Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Μοίρες¨Κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της


Τραγωδία σημειώθηκε αργά το απόγευμα στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού, όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα απανθρακώθηκε μέσα στο σπίτι της.

Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία περίπου στις 4.00 το απόγευμα και άμεσα κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα με 5 άνδρες, που κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες περίπου 3 ώρες αργότερα. Ωστόσο για την άτυχη 90χρονη ήταν, όπως διαπιστώθηκε ήδη πολύ αργά.

Ηράκλειο: Τίμησαν το έθιμο... και με το παραπάνω!


Όχι απλά τίμησαν το έθιμο της Τσικνοπέμπτης στο Ηράκλειο αλλά του έδωσαν και κατάλαβε!
Και μπορεί το τσίκνισμα να μην είχε φέτος την τιμητική του, ο δήμος Ηρακλείου λόγω κρίσης και ελλείψει χορηγών δεν τσίκνισε, αλλά όταν υπάρχει όρεξη μπορεί ακόμα και το "νηστικό αρκούδι" να χορέψει!


Οι περισσότεροι αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες και την «άδεια τσέπη», δημιούργησαν, βάφτηκαν, μασκαρεύτηκαν και βγήκαν στους δρόμους.

Κρίση - ξεκρίση ο «λαός» του Ηρακλείου απέδειξε ότι ως «μασκαράς» - με την καλή έννοια - στέκεται όρθιος.

Ακόμα και όσοι δεν είχαν όρεξη παρασύρθηκαν, είτε από την παρέα είτε από παιδιά τους.




Ακόμα και αυτοί που δεν ικανοποίησαν «το στομάχι» το «πνεύμα» δεν πτοήθηκε. Άλλωστε το έθιμο το έχει την Τσικνοπέμπτη, στο Ηράκλειο, να κυκλοφορούν όλοι "ελεύθεροι".

Κλέφτες και αστυνόμοι, ινδιάνοι, γέροι, γριές, τηλεοράσεις, σεΐχηδες, σουλτάνες, χανουμάκια, μάγκες,παπάδες, νοσοκόμες, κλόουν μάγοι, μάγισσες, τα πάντα.

Και ακόμα και αυτοί που δεν είχαν στολή, με ένα χαρτόκουτο πέτυχαν τον σκοπό τους!

Ο Δήμος Ηρακλείου και η Οργανωτική Επιτροπή των Ομάδων του Κυνηγιού Κρυμμένου θησαυρού και Κυνηγιού Παραλίας είχαν τα ηνία της διοργάνωσης.

Το ρυθμό του χορού και του κεφιού στους μεταμφιεσμένους έδιναν DJ's, χορευτές και εκπρόσωποι των ομάδων και παρουσιάζουν θεατρικά και χορευτικά δρώμενα.

Συμμετείχαν με εξαιρετικές χορογραφίες ειδικά για την εκδήλωση μερικές από τις καλύτερες χορευτικές ομάδες της πόλης όπως, Nena'sAcademyHip-Hop. Steps Dance Academy. Duende Dance Club. Dance Fusion, Χοροκίνηση. Nena's Academy Tango-Salsa Team, Danza De Fuego. Art & Dance Factory, Satsa Lovers (Χ.Ο.Π.Κ.)

Στη μεγάλη παρέα συμμετείχε ο Μάγος ROCCO President της International Brotherhood of Magicians Minos Ring.

Παράλληλα οι Μαθητές και οι Εκπαιδευτικοί του Τομέα Αισθητικής και Κομμωτικής της ΕΠΑΣ Ηρακλείου έκαναν FACEPAINTING σε μικρούς και μεγάλους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε επίσης παρουσίαση καρναβαλικών στολών από εκπροσώπους Καρναβαλικών Ομάδων.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Δημήτρης Παππάς

Άντε και του χρόνου!


madeincreta.gr
Enhanced by Zemanta

Χανιά: Στη διεθνή έκθεση DETROP 2013 το Επιμελητήριο

Άνοιξε χθες τις πύλες της στη Θεσσαλονίκη η 22η Διεθνής Έκθεση DETROP 2013 στην οποία συμμετέχει και το Επιμελητήριο Χανίων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου «ΣΥΝΕΡΓΩ».

Στην έκθεση που αφορά τρόφιμα, ποτά, μηχανήματα, εξοπλισμό και συσκευασία, συμμετέχουν δέκα Χανιώτικες επιχειρήσεις με προϊόντα όπως κρασί, λάδι, αρτοσκευάσματα, τυρί και φρούτα, αντιπροσωπεύοντας τον δυναμισμό και την εξωστρέφεια της Χανιώτικης παραγωγής τροφίμων – ποτών.

Τετρακόσιοι εκθέτες απ’ όλη την Ελλάδα, περισσότεροι από εκατό ξένοι εμπορικοί επισκέπτες, από ΗΠΑ, Γερμανία, Ρωσία, Ιταλία, Σουηδία, Βέλγιο και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι, Sommelier και Chef δίνουν δυναμικό παρών στην έκθεση που κατακλύζεται από κόσμο.

Το Επιμελητήριο Χανίων στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης διοργανώνει βραδιά γευσιγνωσίας κρητικών προϊόντων με Χανιώτη σεφ και Κρητικό γλέντι σε συνεργασία με την «Κρητική Αδελφότητα Θεσσαλονίκης».

Ο Πρόεδρος Γιάννης Μαργαρώνης, ο Γ.Γ. της Δ.Ε. Γιώργος Τραχαλάκης και ο Αν. Διευθυντής Μιχάλης Παπαβασιλείου εκπροσωπούν τον Χανιώτικο φορέα στην DETROP

«ΕΧΘΡΟΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ» του Αρκά από τον Πλατανιά

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης (ΔΗΠΕΘΕΚ Α.Ε), με τη στήριξη του Δήμου Πλατανιά, πρόκειται να πραγματοποιήσει σειρά παραστάσεων του έργου «ΕΧΘΡΟΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ» του Αρκά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΚΕΝΤΡΟ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» -ΩΡΑ 8 μ.μ.

ΣΚΙΝΕΣ - ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ» - ΩΡΑ 8 μ.μ.

ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ – ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ – ΩΡΑ 8 μ.μ.

ΒΟΥΚΟΛΙΕΣ – ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ – ΩΡΑ 7:30 μ.μ.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 8 € - ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο.Γ.Α.

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια Μανώλη Σορμαΐνη, σκηνικά–κοστούμια-φωτισμοί Αντώνη Χαλκιά. Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Νίκος Αξιώτης, Γιώργος Αραχωβίτης, Μανώλης Σορμαΐνης.
Περίληψη
Στο νοσοκομείο, ύστερα από ένα τροχαίο ατύχημα, ο οργανισμός βρίσκεται σε κώμα. Κι ενώ τα ευγενή όργανα δίνουν τη μάχη της ζωής, το Παχύ και το Λεπτό Έντερο, δυο άσπονδοι φίλοι, προσπαθούν να εκτιμήσουν την κατάσταση, από την οποία εξαρτάται άμεσα και η δική τους επιβίωση. Το Δεξί Νεφρό τούς παρέχει πληροφορίες, δεν ξέρουν όμως αν πρέπει να το εμπιστευθούν. Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν, όπως και τα σατανικά σχέδια εκδίκησης, πάνω απ’ όλα όμως πλανιέται η μεγάλη απειλή ότι το τέλος μπορεί να μην είναι και μακριά: γιατί ο μεγάλος αρχηγός, ο Εγκέφαλος, είναι αλκοολικός κι έχει βαρέσει διάλυση.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης : ΑΝΕΚ LINES.
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΑ-ΜΜΕ ΚΡΗΤΗΣ

Χανιά: Διοργάνωση μασκέ πάρτι από τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι μασκέ με χορό και happenings για τα μικρά, τις μαμάδες και τους μπαμπάδες τους.

 Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Την Κυριακή 10/3 και ώρα 6:30μ.μ. στην υπέροχη αίθουσα OXO NOU- Ταμπακαριά, παραλία Αγίας Κυριακής 29.

Ρέθυμνο: Θα επιχορηγηθούν τρεις δήμοι για να εξοφλήσουν ληξιπρόθεσμα χρέη


Στη λίστα με τους ενενήντα εννέα δήμους που θα επιχορηγηθούν σύντομα, ώστε να εξοφλήσουν ληξιπρόθεσμα χρέη τους προς ιδιώτες, ενέταξε το υπουργείο Εσωτερικών τους δήμους Αγίου Βασιλείου, τον Μυλοπόταμο και τα Ανώγεια.

Πρόκειται για συνολικά τέσσερεις δήμους του Ρεθύμνου μαζί με τον κεντρικό δήμο Ρεθύμνης που ωφελούνται από το συγκεκριμένο κονδύλι. Οι τρεις δήμοι, αφού αποστείλουν Μηνιαίο Πλάνο Απορρόφησης, θα λάβουν: «Ο δήμος Αγίου Βασιλείου 1.246.064 ευρώ, ο δήμος Ανωγείων 174.035 ευρώ και ο δήμος Μυλοποτάμου 1.819.749 ευρώ».

Θεσσαλονίκη: Παραγωγοί από την Κρήτη "συστήνουν" τα προϊόντα της Μεσογείου

Ακολουθώντας το ρητό "η ισχύς εν τη ενώσει", περισσότεροι από 1000 παραγωγοί επτά συνεταιρισμών της Κρήτης δημιούργησαν και υλοποιούν το πρόγραμμα "Vegiterraneo", με στόχο την αποτελεσματικότερη διείσδυση των προϊόντων της Μεσογείου στις ξένες αγορές και τη διάδοση της πληροφορίας ότι, η κατανάλωση προϊόντων της Μεσογείου επιδρά ιδιαίτερα ευεργετικά στον ανθρώπινο οργανισμό. 

"Στους καιρούς που ζούμε αντιληφθήκαμε ότι μόνο ενωμένοι, αλλά και με κοινή τιμολογιακή πολιτική, μπορούμε να βάλουμε τα ελληνικά προϊόντα στα σπίτια των Ευρωπαίων" ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος του αγροτοβιομηχανικού συνεταιρισμού Τυμπακίου Κρήτης Μανόλης Ανδριγιαννάκης, με αφορμή εκδήλωση για τα ευρωπαϊκά κηπευτκά προϊόντα που παράγονται στην Κρήτη, στο πλαίσιο της έκθεσης "Detrop & Oenos".

Οι επτά συνεταιρισμοί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα καλλιεργούν συνολικά 5000 στρέμματα, η ετήσια παραγωγή τους ανέρχεται σε 100.000 τόνους κηπευτικών προϊόντων - κατά βάση τομάτες, αγγούρια και πιπεριές - και οι εξαγωγές τους αντιστοιχούν στο 30% των παραγόμενων προϊόντων, με τα υπόλοιπα να απορροφούνται από την ελληνική αγορά.

Το πρόγραμμα, που φέρει τον τίτλο "Vegiterraneo: ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης κηπευτικών (τομάτας, αγγουριού και πιπεριάς) στην εσωτερική αγορά της Ε.Ε. (Ελλάδα, Βουλγαρία & Πολωνία)" ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2012, πρόκειται να ολοκληρωθεί εντός της επόμενης τριετίας και είναι ύψους 3,6 εκατ. ευρώ (50% κοινοτική χρηματοδότηση, 20% κρατική και 30% ιδία συμμετοχή).

Το πρόγραμμα υποβλήθηκε από την Ένωση Νομικών Προσώπων που αποτελείται από τους εξής: Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου, Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Κηπευτικών Κουντούρας, Αγροτικός Συνεταιρισμός Κηπευτικών Δήμου Ιεράπετρας "Ανατολή", Αγροτικός Συνεταιρισμός "Νότος", Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Κηπευτικών Θερμοκηπίου Ελαφονησίου - Χρυσοσκαλίτισας, Αγροτικός Συνεταιρισμός Ομαδικής Παραγωγής Πρώιμων Κηπευτικών Θερμοκηπίου Ελαφονησίου και ομόρρυθμη εταιρεία Στ. Κομπογεννητάκης & ΣΙΑ Ο.Ε. "ΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ" με νόμιμο εκπρόσωπο τον Α.Σ. Τυμπακίου.

Οι ενέργειες του προγράμματος στις τρεις χώρες - στόχους επικεντρώνονται στην ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού, των μονάδων ομαδικής εστίασης, των διατροφολόγων και των διαμορφωτών κοινής γνώμης σχετικά με την αξία της μεσογειακής διατροφής και ειδικά των κηπευτικών - τομάτα, αγγούρι και πιπεριά.

Το λογότυπο που πλαισιώνει το τριετές πρόγραμμα, παρουσιάζει τα υπό προώθηση προϊόντα και φέρει τον διακριτικό υπότιτλο "Vegiterraneo European Vegetables", ενώ το σλόγκαν του προγράμματος, "Mediterranean Values", συνοψίζει το περιεχόμενο της ενημερωτικής εκστρατείας που βασίζεται στις αξίες της μεσογειακής διατροφής. Στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για το πρόγραμμα αναφέρονται τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων που προωθούνται. Ειδικά για την πιπεριά τονίζεται ότι έχει γεμάτη γεύση, ζωηρό χρώμα και γλυκιά γεύση και ότι είναι πλούσια σε βιταμίνη C, β-καροτίνη και άλλα καροτινοειδή. Με λίγες θερμίδες και υψηλή αντιοξειδωτική δράση, η πιπεριά αποτελεί ένα τρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας.

Για την τομάτα αναφέρεται ότι είναι αρωματική, με ζωηρό κόκκινο χρώμα και έχει υψηλή θρεπτική αξία, καθώς είναι πλούσια σε βιταμίνες, φολλικό οξύ, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και λυκοπένιο. Μπορεί να συμπεριληφθεί στην καθημερινή διατροφή είτε ωμή σε σαλάτες είτε σε κόκκινες σάλτσες για τα ζυμαρικά ή το ρύζι ή μαγειρεμένη (π.χ. γεμιστές τομάτες ή τοματοκεφτέδες). Το δε αγγούρι χαρακτηρίζεται ως "η δροσερή απόλαυση, ωφέλιμο και με πολλές βιταμίνες".

Στην Κρήτη κοινή άσκηση του πολεμικού ναυτικού Ελλάδας, ΗΠΑ και Ισραηλ

Η ετήσια κοινή άσκηση των Πολεμικών Ναυτικών της Ελλάδας, του Ισραήλ και των ΗΠΑ Noble Dina, βρίσκεται από σήμερα σε εξέλιξη στην περιοχή της Κρήτης και την ανατολική Μεσόγειο.

Σκοπός τη άσκησης, που προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 21 Μαρτίου, είναι η αξιολόγηση του επιπέδου επιχειρησιακής συνεργασίας μεταξύ των Πολεμικών Ναυτικών των τριών χωρών σε περιστατικά έρευνας και διάσωσης, άμεσης ανταπόκρισης σε έκτακτη ανάγκη, εκκένωσης περιοχών, καθώς και καταπολέμησης πυρκαγιών σε πλοία.

Η Noble Dina αποτελεί μέρος της συνεργασίας του Πολεμικού Ναυτικού με άλλες ναυτικές δυνάμεις που έχει ως στόχο την προαγωγή των σχέσεων συνεργασίας, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Θερισος: Διάσωση ηλικιωμένης μέσα από φλεγόμενο διαμέρισμα

Μια ηλικιωμένη γυναίκα, 72 ετών, κινδύνευσε να καεί μέσα στο σπίτι της το μεσημέρι, όταν ξέσπασε πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο διαμέρισμά της στον πρώτο όροφο, στην οδό Βυζηινού 6 στην περιοχή Θερίσου του Ηρακλείου.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με οκτώ άνδρες όπου κατάφεραν να διασώσουν από τις φλόγες την 72χρονη με ελαφρά εγκαύματα και να σβήσουν τη φωτιά πριν προλάβει να επεκταθεί στα διπλανά διαμερίσματα.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Ρέθυμνο: Ο...αθεράπευτος έρωτας του Γερμανού καθηγητή, ''γέννησε'' μπύρα!

O Γερμανός καθηγητής που βλέπετε στη φωτογραφία ερωτεύτηκε Ρεθυμνιώτισσα και η ζωή του άλλαξε ριζικά...

Πολλοί Έλληνες έγιναν αξιόλογοι επιχειρηματίες στο εξωτερικό μόνο και μόνο επειδή τους έλειπε ή γεύση της φέτας ή του οίνου και έγιναν μεγάλοι εισαγωγείς των προϊόντων αυτών. Αυτό συμβαίνει, όμως, και με τους ξένους που κατοικούν στην Ελλάδα και στην προκειμένη περίπτωση στην Κρήτη. Χαρακτηριστική περίπτωση η «Ρεθυμνιακή» μπύρα Brink’s!

Ιδρυτής της ζυθοποιίας είναι ένας Γερμανός, ο δρ. Bernd Brink, ο οποίος μάλιστα εκτός από λάτρης του ζύθου δεν είχε καμία σχέση με αυτό, όντας μαθηματικός και μάλιστα στο Πανεπιστήμιο της Σκωτίας! Σύμφωνα όμως με το madeincreta.gr, τον χτύπησε κεραυνοβόλος... έρωτας και αυτό ήταν!

Τη σύζυγό του, Ευαγγελία Παπαδάκη, θα τη δει πρώτη φορά τυχαία στη Σκωτία. Μετά ο ίδιος θα έρθει στο Ρέθυμνο για να τη βρει και να κάνει και διακοπές. Οι καλές όμως αποφάσεις πολλές φορές είναι της στιγμής - δε θέλουν πολύ σκέψη. Μια στιγμή αρκεί για να τα αλλάξεις όλα. Αυτό έκανε και ο δρ. Brink… άλλαξε πολλά όχι όμως και την μπύρα. Στην αρχή ξεκίνησε να τη φτιάχνει για δική του χρήση.

Ως φοιτητής εργαζόταν σε μια μπυραρία και σε μικρές επιχειρήσεις ζυθοποιίας ενώ έφτιαχνε μπύρα στο σπίτι του. Λόγω του επαγγέλματός του, πηγαινοερχόταν στην αρχή στη Σκωτία. Όταν ερχόταν στο Ρέθυμνο, έφτιαχνε την μπύρα του και έφευγε ξανά. Αυτό όμως δεν μπορούσε να διαρκέσει για πάντα.

Έπρεπε να λάβει άλλη μια απόφαση, δεν είχε έρθει όμως ακόμα η ώρα - έπρεπε πρώτα το «πείραμα» να πετύχει. Έχοντας την παραδοσιακή ευχή από έναν φίλο: «Και ο Θεός ας δώσει τον πλούτο Του και την ευλογία Του!», η πρώτη παραγωγή έγινε τον Αύγουστο του 2001 και σύντομα η πρώτη βιολογική μπύρα στην Ελλάδα ήταν έτοιμη, ύστερα από πολλές περιπέτειες...

ΑΝΩΓΕΙΑ: Η επεισοδιακή πενταήμερη εκδρομή Λυκείου στην Πράγα!

Απρόβλεπτη τροπή πήρε η πενταήμερη εκδρομή του Λυκείου των Ανωγείων στην Πράγα - Οι γονείς των παιδιών έψαχναν στο ίντερνετ και περίμεναν πάνω από τα τηλέφωνα...

Αξέχαστη θα μείνει η 5ήμερη εκδρομή στους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές του Λυκείου των Ανωγείων, καθώς το σχολείο ενεπλάκη σε επεισόδιο με την αστυνομία!

Σύμφωνα με πληροφορίες και από αναρτήσεις στο facebook, το σχολείο απολάμβανε την εκδρομή στην Πράγα χωρίς προβλήματα, όταν, σε ένα περιστατικό, στο οποίο ενδεχομένως να ευθύνονται και άλλοι μαθητές από άλλο σχολείο της Ελλάδας, που επίσης βρίσκονταν εκεί, εκκλήθη η αστυνομία και συνελήφθη μαθητής του Λυκείου των Ανωγείων, που φέρεται να αντέδρασε αρχικά στη σύλληψη.

Καταλυτικό ρόλο στη λήξη του επεισοδίου φέρεται να έπαιξε η πρεσβεία μας στην Πράγα, ενώ σε επικοινωνία του cretalive με τον Δήμαρχο Ανωγείων, ο κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης, επιβεβαίωσε την πληροφορία, υπογραμμίζοντας ότι το σχολείο επέστρεψε από την εκδρομή, και αναμένει πλήρη ενημέρωση από τον Διευθυντή. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και από την Περιφερριακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης...

Ο αγνοούμενος Γερμανός είχε μεθύσει και από το Ηράκλειο βρέθηκε στα Χανιά!

Η γυναίκα του, τον έψαχνε για μία εβδομάδα - Τελικά η εξαφάνιση του Γερμανού τουρίστα είχε αίσιο τέλος και η αυλαία έπεσε στα Χανιά...

Αίσιo τέλος είχε περιπέτεια του 49χρονου Γερμανού από το Ηράκλειο, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στις αρχές.

Η εξαφάνισή του είχε σημάνει συναγερμό στις αρχές σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο, καθώς εκφράστηκαν φόβοι από τη σύντροφό του, ότι θα μπορούσε να του είχε συμβεί κάποιο ατύχημα, λόγω του προβλήματος με το αλκοόλ που αντιμετωπίζει.

Ο 49χρονος βρέθηκε τελικά σε κατάσταση μέθης, από αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον αναζητούσαν, στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Χανίων, και σύμφωνα με το cretalive.gr, παρελήφθη από τη σύντροφο του.

Νομική υποστήριξη ζήτησαν οι φοιτητές στην Ιεράπετρα

Αίτηση οφειλόμενης νομίμου ενεργείας επέδωσε με δικαστικό Επιμελητή ο Σύλλογος Σπουδαστών της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Κρήτης, παράρτημα Ιεράπετρας, Tμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (marketing) προς τον υπουργό Παιδείας.

Με αυτή, η οποία επιδόθηκε την Τετάρτη 6/3, ο σύλλογος φοιτητών ζητά, σύμφωνα με την αυστηρή διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 20 του Συντάγματος, σε συνδυασμό με τα άρθρα 2 και 4 του Ν.2690/1999 που κυρώνει τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, τη διοικητική προστασία των φοιτητών.

Οι φοιτητές δηλώνουν ότι «αναμένουμε ο αρμόδιος υπουργός ως και η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων που συνεδριάζει εν όψει της παρουσίασης του σχεδίου “Αθηνά”, να πράξουν τα δέοντα ώστε να παραμείνει ανέπαφο το Τμήμα μας, ο τίτλος σπουδών μας και  τα κεκτημένα επαγγελματικά μας δικαιώματα».

Δ. Βανδή: Το γλέντι με τις ρακές στην Κρήτη!


Στην Κρήτη βρέθηκε την Τσικνοπέμπτη η Δέσποινα Βανδή και γλέντησε με παραδοσιακό τρόπο την μέρα αυτή. Με κοχλιούς που είναι από τα χαρακτηριστικά εδέσματα αλλά και ρακί τίμησε την μέρα αυτή έχοντας πολύ κέφι.

Δεν παρέλειψε φυσικά να ανεβάσει και φωτογραφίες στο instagram αποκαλύπτοντας πως στην παρέα της ήταν και ο Αντύπας.

Μπορεί οι δύο τραγουδιστές να μην ντύθηκαν αποκριάτικα όπως η υπόλοιπη παρέα αλλά σίγουρα το χάρηκαν το ίδιο και μπήκανσ το κλίμα χρησιμοποιώντας αποκριάτικα αξεσουάρ.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...