Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η πορεία του χαμένου εκατομμυρίου οδήγησε στην απόλυτη αναξιοπιστία

…και ξαφνικά, το 1 εκατομμύριο ενός «υποτιθέμενου» Βουλευτή, σε άγνωστο συνάλλαγμα και με άγνωστο προορισμό, δεν υπήρξε ποτέ! Τάδε έφη ο Πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος, σε επιστολή του προς το Γερμανικό Κοινοβούλιο.

Για μέρες ολόκληρη η χώρα έψαχνε έναν Βουλευτή που επιχείρησε να «κοροϊδέψει» το σύστημα, με τον απόηχο του δήθεν σκανδάλου να φτάνει σε ολόκληρη την Ευρώπη. Την Τρίτη ο Βουλευτής έγινε συγγενικό πρόσωπο και το παράνομο έμβασμα, νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα. Σήμερα Πέμπτη γίναμε μάρτυρες της απόλυτης αναδίπλωσης. Δεν υπήρξε ποτέ ούτε χαμένο εκατομμύριο, ούτε ανακόλουθος Βουλευτής.

Η παρωδία και η απόλυτη γελοιοποίηση των θεσμών συνεχίζεται με τον Πρόεδρο της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος Π. Νικολούδη να δηλώνει ότι ποτέ δεν ανέφερε τη λέξη «βουλευτής», αν και από τα πρακτικά της επίμαχης συνεδρίασης προκύπτει ότι τότε είχε αναφέρει ότι είναι «ένας από τους 300».

Επειδή όμως με τέτοιες δηλώσεις δεν θίγεται μόνο η αξιοπιστία του ελληνικού πολιτικού και δικαστικού συστήματος, αλλά και η αξιοπιστία ολόκληρης της χώρας στο εξωτερικό, πρέπει άμεσα οι εμπλεκόμενοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Λευτέρης Αυγενάκης –Βουλευτής Ηρακλείου

Στη φυλακή για 36 χρόνια ο βιαστής ανηλίκων από το Ηράκλειο

Παραδειγματική τιμωρία για το βιαστή δύο ανήλικων παιδιών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου. Ο νεαρός από το Ηράκλειο καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 36 ετών για την αποπλάνηση δύο ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίδα» η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης, ενώ το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο, ούτε καν αυτό του προτέρου εντίμου βίου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...