Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

"Έξω οι ΝΑΖΙ βουλευτές!" - Κατάληψη σε κανάλι της Κρήτης - ΒΙΝΤΕΟ

Άρχισαν τα... όργανα στην Κρήτη, στην οποία θα κάνουν επίσκεψη μέλη της Χρυσής Αυγής.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, μέλη της "Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Χανίων" έκαναν κατάληψη στη ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ στα Χανιά,
κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων στις 3:00.

Μετέδωσαν βίντεο με αντιφασιστικά μηνύματα, με αφορμή την επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστο Παππά, Νίκο Μίχο και Κώστα Μπαρμπαρούση.

Λίγο μετά τις 17:22 ο διαδικτυακός τόπος Indymedia Athens "ανέβασε" το παρακάτω βίντεο της κατάληψης:

Στο "πόδι" η ΕΛ.ΑΣ. για την επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής - Οργανώνονται αντιφασιστικές συγκέντρωσεις

Σε "συναγερμό" βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην Κρήτη, εν όψει της έναρξης της περιοδείας σε Χανιά και Ηράκλειο τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η οποία ξεκινά αύριο Σάββατο απο τα Χανιά, ενώ σήμερα στο Ηράκλειο έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντρωση.

Πρόκειται για τους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστο Παππά, Νίκο Μίχο και Κώστα Μπαρμπαρούση, οι οποίοι – όπως έχει ανακοινωθεί από την Χ.Α. – στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου θα επισκεφθούν τα γραφεία της στην οδό Τζανακάκη των Χανίων.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, οι ομιλίες στους συγκεντρωμένους έξω από τα γραφεία Χανίων της Χρυσής Αυγής στην οδό Τζανακάκη, αναμένεται να ξεκινήσουν στις 5:30 το απόγευμα, αλλά από τις 4:00 μμ φορείς και συλλογικότητες των Χανίων έχουν προγραμματίσει αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από την συγκέντρωση της Χ.Α.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τα επεισόδια που συνέβησαν σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις της χώρας, έχει θέσει σε συναγερμό της αστυνομικές δυνάμεις,
ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκλειστούν όλοι οι δρόμοι γύρω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και μάλιστα σε μεγάλη έκταση.

Στόχος της αστυνομίας είναι – σε κάθε περίπτωση – να μην έρθουν "τετ α τετ" οι συγκεντρωμένοι και από τις δύο πλευρές και για τον σκοπό αυτό είναι βέβαιο πως θα "κλείσει", τουλάχιστον, η οδός Τζανακάκη από το ύψος του δημοτικού κήπου μέχρι την συμβολή της με την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς .


Στο Ηράκλειο, η αντίστοιχη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής θα γίνει, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου, ενώ σήμερα Παρασκευή στις 18:00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντρωση στα "Λιοντάρια" και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Βρέθηκαν 300 γραμμάρια χασίς σε σκουπίδια σε δρόμο των Χανίων

Μια σακούλα με σχεδόν 300 γραμμάρια χασίς και μια ζυγαριά ακριβείας βρέθηκε σε σωρό απορριμμάτων στην οδό... Σταυριανού Πολέντα στην συνοικία Παχιανά των Χανίων.

Τα ναρκωτικά βρήκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, οι οποίοι αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες πήγαν στα σκουπίδια και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρήκαν κάτω από πεταμένο στρώμα μία συσκευασία, η οποία περιείχε:

• Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους (295) γραμμαρίων, χωρισμένη σε δώδεκα (12) ανισοβαρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες και

• Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, η οποία έφερε στην επιφάνεια της, εμφανή ίχνη ακατέργαστης κάνναβης.

Να σημειωθεί πως τα ναρκωτικά βρέθηκαν την Τρίτη 20/11 και οι αστυνομικοί έθεσαν υπο παρακολούθηση το σημείο, προκειμένου να πιάσουν εκείνον που θα πήγαινε να παραλάβει το "δέμα", ο οποίος όμως δεν φάνηκε.

Πάντως οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

Νάρκη στην αγορά φαρμάκων του Ηρακλείου

Εισήγηση βόμβα στον φαρμακευτικό σύλλογο Ηρακλείου βάζει σε νέες περιπέτειες χιλιάδες ασφαλισμένους στην πόλη και δίνει το σύνθημα νέου σκληρού κύκλου κινητοποιήσεων στην αγορά φαρμάκων. Ο φαρμακευτικός σύλλογος Ηρακλείου συνεδριάζει απόψε για να αποφασίσει τη στάση που θα ακολουθήσει, στον απόηχο της απόφασης του διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ατζέντα του οργάνου θα βρεθεί, πέρα από το 48ωρο λουκέτο τη Δευτέρα και την Τρίτη, η νέα επ αόριστον διακοπή στην πίστωση των φαρμάκων.

Η πέτρα του σκανδάλου αυτή τη φορά, δεν είναι μονάχα οι καθυστερήσεις στην καταβολή των οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τον κλάδο, αλλά και η νέα ρύθμιση του υπουργείου περί αναδρομικού από την 1η Ιανουαρίου 2012 rebate (έκπτωση), ύψους 5% για τα φάρμακα υψηλού κόστους.

Χιλιάδες ασφαλισμένοι της πόλης που βρέθηκαν στη δίνη των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών για 1,5 μήνα, περιμένουν με κομένη την ανάσα τις εξελίξεις για το αν θα μπορούν να αγοράζουν από τη Δευτέρα φάρμακα, με την κάλυψη του ασφαλιστικού τους φορέα ή θα τα πληρώνουν από την τσέπη τους. Τη Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να μην ξεκινήσει ή να διακόψει ο κλάδος τις κινητοποιήσεις του.
prismanews.gr

Ρέθυμνο: Έντεκα συλλήψεις για …poker!


Συνελήφθησαν τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, της Ο.Π.Κ.Ε Ρεθύμνου και του Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου, εννέα Έλληνες από 23 έως 61 ετών εκ των οποίων και μία 21χρονη, καθώς και ένας 24χρονος Αλβανός και μία 31χρονη Βουλγάρα, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Πιο συγκεκριμένα μετά από έλεγχο σε καφετέρια, ιδιοκτησίας 33χρονου Έλληνα, διαπιστώθηκε ότι η 31χρονη Βουλγάρα υπάλληλος, ως προσωρινά υπεύθυνη, είχε επιτρέψει στους υπόλοιπους συλληφθέντες πελάτες, να παίζουν poker, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, με χρήματα και χαρτοπαικτικές μάρκες.

Κατασχέθηκαν συνολικά:

• Το χρηματικό ποσό των 545 ευρώ ως προερχόμενο, από τη διενέργεια τυχερών παιγνίων,
• 318  χαρτοπαιχτικές μάρκες πονταρίσματος,διαφόρων χρωμάτων οι οποίες αντιστοιχούν σε απροσδιόριστα χρηματικά ποσά και
• Μία πλήρη τράπουλα.

Επιπλέον, ο 33χρονος ιδιοκτήτης απασχολούσε παράνομα έναντι αμοιβής την 31χρονη αλλοδαπή ως υπεύθυνη του καταστήματος, η οποία στερείται άδεια εργασίας και βιβλιάριο υγείας των αρμόδιων αρχών.

Τα ανευρεθέντα χρήματα και αντικείμενα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα  στον Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.


rethemnos.gr

Πρωτάκουστο: Διαταγή πληρωμής εκδοθείσα το 1994, επιδόθηκε στον οφειλέτη μετά από 18 χρόνια!


Πραγματικά η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης έμεινε άφωνη όταν  κλήθηκε να ενημερώσει  πολίτη για διαταγή πληρωμής που έλαβε  από Ιδιώτη ημερομηνία έκδοσης και δημοσίευσης αυτής από το 1994, η οποία του επιδόθηκε  μετά από 18 χρόνια παρέλευσης( του επιδόθηκε 22-11-2012).΄

Έπειτα από αυτό ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι σύμφωνα  με τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας νέο άρθρο με τον αριθμό 630 Αι “Η διαταγή πληρωμής επιδίδεται σε εκείνον κατά του οποίου στρέφεται μέσα σε προθεσμία δύο μηνών από την έκδοσή της. Αν η επίδοση δεν γίνει μέσα στην προθεσμία των δύο μηνών, η διαταγή πληρωμής παύει να ισχύει”.

  Έπειτα από τα παραπάνω εφιστούμε την προσοχή των καταναλωτών, στους οποίους επιδίδεται "Διαταγή Πληρωμής" να έρχονται άμεσα σε επαφή με την ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης (Νομικό Τμήμα) για  να παίρνουν ενημέρωση και προστασία από παράτυπες πρακτικές .

Τέλος, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καλεί κάθε καταναλωτή οφειλέτη και μη , όταν νομίζει ότι αδικείται, όταν  κάποιο  έγγραφο δικαστικό ,τραπεζικό ή άλλο του παραδίδεται με δικαστικό επιμελητή, να μη θορυβείται, να μη φοβάται γιατί  κάποιοι ηθελημένα θέλουν να "σπείρουν" φόβο και ανασφάλεια σε καθένα από εμάς, μέσα στις δύσκολες μέρες που ο καθένας μας βιώνει να τις κάνουν δυσκολότερες, και ακόμα χρησιμοποιούν για να μας προσβάλλουν και να μας εκθέσουν στο περίγυρο μας και για μια απλή ενημέρωση δικαστικό επιμελητή.
  Για ενημέρωσή σας , για στήριξή σας  τηλεφωνήστε στο 282109266 και1520 ακόμα και στον Συνήγορο του Καταναλωτή.-


                                          Η Πρόεδρος της  ΄Ενωσης  Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,

                                           Ιωάννα Μελάκη

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...