Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Συναγερμός για τη διάσωση 43χρονου δύτη

Σε ειδικό θάλαμο αποσυμπίεσης στα Χανιά μεταφέρεται 43χρονος αυτοδύτης που παρουσίασε πρόβλημα στην διάρκεια βουτιάς αργά το απόγευμα, σε Καταδυτικό Κέντρο  στην θαλάσσια περιοχή του Μονοναύτη , στο Ηράκλειο.

Ο άνδρας, για άγνωστους λόγους αισθάνθηκε αδιαθεσία και αμεσα σήμανε συναγερμός , τόσο στο ΕΚΑΒ όσο και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρησης, προκειμένου να γίνει χωρίς πρόβλημα η μεταφορά του στο Νοσοκομείο, καθώς , σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρχε άμεσος κίνδυνος για την λειτουργία των νεφρών του, σε πρώτη φαση, ενώ αντιμετώπιζε και πιθανότητα εμβολής.

Ο 43χρονος μεταφέρεται σε Ειδικό Θάλαμο Αποσυμπίεσης, στο Ναυτικό Νοσοκομείο της Σούδας, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά ελεγχόμενη .


cretalive.gr

Πίνουν και οδηγούν οι Ηρακλειώτες

Σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε 484 οδηγούς οχημάτων στο Ηράκλειο, βεβαιώθηκαν 54 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας εκ των οποίων οι 25 ήταν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Όπως γράφει το flashnews.gr σε αντίστοιχους ελέγχους τους περασμένους μήνες οι παραβάσεις για οδήγηση υπο την επήρεια αλκοόλ, ήταν κατα πολύ λιγότερες.

Η ραγδαία αύξησή τους εκτιμάται πως οφείλεται στις "νυχτερινές" εξόδους του καλοκαιριού, κάτι που αυξάνει κατα πολύ και τον κίνδυνο πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Αφιέρωμα στα «καυτά» σορτσάκια (PHOTOS)

 Το γυναικείο αξεσουάρ που κάνει τις γυναίκες να αναδεικνύουν τα οπίσθιά τους και να προκαλούν

Μαζέψαμε τα περισσότερα διάσημα «καυτά» σορτς του διαδικτύου, γιατί αυτό το γυναικείο αξεσουάρ είναι που κάνει τις γυναίκες να αναδεικνύουν τα οπίσθιά τους και να προκαλούν.

Θα βαρεθείτε να κάνετε κλικ αφού είναι ένα από τα μεγαλύτερα αφιερώματα σε γυναικεία σορτς που κάνουν τους άντρες να μην ξεκολλάνε τα μάτια από πάνω του!!

Ακόμη και μια «άσχημη» κοινώς μπάζο να είναι η «γκόμενα», το σορτς είναι το κόλπο τους για να μην περνάει απαρατήρητη!!

Απολαύστε  11φωτο για όλα τα γούστα.. και κάντε κανένα like για να επιβραβεύσετε τον κόπο μας.. 

Είναι τα παιδικά κατάλοιπα που μας άφησε η Daisy Dukes που η ενδυματολογική της επιλογή άφησε εποχή... για τα μεγάλα αγόρια της παρέας!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 11 ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ "ΚΑΥΤΑ" ΣΟΡΤΣ

Πυρκαγιά κοντά στο Αρκαλοχώρι

Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Σκινιάς κοντά στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης

Δύσκολη χαρακτηρίζεται η φωτιά στην Κρήτη καθώς η πυρκαγιά είναι σε δύσβατο σημείο και δεν είναι εύκολη η πρόσβαση των πυροσβεστών.

"Βουτιά" στο κενό για μία 42χρονη στο Ηράκλειο

Σε ατύχημα, όπως φαίνεται, οφείλεται ο τραυματισμός από πτώση μιας 42χρονης γυναίκας σήμερα το πρωί στην περιοχή Παπά Τίτου Μετόχι.

 

Όπως γράφει το cretalive.gr αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της γυναίκας που υπέστη κακώσεις και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Ηράκλειο: Ένοπλη ληστεία με δύο τραυματίες

Ένοπλη ληστεία με δύο ελαφρά τραυματίες και ένα εκ των δύο δραστών να συλλαμβάνεται έγινε σήμερα λίγο πριν τις 10 το πρωί σε εργαστήριο χρυσοχοΐας στην οδό Μονής Αρετίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, την ώρα που σε αυτό ήσαν ο ιδιοκτήτης και ένας πελάτης.

Οι δύο ένοπλοι τους κτύπησαν και απέσπασαν κοσμήματα άγνωστης αξίας και στη συνέχεια επιχείρησαν να τραπούν σε φυγή. Ωστόσο, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν πέταξαν τα κοσμήματα στο δρόμο. Τον έναν εκ των δύο δραστών ακινητοποίησε και παρέδωσε στην Αστυνομία γείτονας ενώ ακολούθησε καταδίωξη του ετέρου από την Αστυνομία.

Ο συλληφθείς είναι τσιγγάνος 33 χρονών ο οποίος μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο συνεργός του που αναζητείται είναι υπήκοος Αλβανίας.

Οκτώ συλλήψεις για παραβάσεις καταστημάτων στη Χερσόνησο

Σε ελέγχους που πραγματοποίησαν Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής Χερσονήσου, συνελήφθησαν...
πέντε Έλληνες ηλικίας 48, 27, 29, 21, 24 ετών και τρεις αλλοδαποί ηλικίας 19, 29 και 41 ετών, για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι συλλήψεις για τέτοιου είδους περιπτώσεις αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στην Χερσόνησο και τα Μάλια, αφού όπως φαίνεται δεν τηρούνται οι κανόνες λειτουργίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
flashnews.gr

Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα σε καροτσάκι και την έριξε στο χαντάκι

Περιπέτεια έζησε νωρίς το βράδυ μια 55χρονη γυναίκα που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.


Σύμφωνα με το flashnews.gr η 55χρονη ενώ κινούνταν με το αναπηρικό της αμαξίδιο στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου, στο ύψος περίπου του Καρτερού περί της 20:00 η ώρα, παρασύρθηκε από Ι.Χ αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πέσει σε χαντάκι.

Σαν από θαύμα όμως δεν τραυματίστηκε σοβαρά ωστόσο χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την 55χρονη στο ΠΑΓΝΗ για την παροχή πρώτων βοηθειών

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...