Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Αγρότες στην Ιεράπετρα κατέλαβαν τα εκλογικά τμήματα του ΠΑΣΟΚ

Σε κατάληψη των εκλογικών τμημάτων όπου διεξάγονται οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ προχώρησαν οι αγρότες στην Ιεράπετρα διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη απεργία των ναυτεργατών που θα προκαλέσει προβλήματα στην μεταφορά των κηπευτικών τους. Όσοι λοιπόν προσέρχονται στις κάλπες δεν μπορούν να ψηφίσουν.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ν. Νικολόπουλος: “Οι Έλληνες κάηκαν πολλές φορές από τα «παχιά λόγια».

Σήμερα στο Λασίθι στην συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ του Νομού.

“Ζήσαμε δύο χρόνια γεμάτα ψεύδη, από την Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου και των Υπουργών του, αναποτελεσματικότητα και αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας. Η φτώχεια, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις, η ανεργία, έγιναν καθημερινές εικόνες. Σε αυτά τα δύο χρόνια, μόνο η ΝΔ με δυνατή φωνή, γεμάτη αγωνία είπε την αλήθεια : Το μνημόνιο καταστρέφει την ελληνική οικονομία', και με αφοπλιστική ειλικρίνεια αλλά και σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση μπροστά στα πολιτικά στελέχη του Ν. Λασιθίου ο Νίκος Νικολόπουλος συνέχισε:

“Η αλήθεια είναι ότι για να επιτύχει το κούρεμα ψηφίσαμε και πράγματα με τα οποία διαφωνούμε. Αλλά ποτέ δεν βγήκαμε να πούμε στον Ελληνικό λαό, ότι αυτά είναι σωστά. Αντίθετα δεν σταματήσαμε να λέμε πρέπει να δώσουμε ανάσες στον Ελληνικό λαό. Να δώσουμε ανάσες στην Ελληνική οικονομία. Να φέρουμε την ανάκαμψη. Να δώσουμε ελπίδα στους Έλληνες. Αυτά λέγαμε από την αρχή. Αυτά επιμένουμε και σήμερα.”

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας σε αίθουσα του ξενοδοχείου ”Ερμής” ως εκπρόσωπος της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ στην πρώτη επίσημη προεκλογική συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ Ν. Λασιθίου του κόμματος.

Ο Ν. Νικολόπουλος επεσήμανε ότι : “τον μήνα Νοέμβριο απέτρεψε την καταστροφή της χώρας θέτοντας τρεις όρους: παραίτηση Γ. Παπανδρέου, υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης και εκλογές.

Εμείς θέλουμε η Ελλάδα να επιτύχει τους στόχους της. Και θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να υπάρξει άμεσα Ανάκαμψη. Να νιώσει την Ανάκαμψη η ελληνική οικονομία. και να νιώσουν ξανά την ελπίδα οι Έλληνες για να προστατέψουμε την κοινωνική συνοχή του λαού μας. Υπάρχουν και αυτοί που κερδοσκοπούν πάνω στην απελπισία του Ελληνικού λαού, δεν ασκούν Πολιτική, είναι οι «προφήτες» της συμφοράς.

Ο λαός μας δοκιμάζεται και οι κίνδυνοι δεν έχουν απομακρυνθεί ακόμα. Όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εμείς δεν γυρίζουμε παραμονές εκλογών να κραυγάζουμε «λεφτά υπάρχουν». Λέμε σκληρές αλήθειες στον Ελληνικό λαό. Εμείς δεν υπερασπιζόμαστε την ύφεση. Κάνουμε ότι μπορούμε να πείσουμε την Ευρώπη για την άμεση ανάκαμψη”.

Τέλος, επεσήμανε ότι οι πολύ δύσκολες ώρες που ζει η χώρα απαιτούν: “άμεσα μέτρα ανάπτυξης από μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, ώστε να μην παραταθεί η ακυβερνησία στην χώρα.

Για δύο πράγματα δεσμευόμαστε. Να αποκαταστήσουμε τις αδικίες με τις χαμηλές συντάξεις. Έχουμε ήδη προτείνει μέτρα οριστικής εξυγίανσης των ταμείων. Δίνοντας τους δημόσια περιουσία. Θα αποκαταστήσουμε την βιωσιμότητα των ταμείων. Το ίδιο ισχύει για τα πολυτεκνικά επιδόματα”.

Ο Νίκος Νικολόπουλος μεταφέροντας τον χαιρετισμό και την πολιτική εκτίμηση που έχει κάνει ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς κατέληξε :

“Όσο θα πλησιάζει η μέρα της κάλπης τόσο ο λαός θα συσπειρώνεται γύρω από τέσσερα πράγματα.

Πρώτον η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από την αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας .

Δεύτερον η κοινωνική συνοχή της πρέπει να αποκατασταθεί. Αυτό μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να το επιτύχει.

Τρίτον, Η ανάκαμψη πρέπει να αρχίσει το ταχύτερο. Αυτό αποτελεί σημαία της Νέα Δημοκρατίας. Ενώ η ελπίδα για κάθε Έλληνα είναι το κυρίαρχο σύμβολο του αγώνα της Νέας Δημοκρατίας.

Τέταρτον, πρέπει η χώρα να μπει στον δρόμο της νέας Μεταπολίτευσης με ανταγωνιστικότητα και εξωστρέφεια, όχι με δανεικά πια.

Οι Έλληνες κάηκαν πολλές φορές από τα «παχιά λόγια». Και τώρα ζητούν τρία πράγματα: Ζητούν αλήθεια, ελπίδα και αναζητούν αυτόν πουν θα τους πει την αλήθεια και θα τους δώσει ελπίδα”

Φρικτό έγκλημα στην Επισκοπή του Ηρακλείου

Άγριο έγκλημα μετά από ληστεία αποκαλύφθηκε πριν από λίγο στην Επισκοπή του Ηρακλείου. Αυτή την ώρα έχουν κληθεί Αστυνομία και ιατροδικαστής για να επιληφθούν της νέας αυτής εγκληματικής δραστηριότητας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σκάνδαλο με Διευθύντρια σε σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ρέθυμνο

Ανάστατη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα στο Ρέθυμνο καθώς την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι διατάχτηκε ένορκη διοικητική εξέταση σε βάρος διευθύντριας σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης, που κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων.

Τα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο έσκασαν σαν βόμβα στην κοινωνία του Ρεθύμνου ωστόσο η «ύποπτη» συμπεριφορά της εκπαιδευτικού εδώ και αρκετό καιρό είχε προκαλέσει αντιδράσεις τόσο των καθηγητών όσο και των γονέων.

Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕΡ κ. Χρήστος Σουρουλής,

"στα γραφεία της Ένωσης είχαν φτάσει αρκετές φορές καταγγελίες και παράπονα εκπαιδευτικών για τη συμπεριφορά της Διευθύντριας, που επιεικώς μπορεί να χαρακτηριστεί ως μη πρέπουσα, σε ένα σχολείο μάλιστα που είναι το πιο ευαίσθητο της πόλης, καθώς είναι σχολείο για άτομα με ειδικές ανάγκες"

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Σουρουλής ο Σύλλογος των καθηγητών στο συγκεκριμένο σχολείο είχε θέσει ζήτημα κατάχρησης της εμπιστοσύνης από μέρους της Διευθύντριας καταθέτοντας μάλιστα και μια πολύ σημαντική κατηγορία σε βάρος της.

Συγκεκριμένα καθηγητές ανέφεραν ότι η Διευθύντρια χωρίς την έγκρισή τους είχε λάβει τις υπογραφές τους και τις είχε χρησιμοποιήσει για να παρουσιάσει ως μέλη σε σωματείο επιχείρησης που διαθέτει, καθηγητές του σχολείου.

Πρόκειται για επιχείρηση ιδιωτικής κατασκήνωσης για παιδιά, ιδιοκτησίας της Διευθύντριας ενώ εκφράζονται φόβοι ότι χρήματα που προορίζονταν για το σχολείο εκείνη τα διοχέτευε στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Η καταγγελία του Συλλόγου των Καθηγητών αποτέλεσε το έναυσμα για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της δράσης της συγκεκριμένης καθηγήτριας και να ξεκινήσουν οι έρευνες της υπόθεσης από τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που οδήγησαν στην απόφαση για άσκηση ΕΔΕ σε βάρος της.

Την Παρασκευή μάλιστα έγινε γνωστό ότι ο Δήμος προχωράει σε έρευνα για να ελέγξει την τύχη των χρημάτων που έδινε για τις ανάγκες του σχολείου και στα οποία είχε πρόσβαση η Διευθύντρια.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...