Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ν. Νικολόπουλος: “Οι Έλληνες κάηκαν πολλές φορές από τα «παχιά λόγια».

Σήμερα στο Λασίθι στην συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ του Νομού.

“Ζήσαμε δύο χρόνια γεμάτα ψεύδη, από την Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου και των Υπουργών του, αναποτελεσματικότητα και αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας. Η φτώχεια, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις, η ανεργία, έγιναν καθημερινές εικόνες. Σε αυτά τα δύο χρόνια, μόνο η ΝΔ με δυνατή φωνή, γεμάτη αγωνία είπε την αλήθεια : Το μνημόνιο καταστρέφει την ελληνική οικονομία', και με αφοπλιστική ειλικρίνεια αλλά και σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση μπροστά στα πολιτικά στελέχη του Ν. Λασιθίου ο Νίκος Νικολόπουλος συνέχισε:

“Η αλήθεια είναι ότι για να επιτύχει το κούρεμα ψηφίσαμε και πράγματα με τα οποία διαφωνούμε. Αλλά ποτέ δεν βγήκαμε να πούμε στον Ελληνικό λαό, ότι αυτά είναι σωστά. Αντίθετα δεν σταματήσαμε να λέμε πρέπει να δώσουμε ανάσες στον Ελληνικό λαό. Να δώσουμε ανάσες στην Ελληνική οικονομία. Να φέρουμε την ανάκαμψη. Να δώσουμε ελπίδα στους Έλληνες. Αυτά λέγαμε από την αρχή. Αυτά επιμένουμε και σήμερα.”

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας σε αίθουσα του ξενοδοχείου ”Ερμής” ως εκπρόσωπος της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ στην πρώτη επίσημη προεκλογική συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ Ν. Λασιθίου του κόμματος.

Ο Ν. Νικολόπουλος επεσήμανε ότι : “τον μήνα Νοέμβριο απέτρεψε την καταστροφή της χώρας θέτοντας τρεις όρους: παραίτηση Γ. Παπανδρέου, υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης και εκλογές.

Εμείς θέλουμε η Ελλάδα να επιτύχει τους στόχους της. Και θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να υπάρξει άμεσα Ανάκαμψη. Να νιώσει την Ανάκαμψη η ελληνική οικονομία. και να νιώσουν ξανά την ελπίδα οι Έλληνες για να προστατέψουμε την κοινωνική συνοχή του λαού μας. Υπάρχουν και αυτοί που κερδοσκοπούν πάνω στην απελπισία του Ελληνικού λαού, δεν ασκούν Πολιτική, είναι οι «προφήτες» της συμφοράς.

Ο λαός μας δοκιμάζεται και οι κίνδυνοι δεν έχουν απομακρυνθεί ακόμα. Όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εμείς δεν γυρίζουμε παραμονές εκλογών να κραυγάζουμε «λεφτά υπάρχουν». Λέμε σκληρές αλήθειες στον Ελληνικό λαό. Εμείς δεν υπερασπιζόμαστε την ύφεση. Κάνουμε ότι μπορούμε να πείσουμε την Ευρώπη για την άμεση ανάκαμψη”.

Τέλος, επεσήμανε ότι οι πολύ δύσκολες ώρες που ζει η χώρα απαιτούν: “άμεσα μέτρα ανάπτυξης από μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, ώστε να μην παραταθεί η ακυβερνησία στην χώρα.

Για δύο πράγματα δεσμευόμαστε. Να αποκαταστήσουμε τις αδικίες με τις χαμηλές συντάξεις. Έχουμε ήδη προτείνει μέτρα οριστικής εξυγίανσης των ταμείων. Δίνοντας τους δημόσια περιουσία. Θα αποκαταστήσουμε την βιωσιμότητα των ταμείων. Το ίδιο ισχύει για τα πολυτεκνικά επιδόματα”.

Ο Νίκος Νικολόπουλος μεταφέροντας τον χαιρετισμό και την πολιτική εκτίμηση που έχει κάνει ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς κατέληξε :

“Όσο θα πλησιάζει η μέρα της κάλπης τόσο ο λαός θα συσπειρώνεται γύρω από τέσσερα πράγματα.

Πρώτον η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από την αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας .

Δεύτερον η κοινωνική συνοχή της πρέπει να αποκατασταθεί. Αυτό μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να το επιτύχει.

Τρίτον, Η ανάκαμψη πρέπει να αρχίσει το ταχύτερο. Αυτό αποτελεί σημαία της Νέα Δημοκρατίας. Ενώ η ελπίδα για κάθε Έλληνα είναι το κυρίαρχο σύμβολο του αγώνα της Νέας Δημοκρατίας.

Τέταρτον, πρέπει η χώρα να μπει στον δρόμο της νέας Μεταπολίτευσης με ανταγωνιστικότητα και εξωστρέφεια, όχι με δανεικά πια.

Οι Έλληνες κάηκαν πολλές φορές από τα «παχιά λόγια». Και τώρα ζητούν τρία πράγματα: Ζητούν αλήθεια, ελπίδα και αναζητούν αυτόν πουν θα τους πει την αλήθεια και θα τους δώσει ελπίδα”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...