.

Σημείωσε επίσης κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία πρόσληψη γιατρού στα νοσοκομεία μεγάλων πόλεων καθώς εκεί υπάρχει πλεόνασμα, και επεσήμανε ότι σε όποιο από αυτά τα μεγάλα νοσοκομεία ζητούν πρόσληψη γιατρού, θα ζητάει το υπουργείο την ανάλογη αποδέσμευση.

Ακολουθεί video με τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας κ.Λοβέρδου για τις προτάσεις σε ότι αφορά στην νοσοκομειακή περίθαλψη στην Κρήτη
<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RHcGEz74NS4?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/RHcGEz74NS4?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></object>

Κατεδαφίζεται το παλιό νοσοκομείο Χανίων

Επίσης ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε την χορήγηση 500.000 ευρώ απο την ΔΕΠΑΝΟΜ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, για την κατεδάφιση του παλιού νοσοκομείου Χανίων καθώς και τη δημιουργία πάρκου αλλά και κέντρου υγείας "αστικού τύπου" στη θέση του παλιού Νοσοκομείου με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Απο την πλευρά του ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης ευχαρίστησε τον κ.Λοβέρδο αναφερόμενος και στην καλή συνεργασία του δήμου με το υπουργείο και δεσμευόμενος πως θα προχωρήσουν οι διαδικασίες με ταχύτατους ρυθμούς.

<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zI3NApwRQCo?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/zI3NApwRQCo?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></object>

Αθλητικό πάρκο υγείας

Στην συνέντευξη παρευρίσκετο και ο Ειδικός Γραμματέας του υπ.Υγείας για θέματα διατροφής και αθλητισμού και πρώην μπασκετμπολίστας κ.Κώστας Παταβούκας, ο οποίος αναφερόμενος στην προώθηση προγραμμάτων πρόληψης της υγείας μέσω της Ελληνικής διατροφής (για την οποία είπε πως έχει ως βάση την Κρητική διατροφή) και του αθλητισμού, ανακοίνωσε πως απο τον Σεπτέμβριο και σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων θα λειτουργήσει στα Χανιά "αθλητικό πάρκο υγείας".

Όπως διευκρίνισε ο κ.Παταβούκας, ο δήμος Χανίων θα προτείνει έναν ελεύθερο χώρο όπου θα τοποθετηθούν αθλητικά όργανα γυμναστικής προσβάσιμα σε όλους τους πολίτες.

Flashnews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...