Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τον έπιασαν μισή ωρα μετά την ληστεία

Συνελήφθη, το πρωί, μισή ώρα περίπου μετά τη ληστεία που διέπραξε, 36χρoνος ο οποίος, είχε εισβάλει σε Υποκατάστημα Τράπεζας που βρίσκεται εντός Νοσοκομείου και με την χρήση όπλου αφαίρεσε το ποσό των (10.000) ευρώ.

Ύστερα από άμεση κινητοποίηση της Αστυνομικών Αρχών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και συνελήφθη σε κοντινή απόσταση από την Τράπεζα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν το χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει και το όπλο που χρησιμοποίησε για τη ληστεία.

Γαύδος: Με υπουργική απόφαση λήγει ο αποκλεισμός του νησιού

To νησί εδώ και 15 μέρες, ήταν χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση...

Από το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Σαμαριά» της εταιρείας ΑΝΕΝΔΥΚ θα εξυπηρείται τέσσερις φορές την εβδομάδα με την υπόλοιπη Κρήτη η ακριτική Γαύδος, η οποία εδώ και 15 ημέρες ήταν χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Συγκεκριμένα, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη το συγκεκριμένο πλοίο θα πραγματοποιεί δρομολόγιο από Γαύδο για Χώρα Σφακίων και κάθε Δευτέρα και Τρίτη από Γαύδο για Παλαιοχώρα.

Σχετική απόφαση για τη δρομολόγηση του πλοίου, μετά και την προκήρυξη σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας νέας δρομολογιακής περιόδου, υπέγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοΐδης, η οποία θα αναρτηθεί τις προσεχείς ημέρες και στο «Διαύγεια».

Σημειώνεται ότι στις 31 Οκτωβρίου έλειξε η σύμβαση του πλοίου «Neptune» της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ΑΝΕΝΔΥΚ, ενώ το οχηματαγωγό «Δασκαλογιάννης» της ίδιας εταιρείας δεν μπορούσε να παραλάβει επιβάτες παρά μόνο οχήματα. Επίσης, το πλοίο «Γαυδοστάρ» ήταν μόνο επιβατηγό. Η νέα σύμβαση προέβλεπε ένα πλοίο επιβατηγό οχηματαγωγό ή δύο πλοία, ένα επιβατηγό και ένα οχηματαγωγό.

ΣΟΚ: Κόβουν το ρεύμα σε 70 σπίτια κάθε μέρα στο Ηράκλειο!

Σε εμπόλεμη ζώνη έχει μετατραπεί το τελευταίο διαστημα το Ηράκλειο, με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ να έρχονται σε επαφή με εξαγριωμένους πολίτες!

Το γεγονός ότι τα κλιμάκια της ΔΕΗ στο Ηράκλειο προχωρουν σε περίπου 70 διακοπές ρεύματος την ημέρα έχει οδηγήσει την τοπική κοινωνία στα άκρα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που πολίτες έχουν έρθει στα χέρια με τους εργαζόμενους, οι οποίοι, προσπαθούν - όσο σκληρό κι αν ακούγεται- να κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται για να επιβιώσουν.
Ομάδες περιφρούρησης
H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μιχελογιαννάκης: Στηρίζω το μεταβατικό σχήμα - Οι ενστάσεις μου για συγκυβέρνηση με ακραίους ιδεολογικούς χώρους

Είναι αλήθεια  ότι την τελευταία διετία έγιναν σημαντικές προσπάθειες αναμόρφωσης και μεταρρύθμισης του ελληνικού κράτους.
Είναι αλήθεια  ότι την τελευταία διετία υπήρξαν  σημαντικές καθυστερήσεις, λάθη και παραλήψεις, που δημιούργησαν σύγχυση στον ελληνικό λαό, όσο αφόρα τη σκοπιμότητά μας.
Είναι αλήθεια  ότι το δυσβάστακτο χρέος και τα ελλείμματα που κληρονομήσαμε την τελευταία 12ετία, σε συνδυασμό με τη διεθνή κρίση και την ευρωπαϊκή ατολμία να πετύχει πραγματική ευρωπαϊκή ενοποίηση, δημιούργησαν τις συνθήκες σκληρών και δυσβάστακτων μέτρων, στραγγίζοντας τους ιδίους και τους ιδίους, με αποτέλεσμα να φτάσουμε από τη δυνατότητα του ζειν ή ευ ζειν στη δυνατότητα του επιζείν.
Είναι αλήθεια  ότι υπήρξε τεράστια αγανάκτηση του κόσμου, η οποία δημιούργησε τεράστια δυσπιστία απέναντι στο πολιτικό σύστημα και που εκφράστηκε εις βάρος θεσμών και σύμβολων, με αποκορύφωμα την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Είναι αλήθεια  ότι αν είχαν από την αρχή παρθεί μέτρα για επιστροφή του κλεμμένου πλούτου, για την πάταξη της φοροδιαφυγής (14.000 άτομα χρωστούν 37 δις), για τις ευθύνες του τραπεζικού συστήματος, για τις ευθύνες του γκρίζου τοπίου των ΜΜΕ και του κάθε είδους λαθρεμπορίου, γι αυτούς που επένδυαν στην επιστροφή στη δραχμή, γι αυτούς που επένδυαν στη χρεοκοπία του ευρώ, για το αίσθημα δίκαιου με κυρώσεις σε αυτούς που έκλεψαν, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...