Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ομάδα Νορβηγών τη Δευτέρα στα Χανιά για τον 62χρονο Terje Reppen

Ομάδα Νορβηγών θα βρίσκεται αύριο στα Χανιά προκειμένου να ερευνήσει για τον 62χρονο Terje Reppen, επισκέπτη από τη Νορβηγία που αγνοείται εδώ και... 10 ημέρες όταν αποπειράθηκε μόνος του να διασχίσει το μονοπάτι Ε4 μεταξύ Σούγιας και Παλαιόχωρας.

Η ομάδα των Νορβηγών που πάντως δεν θα εκπροσωπούν αρχές της χώρας, θα έχει αύριο συνάντηση με τις αστυνομικές αρχές των Χανίων και ενδεχομένως να επιχειρήσει κάποιες έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος 62χρονος Terje Reppen, το πρωί της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου, , ξεκίνησε πεζός να πάει στη Παλαιόχωρα από τη Σούγια, για να επιστρέψει με το καραβάκι στο σημείο αναχώρησης του. Όμως δεν έφθασε ποτέ στην προορισμό του με αποτέλεσμα να έχει στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του στην ευρύτερη περιοχή.

Η σύζυγος του 62χρονου Νορβηγού ειδοποίησε το βράδυ της Κυριακής το αστυνομικό τμήμα Καντάνου ότι τα ίχνη του αγαπημένου της προσώπου αγνοούνται και εκτοτε έχει ξεκινήσει μια γιγαντιαία επιχειρηση για τον εντοπισμό του με τη συμμετοχή αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων και των ΤΑΕ ενώ έχει κινητοποιηθεί και το τμήμα ΠΣΕΑ της Αντιπεριφέρειας Χανίων, ο Ερυθρός Σταυρός, καθώς και εθελοντές που γνωρίζουν τη δύσβατη περιοχή.

Η άφιξη στρατιωτικού ελικοπτέρου που απογειώθηκε από το Ηράκλειο για να μετέχει στις έρευνες δημιούργησε ελπίδες ότι ο Νορβηγός θα εντοπιστεί, οι οποίες ωστόσο αποδείχτηκαν φρούδες.
flashnews.gr

Λασίθι: Η λαχτάρα του να αποδράσει μεγάλη αλλά δεν τον βοήθησε και η... τύχη

Ο λόγος για έναν 28χρονο Έλληνα κρατούμενο ο οποίος μεταφέρθηκε για εξετάσεις από το Λασίθι στο ΠΑΓΝΗ κι εκμεταλλευόμενος τη χαλαρότητα των αστυνομικών που τον φυλούσαν, κατάφερε να αποδράσει..."τρυπώνοντας" στην ψευδοροφή της τουαλέτας και από εκεί βγήκε στο μπαλκόνι ενώ, ακολούθως, κατέβηκε από την... υδροροή!

Ο νεαρός άνδρας που κρατείται για υποθέσεις κλοπών δεν κατάφερε να πάει μακριά.

Συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα κοντά στο εργοστάσιο Γιαννούλης καθώς η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση και με την καθοριστική συνδρομή δύναμης της ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη και πάλι...

cretalive

Λινοπεράματα Μαλεβιζίου: Είχε κρύψει 306 γραμμ. κοκαίνης ακόμη και μέσα σε υδροροή εκκλησίας

Μέσα και σε υδροροή εκκλησίας είχε κρύψει σακουλάκια με κοκαίνη ένας 34χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στα Λινοπεράματα του Δήμου Μαλεβιζίου Ηρακλείου, έχοντας στην κατοχή του 306 γραμμάρια κοκαίνης, ποσότητα τεράστια για τα δεδομένα της αγοράς ναρκωτικών στην Κρήτη.

Ειδικότερα, μετά απο πληροφορίες στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου ότι ο 34χρονος, κατέχει και διακινεί ποσότητες κοκαΐνης στην πόλη του Ηρακλείου, ο 34χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Σε έρευνα που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

• τριάντα (30) νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους (24) γραμμαρίων,
• το χρηματικό ποσό των χιλίων τετρακοσίων ογδόντα ευρώ (1.480) ευρώ και
• ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην περιοχή, βρέθηκαν μέσα σε κτίσμα και σε διάφορα σημεία, τα οποία χρησιμοποιούσε σαν χώρους προσωρινής αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών (καβάτζες) και κατασχέθηκαν:

• μια ποσότητα κοκαΐνης σε μονωτική ταινία μικτού βάρους (213) γραμμαρίων,
• μια νάιλον συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης μικτού βάρους (48) γραμμαρίων,
• είκοσι έξι (26) νάιλον συσκευασίες, με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους (20,8) γραμμαρίων και
• μια εύχρηστη ζυγαριά ακριβείας.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου δεν βρέθηκαν ναρκωτικά.

Κατασχέθηκε επίσης η δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.
flashnews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...