Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Τυχερός μέσα στην ατυχία του: Δένδρο "σκέπασε" Ι.Χ.

Τυχερός στάθηκε ο ιδιόκτητης του Ι.Χ. που βλέπετε στις φωτογραφίες, καθώς το αυτοκίνητο του βρέθηκε κυριολεκτικά κάτω από τον κορμό δένδρου, που στα καλά καθούμενα έσπασε στην εθνική οδό Χανίων- Ηρακλείου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Φανουρίου, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε εξέλιξη κοινωνική εκδήλωση.

Ευτυχώς όμως, ο κορμός του δένδρου σχεδόν δεν ακούμπησε το Ι.Χ. αλλά "έκλεισε" όμως το δρόμο.

Για το λόγο αυτό κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έκοψε το δένδρο, για να απεγκλωβίσει το όχημα, και φυσικά για να ξαναδοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία.

ΡΕΘΥΜΝΟ: Με... δεήσεις και Facebook κατά των τροχαίων !

Επιμνημόσυνη δέηση για τους νεκρούς των τροχαίων δυστυχημάτων στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης και συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου στο ύψος της Επισκοπής Ρεθύμνου, πραγματοποίησε την Κυριακή στις 11:30 το πρωί, μια ομάδα πολιτών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το εθνικό οδικό δίκτυο στο νησί.

Πρόκειται για απλούς πολίτες «πέρα από κόμματα και καταστάσεις», όπως επισημαίνουν, οι οποίοι – με αφορμή τα συχνά τροχαία δυστυχήματα ειδικά στο ύψος του Πετρέ, επικοινώνησαν μέσω Facebook  
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

ΡΕΘΥΜΝΟ: Ρωσίδα με τζίπ "θέρισε" νεαρό με μοτό

 
Τραγικό θάνατο βρήκε μοτοσυκλετιστής στην εθνική οδό στο 44ο χιλιόμετρο Χανίων - Ρεθύμνου στο ύψος της Επισκοπής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 8 το βράδυ Ι.Χ. όχημα τύπου τζίπ που οδηγούσε Ρωσίδα υπήκοος επιχειρώντας αναστροφή, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που επέβαινε 22χρονος με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό του.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νεκρός 21χρονος σε συμπλοκή χούλιγκανς του ΟΦΗ και του Ηροδότου

Ένας νέος άνθρωπος μόλις 21 ετών και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός επεισοδίου μεταξύ άνω των 20 ατόμων (πιθανότατα οπαδοί του ΟΦΗ και του Ηροδότου), το οποίο σημειώθηκε στο ύψος του Παγκρητίου Σταδίου τα ξημερώματα στο Ηράκλειο.
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...