Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ιεράπετρας καλεί στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ τη Δευτέρα 29/7


Η Ένωση Γονέων στηρίζει το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29/7/2013 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας από την Ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα.

Το σαρωτικό κύμα απολύσεων-διαθεσιμότητας-κινητικότητας εκπαιδευτικών, σχολικών φυλάκων, δημοτικών αστυνομικών ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού όχι μόνο μας συγκλονίζει αλλά πολύ περισσότερο μας τρομάζει.

Οι απαιτήσεις της τρόικας είναι ατελείωτες . Σήμερα φεύγουν αυτοί αύριο θα φύγουν άλλοι. Η σφαγή δεν θα γίνει μόνο στον δημόσιο τομέα αλλά και στον ιδιωτικό.

Σε προηγούμενη ανακοίνωση μας είχαμε αναφερθεί για την απόλυση των εκπαιδευτικών και των σχολικών φυλάκων αναφέραμε: Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω στόχος του συστήματος είναι το σχολείο και η μάθηση. Αμόρφωτους και αδαείς πολίτες θέλουν να έχουν τα κράτη. Άρα η απομάκρυνση των δημοσίων υπαλλήλων ξεκινάει από το χώρο της εκπαίδευσης.

Η σφαγή των μόνιμων εκπαιδευτικών και η μη πρόσληψη αναπληρωτών επιτείνει την αποδόμηση της παιδείας η οποία σύμφωνα με της <<συνταγές>> πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί και να περάσει στα χέρια πολυεθνικών οι οποίες θα διδάσκουν μαθήματα που θα μορφώνουν νέους και θα είναι γρανάζια της μηχανής τους για συγκεκριμένο σκοπό , αμφίρροπης διάρκειας και προφανώς κενούς πνεύματος και κριτικής αντίληψης.




Ο στόχος λοιπόν της αποδόμησης του κράτους προχωράει και στο δεύτερο μέρος του δίπολου της ευνομούμενης κοινωνίας την υγεία.

Με διαδικασίες άλογες και αστραπιαίες κλείνουν η συγχωνεύουν νοσοκομεία. Αφαιρούν αγαθό της παιδείας και το δικαίωμα της υγείας.

Τρανταχτό παράδειγμα το νοσοκομείο της πόλης μας καθώς ύστερα και από τις <<τελευταίες παρεμβάσεις>> , η παθολογική κλινική θα παραμένει κλειστή για 11 μέρες τον μήνα.

Δεν θα επεκταθούμε στο θέμα του νοσοκομείου μας και στην πλήρη λειτουργία του , διότι έχει χυθεί πολύ μελάνι γι’ αυτό .

Αναρωτιόμαστε όμως τελικά. Ως πότε οι 300 της Βουλής θα παίζουν παιχνίδια σε βάρος του λαού? Ως πότε θα δεχόμαστε να κυβερνούμαστε από τα ιερά τέρατα της παγκόσμιας οικονομίας , που αδημονούν να θυσιάσουν ανθρώπους στο βωμό του Θεού του χρήματος?

Αναλογιζόμενοι αυτά που θα έρθουν καλούμε τους συμπολίτες μας σε εγρήγορση , καλούμε τον κάθε άνθρωπο να δώσει την δική του μάχη όπου μπορεί.

Τα περιθώρια για τους περισσότερους από μας στενεύουν. Να ανταποκριθούμε όλοι στον αγώνα που έρχεται μπροστά μας. Το ποτάμι της απογοήτευσης έχει ξεχειλίσει. Προχωράμε στον αγώνα ανένταχτοι από μικροκομματικές ιδεολογίες.

Απαιτούμε:

Την άμεση επαναλειτουργία της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας όλο το μήνα.

Αυτοδιοίκητο, επαρκώς χρηματοδοτούμενο από τον κρατικό προϋπολογισμό Δημόσιο και Δωρεάν Νοσοκομείο για όλους.

Πρόσληψη όλου του απαιτούμενου προσωπικού και πλήρη λειτουργία όλων των κλινικών του Νοσοκομείου μας.

Επιστροφή όλων των υπηρεσιών στην πόλη μας.

Μόνιμη παραμονή του ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης

-ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ!
-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

Ο Πρόεδρος
Ορφανουδάκης Κων/νος


Ο Γραμματέας
Ψαρουδάκης Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...