Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Στο "πόδι" η ΕΛ.ΑΣ. για την επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής - Οργανώνονται αντιφασιστικές συγκέντρωσεις

Σε "συναγερμό" βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην Κρήτη, εν όψει της έναρξης της περιοδείας σε Χανιά και Ηράκλειο τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η οποία ξεκινά αύριο Σάββατο απο τα Χανιά, ενώ σήμερα στο Ηράκλειο έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντρωση.

Πρόκειται για τους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστο Παππά, Νίκο Μίχο και Κώστα Μπαρμπαρούση, οι οποίοι – όπως έχει ανακοινωθεί από την Χ.Α. – στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου θα επισκεφθούν τα γραφεία της στην οδό Τζανακάκη των Χανίων.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, οι ομιλίες στους συγκεντρωμένους έξω από τα γραφεία Χανίων της Χρυσής Αυγής στην οδό Τζανακάκη, αναμένεται να ξεκινήσουν στις 5:30 το απόγευμα, αλλά από τις 4:00 μμ φορείς και συλλογικότητες των Χανίων έχουν προγραμματίσει αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από την συγκέντρωση της Χ.Α.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τα επεισόδια που συνέβησαν σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις της χώρας, έχει θέσει σε συναγερμό της αστυνομικές δυνάμεις,
ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκλειστούν όλοι οι δρόμοι γύρω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και μάλιστα σε μεγάλη έκταση.

Στόχος της αστυνομίας είναι – σε κάθε περίπτωση – να μην έρθουν "τετ α τετ" οι συγκεντρωμένοι και από τις δύο πλευρές και για τον σκοπό αυτό είναι βέβαιο πως θα "κλείσει", τουλάχιστον, η οδός Τζανακάκη από το ύψος του δημοτικού κήπου μέχρι την συμβολή της με την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς .


Στο Ηράκλειο, η αντίστοιχη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής θα γίνει, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου, ενώ σήμερα Παρασκευή στις 18:00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντρωση στα "Λιοντάρια" και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...