Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Τεχνικό σύμβουλο όρισε η οικογένεια Ακουμιανάκη

Τεχνικό σύμβουλο στη διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου της 16χρονης κόρη τους Στέλλας, όρισε η οικογένεια Ακουμιανάκη τον ιδιώτη ιατροδικαστή Χαράλαμπο Κούτση.

Η οικογένεια αποφάσισε να ασκήσει το δικαίωμα που της παρέχει ο νόμος, δηλαδή εφόσον ορίστηκε πραγματόγνωμονας - ιατροδικαστής από τον ανακριτή να διορίσει τεχνικό σύμβουλο.

Στο μεταξύ χθες ολοκλήρωσε την κατάθεσή του στον ανακριτή Αθανάσιο Μαρνέρη ο πατέρας της 16χρονης. Η κατάθεσή του είναι ιδιαίτερα σκληρή σε ό,τι αφορά τόσο τους δύο νεαρούς που κατηγορούνται για την υπόθεση θανάτου της Στέλλας όσο και για το νοσοκομείο και τους γιατρούς που το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου αντιμετώπισαν το περιστατικό νοσηλείας της κόρης του στο ΤΕΠ.

Ιδιαιτέρως επικριτικός είναι σε ό,τι αφορά τους γιατρούς υποστηρίζοντας ότι δεν έκαναν καν τις προβλεπόμενες ενέργειες για την αντιμετώπιση του περιστατικού, ενώ για τους δυο νεαρούς υποστηρίζει ότι λειτούργησαν εκείνο το βράδυ βάσει σχεδίου για να εκμεταλλευτούν την κόρη του.

Ο πατέρας κατέθεσε πως η κόρη του ήταν ένα παιδί με καλή ανατροφή, δεν έπινε, ήταν άριστη μαθήτρια με πολλές δραστηριότητες και διακρίσεις.

Τη Δευτέρα έχουν κληθεί να καταθέσουν στον ανακριτή ο 17χρονος και ο 23χρονος που κατηγορούνται για την υπόθεση θανάτου της Στέλλας Ακουμιανάκη.
http://heraklion1.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...