Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

68 σεισμοί σε 34 ώρες στο τρίγωνο Σαντορίνη, Κρήτη, Ρόδος

Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μια έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή του Νοτιοανατολικού Αιγαίου και συγκεκριμένα ανάμεσα στην Σαντορίνη, Κρήτη και Ρόδο.

Μόλις τις τελευταίες 34 ώρες έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 68 καταγεγραμμένοι σεισμοί 


Η  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Μιχελογιαννάκης: Νοθευμένο μέλι από τη.. Κίνα απειλή για τους παραγωγούς"

Επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Κώστα Σκανδαλίδη, απέστειλε ο βουλευτής Ηρακλείου Ιωάννης Δ. Μιχελογιαννάκης, σχετικά με την προστασία του Κρητικού Μελιού.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:

"Ένα από τα εκλεκτά  προϊόντα της Κρήτης το οποίο αντιμετωπίζει  τεράστια προβλήματα στην διάθεση του, είναι το Κρητικό Μέλι. Οι νοθείες, η παραπλανητική διάθεση του σε τυποποιημένες παρτίδες οι οποίες μπορεί να έρχονται ακόμα και από την Κίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» στις 27 Ιανουαρίου, αποτελούν την μεγάλη πληγή για το εκλεκτό προϊόν της Κρήτης.
Κύριε Υπουργέ,
Επειδή  το πάγιο αίτημα των  Κρητικών μελισσοκόμων, να γίνει το μέλι της Κρήτης προϊόν Ονομασίας Προέλευσης, είναι μόνο το πρώτο  βήμα για την αντιμετώπιση του προβλήματος, σας ζητώ να προβείτε στις απαραίτητες  εκείνες ενέργειες  ώστε το Κρητικό Μέλι να κατακτήσει την θέση που του αξίζει τόσο στην εγχώρια  αγορά όσο και στο εξωτερικό".

Μαφιόζικη εκτέλεση 25χρονου κτηνοτρόφου έξω από τα Χανιά


Tου έστησαν καρτέρι θανάτου και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ αδειάζοντας στο κορμί του όλο τους το μίσος. 

Το σώμα του 25χρονου θύματος βρέθηκε διάτρητο από 13 σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητο του

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στην "κατάψυξη" όλη χώρα...

Χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια θα σημειωθούν σήμερα σχεδόν σε όλη τη χώρα, που τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην «κατάψυξη». 

Μάλιστα την Πέμπτη, τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν πολλά προβλήματα στα οδικά δίκτυα στην Βόρεια Ελλάδα αλλά και την Πελοπόννησο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...